Hotel Minos Imperial***** in Milatos Griekenland beoordelingen 7.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.606 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Milatos > Hotel Minos Imperial*****

Beoordelingen Hotel Minos Imperial*****

10 februari 2012

6,6
6,1
6,6
Hotel Minos Imperial***** Milatos

Hotel Minos Imperial scoort een 7,1 uit 10, op basis van 119 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Minos Imperial*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Minos Imperial***** in Milatos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel Minos Imperial***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Minos Imperial***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Minos Imperial***** met andere accommodaties in Milatos.

99 beoordelingen over Minos Imperial*****

met jonge kinderen, 2011
Prima locatie, zeker gezien de prijs
jacques jobse
5-10-2011 Een aanrader voor eenieder met kinderen. We zaten er in onze natte NEderlandse zomer, dus we waren blij dat we hier op een prima locatie onze vakantie met 3 kinderen konden houden. Het eiland Kreta biedt zeer veel mogleijkheden en we konden goed afwisselen tussen cultuuruitstapjes en zwem/sport acitiviteiten.

met vrienden, 2011
Super, gaaf, fantastisch
Anne
29-8-2011 Ik heb nog nooit zo'n fijne vakantie gehad. Dit dankzij de faciliteiten van Minos Imperial. Eindelijk een hotel waar het personeel zich echt bekommert om de klant. De klant is hier koning. Fijne, schone en rustige kamers van alle gemakken voorzien. Prachtig aangelegde tuinen. Op loopafstand van een traditioneel Kretens vissersdorpje. Mooi zandstrand en wij hadden een prive-zwembad. Leuk vermaak voor jong en oud, elke dag wat anders. Het beste was het eten: in de twee weken die we in Minos Imperial waren hebben we niet alles kunnen proeven: zoveel en zo gevarieerd. De hele dag all inclusive hapjes drankjes en zeer uitgebreide buffetten. Het was helemaal vol, en toch waren er overal genoeg zonnebedjes en hoefden we nooit ergens te wachten. Leuke watersport, jetski, banaan. Minos Imperial: doen als je echt vakantie wilt!

Fantastisch hotel!
esther
25-8-2011 Wij zijn een week in dit hotel geweest en zijn als herboren terug gekomen. Alles was perfect in orde: eten was heerlijk, vers en zeer gevarieerd. De bediening was vriendelijk. De kinderen werden goed vermaakt door een professioneel animatieteam, er was veel ruimte speciaal voor de kinderen. Vele zwembaden, ontspannen in de spa, fitness en watersport. De kamers zijn lux en rijk ingericht. Prachtig onderhouden en zeer schoon. Tuinen zijn geweldig mooi aangelegd en onderhouden. Een paradijs waar we zeker volgend jaar weer naar toegaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Volgend jaar komen wij terug
Paul uit Breda
4-9-2011 Het weer in Nederland was slecht, dus hebben wij op korte termijn besloten om toch buiten Nederland onze vakantie door te brengen. Het was een heerlijke zomervakantie!!
Wij waren in augustus 2 weken met onze kinderen (12 en 13 jaar) in Hotel Minos Imperial. Wij zijn met touroperator vanuit Dusseldorf vertrokken. Wij vonden het eten heel lekker. Wij hebben alle verschillende restaurants uitgeprobeerd, van overal kun de zee zien, vriendelijk personeel en dat tegen prijzen, daar kan Domburg helemaal niet tegen op. Met name de prijs/kwaliteit-verhouding was perfect maar ook het weer, heeeerlijk.
Tot volgend jaar, ik erger mee nooit meer over het weer en de prijzen aan de Nederlandse kust.

met partner, Okt. 2010
Slechter dan slecht
Nathalie
26-10-2010 Dit is het slechtste hotel waar ik ooit geweest ben. De bediening is onvriendelijk en niet capabel. Alles is ze teveel. Het eten is koud, niet lekker en iedere dag hetzelfde aanbod. De drankjes zijn enorm duur. We hebben ter plekke wel een upgrade genomen naar Select Class waardoor de situatie nog enigszins uit te houden was. De kamers worden niet goed schoon gehouden en worden niet onderhouden. De zwembaden zijn vies. Het totale onderhoud van het hotel is slecht. Overal groeit onkruid, we zijn een week in het hotel geweest en we hebben geen tuinman gezien. Al met al een hele slechte ervaring. Dit was de eerste keer Griekenland voor ons en tevens de laatste keer. Dit hotel is nog geen 2 sterren waard!

