Hotel Theoni in Malia Griekenland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Theoni

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Theoni

El. Venizelou, 179, 700 07, Malia
Hotel Theoni scoort een 8,9 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Theoni? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Theoni in Malia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Theoni met andere accommodaties in Malia.

26 beoordelingen over Theoni

marco en danka
11-2-2008 Wij zijn er met twee stellen geweest en kregen de studio,s aan de achterkant. Prima ligging, schoon en hoewel wij er tot midden in de nacht op het voor plaatsje zaten, geen probleem. Wij noemde de eigenaar papa en kregen regelmatig een ouzo, hij was altijd blij als hij ons zag want dan dronk hij mee. Ook moeders en de twee zonen waren erg aardig

Marijke
22-1-2007 Het was echt een practige week bij het appartement!! zulke lieve mensen die alles voor je regelen!! zou er zo weer heen gaan! heel schoon en aardig! wij waren er in de rustige periode eind september!

linda
30-12-2006 Hoezo al dat gezeur van ver naar de uitgaansstraat?! waar zijn jullie dan uitgegaan!? en idd veel jongere dus dan weet je dat het druk is! Het was gewoon echt gezellig! super aardige mensen allemaal en uitgaansgelegenheden op 10 min lopen! echt top vakantie gehad!!!

rob & Huong
10-10-2006 Is echt een heel schoon en goed onderhouden complex. De eigenaren doen er alles aan om je een zo goed mogelijke vakantie te bieden. Verder is het oude centrum heel leuk daar zie je echt de oude grieken nog rond lopen. Zeker een aanrader en we willen zeker nog wel een keer terug.

met vrienden, Sept. 2006
ramon,claudia,danie...
22-9-2006 heel leuk en schoon appartement.De eigenaren waren erg aardig.oud malia was favoriet om te eten,stablos&elisabeth,maar ook om rond te lopen.kortom een leuke vakantie gehad. ps ga een van de kloven lopen,is prachtig.gr limburg

Daniël
2-8-2006 Zoals veel mensen al zeggen, hoewel Theoni een behoorlijk eindje afligt van de discostraat hoor je de hele nacht bijna letterlijk de beukmuziek die er vandaan komt, erg jammer!

Dat er snachts engelsen thuiskomen daar was ik al vanuit gegaan, maar dat daar ook nog uren beukmuziek vanaf de clubs aan vooraf gaat is echt teveel.

Complex is verder perfect onderhouden met nette appartementen, buiten de zomervakantie zeker een aanrader!! Maar in de zomer zou ik toch eerder voor een andere plek dan Malia gaan.

wendy
28-7-2006 Afgelopen juli zijn wij een weekje in appartement Theoni in Malia geweest.
Malia viel ons erg tegen, er zijn belachelijk veel engelsen die zich verschrikkelijk gedragen. Dus hou je niet van drukte moet je hier zeker niet heen gaan. Het appartement was wel goed verzorgt en schoon. Fijn zwembad met ligweide. Jammer van al die engelsen, die verpesten het echt een beetje voor de (weinige)nederlanders daar.

Helaas
18-7-2006 Appartement is inderdaad schoon, maar wat een overlast van geluid. De hele nacht door de disco's. Gewoon niet in te slapen. Jammer, maar dit is echt iets voor de jeugd. Ook al die scooters, en andere race monsters........jammer dat de Grieken dit toelaten. Helemaal niets Grieks aan hier. Een Salou, maar dan in Griekenland..............

Carola
9-7-2006 Het is een heel schoon en leuk appartementencomplex. Ze doen er alles aan het je naar de zin te maken en als je geluk hebt krijg je van de eigenaar een glaasje griekse drank met heerlijke meloen. Alleen wel jammer dat de Engelse jongeren het een beetje verpesten voor de Nederlandse toeristen zowel in het appartementencomplex als in Malia zelf. Ze zijn rumoerig en drinken heel veel. Er is zelfs een uitgaansgebied dat ze Kermis noemen hier zijn heel veel Engelsen die zich vol laten lopen en zich heel ordinair gedragen. Toch al met al een leuke vakantie gehad en rondgereden met scooter en heerlijk gegeten in Stalida (Stalis) dit is ook een heel leuk plaatsje waar je minder engelsen tegen komt. Appartement een aanrader heel leuk.

Rinse en Dikkie
26-6-2006 Een mooi en schoon complex een echte aanrader. Wij zaten aan de hoofdstraat in een 2 kamer appartement met een balkon aan de voor- en achterkant. Het appartement ligt aan een drukke hoofdstraat en de muziek van het uitgaanscentrum is goed hoorbaar. Malia is een plaats waar veel Engelsen hun vakantie houden en de nodige drukte veroorzaken Het zwembad met de ligweide wordt goed verzorgt door de familie en kun je wat eten en drinken in de poolbar. In Oud-Malia vind je de griekse cultuur terug en zijn wij vele avonden gastvrij en vriendelijk ontvangen in het gezellige familie retaurant Petronini Inn. Zeker een aanrader.