Beoordelingen Appartement La Playa

24 mei 2013

La Playa
Beoordelingen Appartement La Playa
GR-70007, Malia
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement La Playa in Malia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement La Playa zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement La Playa scoort een 8,0 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement La Playa in Malia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement La Playa, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement La Playa de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Appartement La Playa vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement La Playa met andere accommodaties in Malia.

35 beoordelingen over La Playa

9,5
met partner, mei 2013
"Heerlijk rustig gelegen, pal aan het strand"
Raimon
23-5-2013 La playa ligt op een goede locatie tussen het centrum van malia en stalis. Alles op ongeveer tien minuten loopafstand. Vriendelijke mensen, niet opdringerig. Prachtig uitzicht op zee. Zwembad goed en schoon, via een trap loop je het lager gelegen strand op zo de zee in! Het naastgelegen complex is op dit moment wat levendiger, met wat meer animatie. Verder vergelijkbaar. Wij hebben twee weekjes in kamer 205 gelogeerd. Deze had een erg mooi uitzicht vanaf de eerste verdieping op zee.

met oudere kinderen, Sept. 2012
"Voor ons geen La Playa meer"
R.Steenhoek
1-10-2012 In september met 3 personen naar La Playa geweest. Hadden 2 kamers geboekt. De aankomst verliep erg rommelig, er werd ons door de gestreste eigenaar toegeschreeuwd te gaan zitten. Na een uur werden we pas naar 1 van onze kamers geleid. De 2e kamer was pas om 7 uur gereed. Dit waren niet de kamers die we geboekt hadden en kregen de volgende dag 2 andere kamers.

De hygiëne laat te wensen over. Schoonmaak 3 tot 4 keer per week (ipv 7 keer zoals in de gids staat vermeld). Lekkende wc en douche. Kregen de 1e dag 1 wc rol, daarna niet meer. Serviesgoed is bij elkaar geraapt en aan vervanging toe. De matrassen zijn erg slecht.

De kamers waren ruim, de locatie en het strand erg goed. Zwembad ook prima. Dit maakt dat wij een goede vakantie hebben gehad.

We verwachten heus geen luxe voor de prijs die we hebben betaald, maar voor ons geen La Playa meer.

met partner, Sept. 2012
"Top locatie, voor herhaling vatbaar!"
Joost
24-9-2012 De ligging van La Playa is ideaal, zwembad van een fijn formaat en goed onderhouden. Het strand is slechts 10 meter verder en is voorzien van loopmatten en een douche, de zee is goed begaanbaar en vrij helder.

Ligbedden met parasol zijn te huur voor 5eu per dag (dit zijn dan 2 ligbedden). Dit is blijkbaar op last van de gemeente.

Personeel hebben wij als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De eerdere negatieve berichten over het personeel begrijp ik dan ook niet goed. Het is geen hotel personeel maar een Griekse familie die in onze ogen hun best deden om het iedereen naar de zin te maken. Verder is het zo dat men rekening dient de houden met prijs/kwaliteit verhouding. La Playa was naar onze mening zeer scherp geprijsd. Wil je absolute luxe en altijd op je wenken bediend worden geef dan wellicht meer uit en ga ergens anders heen. Voor ons (stel 28 & 22) waren het goede omstandigheden, ruime kamer en prachtig weer want La Playa ligt direct aan de kust!

"Voor ons niet meer"
Geert en Angelie
30-9-2012 Aangekomen in het donker,zoek het maar uit.We hadden een 3pers. studio,bedden oke,schoonmaak 1e week oke om de andere dag schone handdoeken 2x bedden verschoond.2e week 2x schoonmaak 1x het bed.Kookplaat gevaarlijk net als de badkamer.Bedjes aan het strand alle doorgezakt , zwembad oke.Terugreis een grote chaos op het vliegveld.