met partner, Aug. 2010
Heerlijk
Sofie Verhaegt
28-8-2010 Hey,

Dit is echt het beste en leukste hotel waar ik ooit verbleven heb, echt enig!
Wij hadden een all in en eerlijk gezegd was dit volledig volgens ons verwachtingen.

Wij hebben heel lekker gegeten en genoten van de rustige relaxe sfeer van het hotel, het is echt een aanrader!! het is groot maar je voelt nooit de drukte, je hebt altijd plaats aan het zwembad, wat bij sommige hotels echt niet het geval is.
Het hotel is echt gebouwd in een hele mooie stijl met veel palmbomen en mooie begroeing, veel zwembaden, heerlijke restaurants, en vershillende bars met heerlijke cocktails en heel vriendelijk personeel.
De kamer was excellent en alle kamers kijken uit op zee.

Een echte aanrader,

Groeten,

Sofie

met jonge kinderen
Aanrader, zeer mooi hotel
Vercammen
27-8-2010 Wat een gezeur als je deze reacties bekijkt;
ben al 3 jaar met 3 jongens 13/12/8 jaar daar geweest, we hebben ons telkens reuze vermaakt.
Zelfs mijn drie moeilijke eters vonden altijd iets naar hun zin, het eten is niet kokend heet, maar zeker niet koud. Het viel ons dikwijls op dat sommige mensen eerst hun bord volladen, en dan pas een plaats zochten, als je dan met vier in duscutie gaat waar je gaat zitten, tja! Verder prachtig hotel met reuze eigen strand, fantastische zwembaden, glijbanen, altijd voldoende ligstoelen, zelfs met volledig volzet hotel. Aanrader!

met partner, Juli 2010
FENOMENAAL
Tore Ramaut
22-8-2010 Aan allen die negatieve commentaar geven op dit hotel, ik versta echt niet wat jullie bezielt? Ik persoonlijk ben een frequent reiziger, en ben al meermaals naar een 5 sterren hotel geweest in verschillende mediterraanse landen, maar dit is wel hooguit het beste van het beste. Het concept is heel simpel, je boekt een all inclusive en je krijgt daarvoor een onbeperkt aanbod van eten en drinken. DIT IS STANDAARD ZOALS IN ELK HOTEL dat een all inclusive aanbiedt.Met dit verschil dat de kwaliteit hier stukken beter is dan elders!! dit heb ik aan de lijve ondervonden.Als je dan wat extra's wil, is er enorme variéteit aan andere restaurants (5) waar je alleen maar de beste kwaliteit geserveerd krijgt aan prijzen die zeker en vast eerlijk zijn. Maar inderdaad wie wat extra's wil moet wat extra betalen, maar dit vind ik gewoonweg een evidentie! Idem met speciale drankjes. Maar hier heb je tenminste de mogelijkheid om dit te doen. Andere Hotels zijn meestal 'only all inclusive'.

Slecht
kenny
20-7-2010 5 sterren maar is nog niet 1 ster waard

slecht eten
slechte dranken aangelengd met water

all in maar steeds bijbetalen

onvriendelijk ppersoneel

Zeer slecht,zeker geen all in
DE STERCK
25-6-2010 Dit is geen all in
Het restaurant is beneden alle kwaliteit.
Onvoldoende personneel.
Eén enkele soort fruit =watermeloen of schijfjes appelsien.gGedurende 14 dagen.Kleine plastieken bekertjes in de bar met weinig bier en veel schuim.
Alle belgen ,fransen en duitsers gaan niet meer terug.Niemand tevreden.Er ingetrapt met extra late promotie -500€ ,om toch nog nieuwe klanten te winnen.

6,7
6,5