Tips Malia. Informatie over Malia Kreta | Zoover

Tips Malia

4 tips van Malia

24-5-2012
Martin

Met het openbaar vervoer naar Agios Nikolaos vonden we verassend leuk! we hebben die stad, gebouwd rond een lagune, zelf ontdekt en vonden het zeer verassend. Vooral rond de lagune is het er prachtig en kun je er lekker eten of drinken. Daarbij is er aardig wat cultuur(meer dan in Malia)

12-11-2011
jwk

Als je op Kreta bent moet je echt de Samariakloof hebben gelopen.

Rijden bussen en aan het eind van de kloof ligt de boot op je te wachten om weer terug gebracht te worden naar den bus.

12-6-2010
Booker

Malia is een spuuglelijke chaotische badstad. Ben je op zoek naar nachtelijk vertier, biertenten, disco's en rondscheuren met een quad, dan ben je op je plaats in Malia. Het straatbeeld wordt gedomineerd door engelse jongeren met veel lawaai. Mijn tip is daar gewoon weg te blijven en te kiezen voor de westkant van het eiland zoals steden als Chania en Retymnon.

24-5-2010
Karin Bloem

Je moet echt het oude dorpje van Malia hebben gezien. Het eten in de restaurantjes is daar ook veel leuker. bijvoorbeeld bij Kalesma of St. Georgos. Het is wel even zoeken, zo'n wirwar van straatjes is het, maar daarvoor heb je dan wel lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Door een flyer wisten wij van Routaki. Zij bieden autoroutes met een cdtje aan die je het echte Kreta laten zien. Je mag zelf de route bepalen als ze bij je langskomen. Wij vond het supergaaf. Een echte aanrader. Karin

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip