Appartement Aleikos in Mirtos Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Appartement Aleikos Mirtos

Beoordelingen Appartement Aleikos

72056, Mirtos
Appartement Aleikos scoort een 8,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Aleikos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Aleikos in Mirtos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Aleikos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Aleikos met andere accommodaties in Mirtos.

11 beoordelingen over Aleikos

met een groep, Mei 2011
"Leuk"
Barry
31-8-2011 Ik vond het een mooie plek en het was erg gezellig, lekker dicht bij het strand ook.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Adembenemend!"
Suzanne Prins
27-10-2010 Wat een plek! Alleen de bellen van de schapen in de bergen hoor je, de sterrenhemel zonder ander licht zo mooi en een fantastisch groot appartement! Wij komen zeker terug!!

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Fantastische plek"
leendert en Sandra
23-9-2010 Aleikos was voor ons de ideale plek om de vakantie met onze kids door te brengen. Heerlijke ruimte voor de kinderen om te spelen op het terras, rustige omgeving, prachtige sterrenhemel voor ons als de kids op bed lagen. Verder ligt het strand en de boulevard op loopafstand, uitermate goede begeleiding vanuit mertiza. Zij stonden ons bij met raad en daad, geweldige gastheren en een meer dan heerlijk ontbijt, veel afwisseling. Auto werd voor ons binnen het half uur geregeld en voor gereden kortom, alle service die je maar kunt wensen! Wij komen vaak terug! Namens Sandra, Leendert en de kinderen

alleenreizend, Okt. 2009
"Fantastisch"
Josée
4-11-2009 Niets aan de vorige 'spreker' toe te voegen.
Heerlijke plek en daarnaast ook lekker in de sfeer van Villa Mertiza kunnen vertoeven.

met partner, Sept. 2009
"Helemaal goed!"
Margriet Gademan
26-12-2009 Al 5 keer naar Mertiza in Mirtos, maar nu iets anders. Aleikos Panorama. Mooi appartement, goed ingericht en ruim. Mooi terras met een adembenemend uitzicht op Mirtos en de zee. De steile weg naar boven neem je dan op de koop toe. We hebben het heerlijk gehad, doen we zeker nog eens.

met partner, Juni 2009
"Fantastische plek!"
Irene Veldhuis
24-8-2009 Ontzettend mooi uitzicht en geweldige appartementen. We waren erg onder de indruk van de goede service van Villa Mertiza met heerlijke ontbijten, lekkere boeken en een gezellige babbel. Mirtos is een prettig dorp direct aan zee en heeft leuke winkeltjes en een boulevard, gezellige terrasjes en goede restaurants. We hebben een toptijd gehad in Aleikos Panorama!

met partner, Mei 2009
"Ga zo door heren !"
Alex en Fred
20-5-2009 Jarenlang zijn wij al te gast in Mertiza. We wilden nu Aleikos eens uitproberen. En dat is ons uitstekend bevallen. De stijl van Mertiza is erin terug te vinden, maar het is ook weer geheel anders vanwege de unieke plek. Heel veel rust en een mooi zicht op de bergen en de zee. De kamers zijn grandioos smaakvol ingericht. Buiten hadden wij niet alleen een zitje, maar ook een prettig grote tafel om aan te eten. Aleikos is een mooie aanwinst voor Villa Mertiza en ook voor het dorpje Mirtos, waar we altijd graag zijn. Ga zo door heren !
Alex en Fred

met partner, Apr. 2009
"Prachtig uitzicht!"
Sietske van Herwaar...
23-4-2009 Wij hebben genoten van ons verblijf in Aleikos appartementen, dat dit jaar via hotel Mertiza wordt verhuurd. Aleikos ligt op vijf minuten lopen van Mertiza (twee minuten over een steil pad) tegen een helling waardoor je vanaf het grote terras een fantastisch uitzicht hebt over Mirtos, de zee en de bergen. De inrichting is gezellig en compleet en je kunt gebruik maken van de service van Mertiza. Echt een aanrader!

alleenreizend, Sept. 2008
"Meer dan de prijs waard!"
paul
16-2-2009 Appartement Aleikos ligt even buiten Mirtos op een ber met eenfantastisch uitzicht. We kunnen daar na een bezoek aan Mirtos heerlijk van de rust genieten. Vriendelijke mensen, vrij nieuwe en schone appartement met voldoende ruimte. Wat wil eens mens nog meer. Een top appartement.

met vrienden, Aug. 2008
"Niet meer de prijs waard !!"
Kostas
13-2-2009 Al enige jaren boek ik voor mijn familie uit Nederland deze appartementen. Totnutoe naar volle tevredenheid, het ligt wat ver van het dorp maar het uitzicht en de service van de Griekse eigenaren was goed. Dit jaar wordt het door anderen gerund met als gevolg dat de prijzen bijna verdubbeld zijn. Voor deze prijzen is er in Mirtos veel andere, betere accommodatie te vinden. Jammer !!