Appartement Sarikampos Beach in Mirtos Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

31 mei 2012

Appartement Sarikampos Beach Mirtos

Beoordelingen Appartement Sarikampos Beach

72056, Mirtos
Appartement Sarikampos Beach scoort een 8,1 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sarikampos Beach? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sarikampos Beach in Mirtos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Appartement Sarikampos Beach vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Sarikampos Beach met andere accommodaties in Mirtos.

26 beoordelingen over Sarikampos Beach

met partner, Apr. 2012
"Poli poli kala"
Fred Meijer
17-5-2012 Een fantastische plek in Zuid-Kreta! Mooie studio's, super gastvrijheid van
Mina en Nikos. Een geweldig zwembad, vlak aan zee, huiselijke sfeer, goed eten en drinken is mogelijk! Vandaaruit kun je Kreta prima ontdekken
en het tradionele plaatsje Mirtos is op loopafstand. Dit is een echte aanrader! Altijd goed weer, vriendelijke mensen, zee, natuur, bergen en de Griekse keuken is heerlijk! Het hele jaar bereikbaar. Echt een topper!

"Heel mooi gast vrij appartement"
Koos en Nelleke
20-9-2011 Sarikampos Beach is een heel mooi appartementen complex waar je heel gastvrij word ontvangen door Mina, die tevens een heerlijk ontbijt voor je klaar kan maken en voor s'avonds heerlijk voor je kan koken (tegen betaling).
Na het eten komt de raki en indien de "bewoners" op dat moment leuk met elkaar omgaan kan het een klein feestje worden.
De kamers zijn ruim en schoon en om de 4 dagen schone handdoeken en lakens, dus prima geregeld.
Wij zijn nog maar net terug maar willen wel weer.
Groeten Koos en Nelleke.

"Prima appartement !"
Frank Bouwman
8-8-2011 Prima appartement, geen topper maar een heerlijk zwembad en niet ver van het strand. Strand moeilijk om te gaan zwemmen, (grote rotsblokken). Kamers eenvoudig, bijbetalen voor de airco.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Sarikampos Beach bij:

met een groep, 2011
"Te vroeg in het seizoen"
wowimaes
29-6-2011 Wij waren vrij vroeg in het seizoen. We kregen een waardeloos appartement, donker en niet geheel waterdicht en een afzuigkap die uitkomt in kastje. In acht dagen was er 1 keer schoonmaak en op verzoek kregen we nieuwe handdoeken. We hadden de indruk dat we te vroeg in het seizoen waren. Op zich waren de eigenaren niet onsympathiek maar ze hadden het erg druk met andere dingen. Maar ontvang dan geen gasten dachten wij. De heerlijke maaltijden waarover gesproken wordt hebben wij niet gezien. Dat was voor ons een tegenvaller want dat betekende of met de auto naar het dorp of zelf koken. We wisten dat het uit het dorp lag maar dat de weg ernaar toe zo druk was.... Lopen is dus vrij gevaarlijk omdat je over de weg moet.
Mogelijk is Sarikampos Beach in de zomer gastvrijer maar voor ons geen tweede keer. In de omgeving van Mirtos kun je prachtig wandelen, er zijn diverse mooie kloven.

"Griekse gastvrijheid en een prachtig uitzicht!"
Harold van Dijk
14-7-2011 Net terug van een geweldige tweeweekse vakantie bj Nikos en Mina in Sarikampos. Mooie en ruime appartementen met een weids uitzicht op zee. Er is geen woord gelogen over de gastvrijheid en kookkunsten waar over geschreven wordt, fantastisch!

Mirtos is een leuk dorpje en er is veel in de omgeving te doen. Wij hadden een auto'tje en hebben de hele oostkust van het eiland verkend.

