Hotel High Beach**** in Malia Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.819 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Malia > Hotel High Beach****

Beoordelingen Hotel High Beach****

10 februari 2012

gebouw 1, maissonettes en grote zwembad

Hotel High Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 140 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel High Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel High Beach**** in Malia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel High Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel High Beach**** met andere accommodaties in Malia.

134 beoordelingen over High Beach****

Fijn hotel met goed personeel .
Rob Mulder
1-10-2011 Goed kleinschalig hotel net buiten het centrum van malia.
Goede kamers die elke dag goed schoongemaakt worden. Eigen strand, met gratis strandstoelen en parasol, op nog geen minuut lopen vanaf de kamer. Erg leuke beachbar.
Personeel doet erg zijn best om het iedereen goed naar de zin te maken.

Goed hotel
Marjon
5-8-2011 Kamer was wat ik ervan verwachtte (we hadden een voordeelkamer in het hoogseizoen), maar dat was niet erg, het werd gewoon elke dag netjes schoon gemaakt.
Het weer was super, dus waren we met de auto weg of zaten we aan het mooie zandstrand waar je ook een heel eind de zee in kunt lopen (strand was vanaf onze hotelkamer nog geen minuut lopen)
Personeel is ook echt vriendelijk (vooral bij de strandbar 's avonds) en wordt goed aangestuurd door de manager.
Is alleen wel een beetje jammer dat het eten afgevlakt smaakt, het is wel redelijk gevarieerd, maar komt na een dag of 6 zo langzamerhand wel je neus uit.

Al met al gewoon een super vakantie gehad!

met oudere kinderen, Mei 2011
Prima verzorgd hotel. De moeite waard!
Fam. Goossen
10-5-2011 prima hotel, vriendelijk personeel, goede service en hygiëne, verzorgd binnen en buiten terrein, gevarieerd eten, schone zwembaden, gezellige buiten bar en direct aan zee.
In de eerste week van mei was er nog maar weinig te doen. het hotel was net weer open waardoor alle bijzondere activiteiten nog opgestart moesten worden.
Dit hotel is zeker de moeite waard om uit te proberen.
Min puntje is de entree van het hotel. De bus kan niet stoppen bij de ingang van het hotel.

met partner, Sept. 2010
Super gastvrij hotel
Daniëlle
18-9-2010 Wij hebben een heerlijke tijd gehad in hotel High Beach. Het was onze eerste vakantie naar het buitenland dus het was allemaal wel wat spannend maar het personeel is erg vriendelijk en alles wordt voor je geregeld. Ze proberen zelfs een beetje nederlands te praten en in de bar bij het strand is het s'avonds altijd erg gezellig. Er hangt een goede sfeer onder het personeel en dat kun je duidelijk merken.
De plek was ook prachtig, dicht bij zee maar ook vlak bij het centrum van Malia.
De kamers werden dagelijks prima schoongemaakt en er loopt de hele dag iemand te vegen.
Het eten is misschien wat kouder als we gewend zijn maar smaakt prima en als je het eten bij de kok (staat er elke dag) haalt is het zeker warm. Ook was er genoeg variatie. Overdag kun je zelf tosti's maken als je trek hebt en je kunt de hele dag door ijs eten.
Wij zouden dit hotel aan iedereen aanbevelen en zeggen daar dan bij dat 8 dagen echt veel te kort zijn!!

met oudere kinderen, 2010
HEEL ERG GOED!
joerymartens
31-8-2010 Hotel High Beach, is een fantastisch hotel. Eten is erg goed en er is ook erg veel keus. All inclusive was erg handig, en de Beach Bar en Poolbar waren ook leuk. De Beachbar is s'avonds erg gezellig en om de avond is er een optreden.

Er waren 2 mooie zwembaden, en als je de beachbar afloopt ben je al op het strand waar je ook gratis ligbedjes hebt.

Het personeel in dit hotel is erg vriendelijk, ze doen er alles aan om je een leuke vakantie te geven en als je met veel mensen bent bij het eten dan wordt er een tafel gereserveerd.

Kamers zijn pas gerenoveerd en zien er erg mooi en modern uit.

We komen hier waarschijnlijk nog wel terug, het is een top hotel!

met oudere kinderen
Mooi kleinschalig hotel
Corné
4-8-2010 Vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamers, nieuw interieur. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Direct aan het strand en niet te massaal

met partner, Mei 2010
Fantastisch!
Jolanda
16-6-2010 Hotel high beach is in één woord 'n "geweldig" hotel!
Zeer vriendelijk personeel, die proberen 'n woordje nederlands te spreken.
Ontzettend schoon complex en de hele dag dag vegen ze de boel aan.
De bar direct aan het strand is zeer gezellig om te zitten, mooi uitzicht en zeer ontspannend.
En hulpvaardig en meelevend hebben we ondervonden, omdat we door ziekte de terugvlucht niet mochten aanvaarden en zodiende pas 5 dagen later vertrokken.
FANTASTISCH!

met partner, 2009
Super vakantie Fam.F.van der Ham
F.van der Ham
22-10-2009 Wij komen al voor de 11e keer daar, dus wij weten hoe het was voordat de nieuwe eigenaresse kwam het is heel mooi geworden vriendelijk personeel mooie schone kamers maar inderdaad het eten is niet zo best het is niet warm. Een avonddiner gehad en dat hebben wij besproken en het komt goed daar ga ik vanuit. Wij vinden het een aanrader er is zoveel te zien in Malia en omgevig.

Heerlijke vakantie gehad
Bianca
10-10-2009 Het is een klein hotel, maar wel goed verzorgd. Alles is schoon en nieuw! Personeel doet alles voor je! Direct aan het strand met prive bedden.
Wij zijn 12 dagen geweest en hebben lekker ontspannen vakantie gehad.
Enige nadeel is de omgeving, er liggen alleen winkeltjes en bars/restaurants. Verder helemaal niets! Maar om te ontspannen, ideaal!

met partner, Sept. 2009
Heerlijke vakantie gehad
Bianca
10-10-2009 Wij zijn net terug van een vakantie van 12 dagen in High Beach.
Hotel was klein, maar het ontbrak aan niets. Mooie kamers, alles schoon, direct aan het strand (prive) met eigen ligbedden. Is het eerste hotel waar je niet hoefde te strijden voor een ligbedje, of je nu om 10 uur of om 15 uur kwam, er was altijd plek! Zowel aan het zwembad, als op het strand.
Eten was errug lekker en gevarieerd, met voldoende keuze.
Nadeel was wel de ligging, het ligt in een afgelegen straatje en in de naaste omgeving zijn alleen winkels en bars/restaurants.
Als je echter net als wij gaat om te ontspannen, kun je je in dit hotel goed vermaken!

alleenreizend (1)