Hotel Sirens Beach**** in Malia Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.627 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Malia > Hotel Sirens Beach****

Beoordelingen Hotel Sirens Beach****

10 februari 2012

Hotel Sirens Beach**** Malia

Hotel Sirens Beach scoort een 8,3 uit 10, op basis van 164 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sirens Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sirens Beach**** in Malia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Hotel Sirens Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Sirens Beach**** met andere accommodaties in Malia.

159 beoordelingen over Sirens Beach****

Heel goed hotel met uitgebreid eten
v loene
21-9-2011 heel goed hotel heel erg geschikt voor rolstoelgangers zowat alles gelijkvloers.eten zeer uitgebreid.heel vriendelijk personeel.al 4jaar geweest volgend jaar weer terug.gratis bedjes op het strand er zijn er meer dan genoeg.

met oudere kinderen
Je hoort, ziet en ruikt de zee...
Nathalie Kock
2-8-2011 De ligging van het hotel is geweldig, je staat bij wijze van spreken meteen op het strand. Wij hadden een familiekamer met uitzicht op zee en vlakbij het mooie rustige zwembad. Eten prima en afwisselend, alles goed verzorgd. Stadje Malia vonden wij niet echt bijzonder maar leuk om een keer doorheen te lopen. Voldoende bedjes bij strand en zwembad. In oktober gaan we weer...

met jonge kinderen
Goed hotel met prima ligging
Mark
27-7-2011 Op zich een prima hotel. De animatie was voornamelijk op de Duitse gasten afgestemd. We hadden een kamer net onder de keuken. Elke morgen rond de klok van 6 uur, werd je gewekt door de werkzaamheden in de keuken. Airconditioning werkte in onze kamer niet goed. Eten was kwalitatief goed. In de avond met name tussen 7 en 8 uur was het druk in het restaurant, waardoor je in de rij stond.

met oudere kinderen, Juli 2011
Geweldig hotel
Fam. Lubbers
16-8-2011 Ook wij hebben genoten van ons verblijf in Sirens Beach. Het is een erg goed en mooi hotel, schoon, netjes en het personeel (restaurants, bars, winkeltje en schoonmaak) heel erg vriendelijk. Het eten is er heel lekker en echt niet koud zoals is vermeld bij een aantal beoordelingen. Dagelijks voldoende keus. Wij hebben in ieder geval genoten.
Een tip als je je laptop meeneemt: Regel thuis een internet abonnement via bijv. je mobiele provider, want in Sirens Beach is internet schandalig duur, er is geen gratis internet, ook niet in de lobby. Je betaalt snel 30 euro voor een dagje internetten op je eigen laptop. Ook kun je op het terras gaan zitten van het café naast Sirens Beach vlakbij de hoofdingang, daar hebben ze wel gratis internet.
Het animatie-team is dit jaar inderdaad heel erg Duits. Alleen leuk voor Duitse kinderen, voor volwassen is het maar zozo, mensen uit andere landen bestaan voor hen blijkbaar niet. Maar als volwassene kun je je zelf ook prima vermaken, is genoeg te doen

met oudere kinderen, Juli 2011
Je ziet, ruikt en hoort de zee...
Nathalie Kock

alleenreizend, Mei 2011
SINGLE DISCRIMINATIE in Sirens Beach!
Koolen
16-6-2011 Singles, pas op, u krijgt een kamer ergens achteraf. U wordt gewoon weggestopt. Ik had voor zeezicht betaald, maar kreeg landzicht! Bij de receptie is klagen over de slechte kamer onmogelijk (ik had een grote dichte boom voor de neus die bijna op het balkon groeide) hun service is ronduit slecht (ik geef ze een 4!) en de chef de reception is star, gauw gepikeerd en onhebbelijk.
Het hotel is prima en het overige personeel loopt de benen onder zich vandaan. Super, dit personeel!
De kamer was niet schoon: het stof op het bureautje en rondom de TV is 3 weken blijven liggen. Bedden kunnen ze niet opmaken, dat deed ik zelf steeds weer opnieuw, maar het beddengoed was kraakhelder.
Het park en het strand zijn goed onderhouden.
Het Duitse animatieteam zet de luidsprekers oorverdovend hard.
De zee is heerlijk en schoon en heeft een zandstrand.
Het eten is gevarieerd maar meestal te koud.
Ik zou graag weer teruggaan, maar die discriminatie zit me dwars.

met jonge kinderen
Aanrader
Dick
30-10-2010 Dick

Geweldig hotel.
Vriendelijke mensen, eten goed, de hele dag veel te doen vooral voor de kinderen.
Geweldige service.
Een aanrader

met oudere kinderen, Okt. 2010
Super plaats strand zee en uitgaan
Henrice
9-11-2010 Sirens beach is een prima hotel,verzorgd schoon en het eten is er prima.
wij waren aan het eind van het seizoen maar de service was nog steeds goed

Mooi hotel
louise
15-9-2010 mooi hotel maar in de avond was er weinig buiten te doen bvd een griekse avond of live muziek

Top gaan voor de derde keer
hotte
7-9-2010 waren dit jaar voor de tweede keer ,
weer goed!!! hadden kamer aan de pool,maar door vroeg in het seisoen was de poolbar gesloten was in de avond en donker gaat andere kamer gevraagd volgende dag gehad
gaan volgend jaar weer.top strand{ruimte] altijd bedden.

met een groep (4)
alleenreizend (2)