Wij kijken met weemoed terug naar onze vakantiefoto's en komen volgend jaar zeker terug!

met partner, Mei 2011
"Geweldige gastvrouw mina!"
janine adriaenssens
18-7-2011 we hadden een fantastisch verblijf bij mina en nikos
ruim appartement met zicht op zee en het zwembad
mina is een ongelooflijke gastvrouw en een geweldige kok, we hebben er heerlijk gegeten en als je wil maakt ze ook iedere dag het overvloedige ontbijt voor je klaar op het terras mits kleine meerprijs anders kan nikos brood uit t dorp meebrengen,
we gaan zeker terug daarnaartoe al is het net buiten het dorp
hoppa is het motto van mina en life is short enjoy it, na het eten kun je genieten van de zelfgestookte raki
doe ze de groeten van ons

alleenreizend, Mei 2011
"Rustige vakantie in Sarikampos Beach"
Rene
20-6-2011 Slechtste verblijf ooit, Tientalle vogels onder het dak, geen oog dicht gedaan, wel een nieuwe kamer gekregen na klacht.
Het terras en zwembad ligt 2m naast een drukke baan waar auto's en 40 tonners voorbij razen. ( van rust gesproken) Ter plaatse kan je NIET in zee niet aangelegt en te wild.
Airco is er wel maar dat moet je wel betalen 5euro per dag nog nooit meegemaakt.
Geen bal te zien niet ter plaatse niet in het zogezegde prachtige Mirtos. Als je iets wil zien moet je al een uur ver rijden op een heel gevaarlijke weg.
S'avonds eens leuk op je terras een boek lezen of naar de sterren kijken, vergeet het. Net onder je balkon elke avond een bende leuke Nederlanders die rumoer maken tot kot in de nacht over niks natuurlijk. Als je geluk hebt beginnen ze nog te zingen ook. Goed voor mensen die nog niet veel gezien hebben of graag betalen voor weinig.

met vrienden, Mei 2011
"Ruime en goed ingerichte studio"
Ted de Leest
31-5-2011 Mina is echt een gastvrije dame, ze is oprecht belangstellend en vriendelijk. De studio's zijn ruim voor Griekse begrippen en zijn compleet en netjes ingericht. Je moet hier wel zelf aangeven wanneer je schoonmaak en schone handdoeken wil, wist ik niet en was dit niet eerder in Griekenland tegen gekomen, maar wanneer je het weet is het geen probleem. Er wordt dan dezelfde dag gereageerd op je vraag. Het complex ligt op zo'n 20 minuten loopafstand van het dorp, niet echt een prettige weg om in het donker te lopen. Toch een positief oordeel vanwege de mooie studio en heel aardige eigenaresse. Het dorp is klein, gezellig en soms schilderachtig. Een plek voor mensen die niet van het massa toerisme houden en een redelijk oorspronkelijke plek prefereren.

met partner, Mei 2011
"Geweldig gastvrij"
Sylvia en Jan
5-6-2011 We hadden op internet al gelezen over de gastvrijheid van Mina en Nikos en, niet te vergeten, haar kookkunsten. Geen woord is gelogen. Bij aankomst werden wij meteen in de watten gelegd met een bel wijn, héérlijke tzatiki met brood en wat salade. De mensen die wij spraken komen er al jaren en wij begrijpen nu precies waarom. Wat wij knap vinden van Mina en Nikos is dat zij je zeer welkom laten voelen zonder dat ze zich aan je opdringen. Dit was nu echt eens een vakantie zoals vakantie bedoeld is. Wij sluiten niet uit dat we hier nog eens terugkomen. De ligging net buiten het dorp is met auto geen probleem. Schoonmaak en wisselen van handdoeken had wel wat vaker gemogen, het strandje tegenover het appartement zouden ze iets mee moeten doen om het nog aantrekkelijker te maken. Mirtos is zelf is een alleraardigst plaatsje en in de omgeving is genoeg te verkennen.

met partner, Sept. 2010
"Wat een topper!"
A. Vriens
27-9-2010 Net terug van het mooie Mirtos bij Mina en Nikos, heerlijke vakantie gehad super eten en een prachtige rustige omgeving zeker voor herhaling vatbaar!