"Dit nooit meer"
A. van der Weijden
24-9-2012 toen wij in januari dit apartement boekte waren er alleen positieve beoordelingenen maar toen we er aankwamen viel het behoorlijk tegen. Het 2 kamer appartement was niet beschikbaar en we moesten genoegen nemen met een 1 kamer appartement.De schoonmaak die dagelijks gedaan zou worden was 3 x per week en dan nog niet schoon.Verschoning van bedden ipv 2 x per week 2 x in de 15 dagen, handdoeken wissel in totaal 4 x ipv 3 x per week enz.. Je kreeg ook maar 1 closetrol voor 15 dagen. De ligbedden bij het zwembad waren kapot en versleten.We zijn op 15 verschillende Griekse eilanden geweest maar dit was her slechtste appartement waar we ooit geweest zijn en gaan dus zeker hier nooit meer naar toe.

met partner, Sept. 2012
"Perfecte ligging, slechte service"
Dave
15-9-2012 La Playa is inderdaad een perfecte locatie maar daar blijft het dan ook bij.
Tijdens ons 11-daags verblijf kregen we (2 dagen voor vertrek....)slechts een keer schone handdoeken en schone lakens. Het bakje in het toilet voor het toiletpapier werd ook slechts een keer leeggemaakt. Als de eigenaar en de rest van zijn familie- personeel zou laten zien en merken dat ze dit werk met plezier doen zou er al veel verbeteren. Het is een sfeerloze bedoening daar doordat zij de bar en snackbar bevolken en daar veel te nadrukkelijk aanwezig zijn zonder aandacht voor de klanten.

met partner, Aug. 2012
"Valt behoorlijk tegen !"
Buurmans
5-9-2012 Algemene indruk redelijk.Omgeving en uitzicht goed ! Toeristisch.Redelijk behulpzaam. Voor een gering bedrag meer kun je beter in het ernaast gelegen complex van andere eigenaar zitten.douche/badkamer 150x150 krap.Word weinig schoongemaakt en 2 x in 10 dagen schone handdoeken.En 1 keer schoon beddengoed !! Kreeg 1ste dag 1 wc rol ? Daarna zelf gaan kopen ?? Belachelijk,nooit eerder meegemaakt.

met oudere kinderen, 2012
"Wij gaan nooit meer in ieder geval!"
jolande
15-8-2012 Ik weet niet wanneer de mensen van onderstaande meningen geweest zijn,maar wij zijn net 2 dagen terug, maar van vriendelijkheid van het personeel en gezelligheid 's avonds bij de bar hebben wij weinig gemerkt.Wij komen toch al aardig wat jaren in Griekenland en zijn wel wat gewend,maar dit was wel de minimaalste inrichting die wij ooit hebben meegemaakt. Appartement was groot genoeg,daar niet van,ligging is ook perfect,hadden een fantastisch uitzicht,dus wat dat betreft geen klagen. Maar wat betreft prijs/kwaliteit,denken wij toch dat de prijs meer te maken heeft met de ligging,dan met de rest. Na 5 dagen moesten wij haast smeken om schone handdoeken...De bedden zijn tot nu toe het hardst wat we ooit hebben gehad, bedden bij zwembad vallen uit elkaar van ellende,normaal liggen kon je niet, echt veel onderhoud is er de afgelopen jaren niet geweest in ieder geval. Zwembad was ok, strand natuurlijk ook,maar ons zien ze in ieder geval niet meer terug.Erg jammer, want ligging is perfect!!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"GE-WEL-DIG!!!"
Marouscha de Boer
13-8-2012 Wij zijn er al een aantal keren geweest en het blijft geweldig! De ligging is goed en het personeel is super vriendelijk.. en een ontzettend mooi uitzicht! Dat het aan het strand zit is ook erg fijn, verdere ligging ook goed alles zit dichtbij en is heel erg goed te lopen!! Kortom wanneer je een relaxe vakantie wilt is dit de beste accomodatie!!!

met oudere kinderen, 2012
"Vakantie zoals nooit te voren"
Meindert van der Me...
30-7-2012 La playa maakt haar naam meer dan waar. In minder dan een wenk bent u op het strand. Ook kunt u naar het zwemmen snel een verfrissende duik maken in het zwembad. Met de goede ligging van La playa kun je snel in het centrum van Malia geraken, en via daar een bus te nemen naar het sprankelende uitgaansleven van Chersonissos.

La Playa is een echt familie bedrijf. Iedereen kent elkaar en houdt er ook van om een praatje te maken met de gasten. Ze zijn altijd bereid een hand toe te schieten waar nodig.

Ook geven wij onze complimenten aan de goede hygeniene waar La Playa trots op is. Elke avond wordt het zwembad gereinigd en eens in de twee drie dagen wordt je kamer aan een schoonmaak onderworpen.

Malia zelf is een leuke plek met veel uitgaans gelegenheid. Ook voor de jeugd. Ook kun je als ouderen een rustig restaurantje opzoeken. Hier in Malia weet men ondanks de crisis zich goed te gedragen en een tourist te vermaken.

Dit was echt een top vakantie!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?