Hotel Princess Europa*** in Matala Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Princess Europa*** Matala

Beoordelingen Hotel Princess Europa***

Matala Beach, 70200, Matala
Hotel Princess Europa scoort een 8,0 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Princess Europa***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Princess Europa*** in Matala, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Princess Europa*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Princess Europa*** met andere accommodaties in Matala.

23 beoordelingen over Princess Europa***

6,3
"Matala is prachtig, maar nooit meer in dit hotel!"
jansen marina
27-10-2011 Voor wat we betaald hebben prijs /kwaliteit goed. Maar...zo onvriendelijke mensen nog nooit ontmoet, als dit mijn eerste ervaring met de grieken zou zijn kwam ik er nooit meer! We waren einde seizoen, oktober,nergens hadden deze mensen nog zin in! poolbar was gesloten, algen in het zwembad, het welkomstdrankje hebben wij moeten betalen, de anderen die aangekomen waren niet! vernamen we achteraf! Hotelbar is open tot 01:00 uur, maar kom geen 5 minuten te laat terug van het dorp, al zit de toog nog vol met drinkende mensen, wij konden niets meer bestellen, closed! ' Morgens was het niet kalimerra, maar merra...Enfin....Al bij al schitterende vakantie, het hotel diende voor ons dan enkel om te slapen.maar volgende keer terug naar Eleni, hotel Coral, dat zijn tenminste vriendelijke mensen in dezelfde prijsklasse, jammer dat het vol geboekt was!

"Super genoten !"
Stef & Debby
12-9-2011 Wij zijn net terug van een ge-wel-dige reis ! Je wordt hier onmiddellijk vriendelijk ontvangen, Harris behandeldt je als vriend ipv als klant eens je hem leert kennen. Ik geniet vooral nog na van het zààlige zwembad (en de poolbar waar je 's middags eten kan bestellen en waar je oa lekkere cocktails kan nuttigen!).Kamer:Nadeeltje:douchekop stuk.In september: rustige mensen,weinig kindjes,in 't weekend komt er wat volk bij, maar da's overal zo.En Matala: het mooiste plekje waar je volgens mij kan verblijven!resto's:bijna overal zeezicht, lekkerst in Matala zelf vonden wij toch wel Giannis (rechtover de hippie Georges)en Sunset, helemaal op het einde met hét mooiste zicht ! Maar in Scala hebben we ook wel es lekker gegeten, maar niet 'top'.Maar ieder z'n zin.
Ik vind: de foto's op de site zijn waarheidsgetrouw maar in 't echt ziet het er nog beter uit ! We hebben ons super geamuseerd!

met vrienden, Mei 2010
"Zeer gezellig hotel, rustig gelegen."
Chris en Marleen
7-9-2010 Zeer goed gelegen voor een vakantie kamer met ontbijt. Voor de rest steeds gegeten in het dorpje in verschillende typische restaurantjes. Heel grieks en lekker voor weinig geld. Ik ga zeker nog terug. Het hotel is ook goed gelegen om het eiland te verkennen met de auto.

"Prima kwaliteit verhouding"
els de laet
8-6-2009 ik ben er geweest in september 2008 en was voor mij een fijn gezellig en niet te druk hoteletje alleen het ontbijt smorgens viel tegen alledagen hetzelfde maar s'avonds aan de baai het avond eten was prima ook prijsverhouding

"Voor kreta best voldoende."
frens en mies
3-6-2009
Het hotel ligt, aan de zuidkust. Een auto is wel heel erg wenselijk. De borden is even wennen, maar de wegen zijn ok. Het hotel is best redelijk, als je niet de hoofdprijs betaald.
Bij binnenkomst lag er erg veel kinderspeelgoed in de hal. Als je pech hebt kan de kamer en het balkon wat klein zijn. De douchebak is standaard "griekse" afmetingen 70x70 zonder gordijn. Het zwembad is plaatselijk 2,65 meter diep en bij de tegeltrapjes kun je je flink pijn doen,(zeer scherpe hoeken) maar ik was de eerste in 30 jaar met dat probleem, volgens de eigenaar. Het avondeten gebeurt ca 15 min lopen in een restaurant bij het strand met een prachtig uitzicht over de baai. Het eten is elke dag anders, ook als je 14 dagen blijft. Het smaak steeds goed, maar het oog wilt ook wel wat, dus dat kan beter. In de omgeving zijn veel prachtige zandstanden waaronder enkel met fkk.

met partner, Juni 2009
"Oké hotel"
Liesbet
16-6-2009 Hotel Europa is een eenvoudig, verzorgd hotel met propere kamers. Op zich weinig op aan te merken, buiten inderdaad het ontbijt. Dat was elke dag hetzelfde en dat begon wel wat te vervelen, maar het ontbijt was best ok.
Er hangt een erg familiale sfeer en het gaat er informeel aan toe, dat is wel een grote sterkte van het hotel.
We hebben tijdens ons verblijf rondgekeken en in vergelijking met de andere hotels lijkt Hotel Europa toch een van de betere...
Het eten 's avonds was lekker, maar het is toch aan te raden enkel kamer met ontbijt te nemen. Het eten in Matala is er immers niet duur, we hebben tijdens ons hele verblijf min 20 euro en max 35 euro betaald voor twee personen uitgebreid avondeten. Het eten in het restaurant van het hotel was goed, maar op andere plaatsen was het toch net iets lekkerder en uitgebreider.
Aanraders zijn restaurants Scala en Hakuna Matata.

met partner, Apr. 2009
"Leuk hotelletje"
frans en marlies
12-11-2009 europa is een klein hotel met eenvoudig ontbijt maar tegen bijbetaling kan er van alles. Diners zijn in een restaurant met mooie sunset in het dorp op 12 minuten lopen. Het dorp is heel klein en touristsich vanwege de rotsgraven langs het strand. Ooostelijk is een Red beach, fkk strand ca 20 min te voet en westelijk zijn er ook mooie standen met de auto goed bereijkbaar. Wij hadden een arrangement met auto en dat is wel handig in deze uithoek. Kreta is heel afwisselend qua natuurschoon en in het voorjaar zelfs sneeuw op de bergen

suy-stallaert
3-7-2008 zeer gezellig hotel, heel vriendelijke hoteleigenaar en familie, rustig gelegen en toch dicht bij het strand en centrum, indien je half pension neemt ga je in het centrum eten wat zeker een aanrader is en zeker voor het weinige geld dat je ervoor moet betalen, het is wel typisch griekse keuken en zeer varierend gedurende 14 dagen
het was prijs kwaliteit zeker, we gaan zeker nog terug!!!

met vrienden, Juli 2008
"Zalig genieten!!"
Lara
16-7-2008 Ik vond dit Hotel zeker een aanrader. Het was rustig gelegen, maar toch niet ver van de zee en de restaurantjes. Het zwembad was zeer proper en lag in een schitterende omgeving. Ook was het hier altijd zeer rustig!! Ik heb echt genoten van deze vakantie en daar heeft dit hotel en matala zelf zeker toe bijgedragen!!

Familie
Anneke
1-7-2008 Als je enkel luxe zoekt, ben je hier niet op je plaats. Maar als je een ontspannen gezellige vakantie wilt, waar je je eigen ding kunt doen en toch ook met je vragen terecht wil kunnen, dan zit je hier goed. Zeker met kinderen! Mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam, zeker als het ging over ons 7 maanden oude zoontje. Wij gaan zeker terug!