Hotel Malia Holidays** in Malia Griekenland beoordelingen 6.8 | Zoover

6,3
5,8
6,4

29 mei 2012

uitzicht vanuit kamer op zwembad

Beoordelingen Hotel Malia Holidays**

Mallia, 700 07, Malia
Hotel Malia Holidays scoort een 6,8 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Malia Holidays**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Malia Holidays** in Malia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Malia Holidays** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Malia Holidays** met andere accommodaties in Malia.

16 beoordelingen over Malia Holidays**

6,3
5,9
6,4
met partner, Aug. 2009
"Leuke vakantie"
jacoba
24-8-2009 Het hotel zelf is niet luxe, maar dat is ook zeker niet nodig op een zonnige doevakantie. Zeer vriendelijk personeel: zijn dol op hollanders en een gezellige barman. We hebben veel gedaan op het eiland, een jeep huren is zeker een aanrader om wat van het eiland te zien! Het ontbijt is zeer karig, maar we gingen lekker elke ochtend naar de bakker om de hoek en haalde lekkere broodjes. Er zijn idd veel engelsen, maar als je je daarop vooraf instelt, valt het eigenlijk reuze mee. In het hotel worden ze ook apart geplaatst van de hollanders. 1 tip: een ventilator huren kost 30 euro per week in het hotel, terwijl je in de supermarkt er tegenover er een kunt kopen voor 15 euro.

met partner, Aug. 2009
"Eenvoudig maar goed hotel"
E. Arissen
16-8-2009 Hotel Malia Holidays ligt aan het begin van de barstreet. Je hebt daar weinig tot geen last van lawaai van uitgaansgelegenheden. Het zwembad is geweldig, de kamers zijn erg klein maar voldoen. Het ontbijt is niet lekker.

met partner, Aug. 2008
"Waar voor je geld!"
margriet
31-8-2008 het hotel zelf is gewoon erg netjes. niet super luxe maar dat is ook niet nodig. verder is de service super! de mensen zijn vriendelijk voor je en willen je graag helpen. het eten is prima. aan engelse is gedacht maar ook aan nederlanders. lekkere bolletjes, eitje en fruit.
de engelse jongelui moet je maar op de koop toenemen..
verder een echte aanrader!

met vrienden, Juli 2008
"Goede accommodatie!"
Ferry Braakhuis
1-8-2008 Leuk hotel in het overwegend Engelse Malia! 's nachts enigzins luidruchtig maar de medewerkers doen er alles aan om het in de hand te houden! Nederlanders hebben er een streepje voor en worden iets minder strak gehouden dan de Engelse gasten. Kamers zijn netjes en goed schoon. Het ontbijt is een beetje een tegenvaller maar een supermarkt is aan de overkant van de straat. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel zelf ligt aan het begin van "the strip" zoals de Engelsen het noemen waardoor het nog enigzins rustig gelegen is. Eten, drinken en stappen is allemaal dichtbij gelegen dus echt een leuke accommodatie voor een zon, zee, strand en stapvakantie met vrienden. Wij zaten er van 20 tot 30 juli en hebben er echt een prima vakantie gehad! Voor gezinnen met kinderen is het door de drukte iets minder geschikt omdat de gemiddelde leeftijd van de gasten ronde de 23 jaar ligt. De Engelse gasten zijn door de regel rumoerig maar als je daar ongevoelig voor bent is het perfect!!

met vrienden, Juni 2008
"Josee en Hylkje"
Josee
29-6-2008 We zijn net terug gekomen en hebben een leuke vakantie gehad, maar we zaten wel helemaal verkeerd daar! Midden tussen alle dronken engelsen(barstreet), echt vreselijk! Die lui hebben geen manieren, ook 's nachts weinig rust! Daar moet je als Nederlander dus niet zitten! Gelukkig vonden wij op een gegeven moment wel de leuke plekjes en gingen daar zoveel mogelijk heen! Als je in de buurt zit van Stalis, dan zit je goed! Dat is ook dichtbij het strand. Gelukkig troffen we op een gegeven moment een leuke groep nederlanders, die zaten daar in App. Acrogiali en dat was TOP! Dus gingen we daar dagelijks heen en waren daar van harte welkom, terwijl we niet eens officieel gasten waren! Dus ga je naar Malia, dan geven we je de tip Acrogiali, absolute Topper!!! Eigenaresse Loula en de rest, erg lachen, die kunnen er wat van!! Alles kan, niks moet!! Kan hier nog veel meer positiefs over vertellen, maar dat past hier allemaal niet in dit vakje, haha! Groetjes.......

Jacco Immeker
20-3-2007 Leuk hotel en fijn personeel. Erg behulpzaam als je maar Nederlander bent.
Want ze hebben namelijk een schurfthekel aan onze overzeese buren. Deze zijn een doorn in het oog. Maar kun je daar doorheen kijken heb je een leuke accomodatie op je de juiste plek: supermarkt aan de overkant, taxi om de hoek, oud-malia aan de overkant en niet middenin het uitgaanscentrum.

Ellen
23-2-2007 Heel aardig personeel, goede service. Het ontbijt is niet echt lekker, maar wel te eten. De kamers op de begande grond zijn heerlijk, met een eigen tuintje ipv een balkon! Het strand is wel echt heel ver weg in de hitte, dus dat is niet fijn. Bovendien mochten we geen mensen meenemen naar de kamer, ze zijn wel erg streng, en Malia zelf was vergeven van Engelsen, dus helemala niet gezellig. Maar het hotel was prima :)

Sigrid
12-7-2006 Ik ben vandaag net teruggekomen. Ontzettend aardig personeel! Kamers zijn krap maar wel gezellig en goed uit te houden met de warmte! De Engelsen zijn wel het probleem, 's nachts vaak lawaai, maar ik heb er nooit echt lang van wakker gelegen. Het ligt vlakbij de supermarkt en de leuke clubs wat echt een voordeel is. Helaas is het strand wel een eindje weg. Het ontbijt vond ik best goed te doen, eenvoudig maar best lekker. Bushalte dicht bij de deur, lekker zwembad (helaas wel vaak met irritante Engelsen erin). Maar al met al een superleuke vakantie gehad. Al ga ik de (mogelijke) volgende keer wel naar Chersonissos waar minder Engelsen komen!

Richard Koelemeijer
20-5-2006 September 2004 ben ik hier 12 dagen geweest. Geen last gehad van engelsen.
En toen ik in eerste inst. een kamer met een muur uitzicht gekregen had. Was het verhuizen van kamer geen probleem.
Aardige mensen, en een perfect en goed onderhouden zwembad. Heb er veel landgenoten ontmoet, en iedereen was zeer te spreken over het Hotel. Ligging is om de hoek van oud Malia, waar je veel leuke restaurantjes hebt, en zelfs een deels openlucht kroeg, met muziek uit jaren 80 en nu. Natasja serveert daar een heuze mooie Russiese dame die er ook nog mag zijn. Dit jaar ga ik naar Manolis omdat ik geen 1 persoons kamer meer kan boeken bij Malia Holidays. Ik ga zeker kijken of Natasja er nog is.

dirk
12-6-2005 Eén van de "mindere" hotels die we gehad hebben in Kreta! Een gedoe omdat we ons 7jarig dochtertje bij ons op de kamer wilden hebben ... uiteindelijk een simpel veldbedje gekregen! Ontbijt BENEDEN alle pijl. Véél lawaai 's nachts, je doet werkelijk geen oog dicht! Malia is voor rustzoekers echt te mijden! En voor een ontbijt dat wel ok is ga je gewoon naast het hotel in Mike's Pub!