Appartement Galini**** in Malia Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.157 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Malia > Appartement Galini****

Beoordelingen Appartement Galini****

9 februari 2012

4,4
5,3
Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Galini scoort een 7,7 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Galini****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Galini**** in Malia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Galini**** met andere accommodaties in Malia.

20 beoordelingen over Galini****

met jonge kinderen
"Dit nooit meer"
Stela
22-8-2009 Wat een ramp, volgens het reisbureau is het een apartement om tot rust te komen, er zaten alleen maar bezopen Engelse kinderen van 16 tot 20 jaar die met housemuziek aan het feesten waren rond het hotel en zwembad tot 06.30 in de ochtend , eigenaar stond heel raar te kijken dat er een gezin uit nederland kwam,inrichting klopt niet met de foto's. Gelukkig een ander apartement kunnen regelen in Koutouloufari,
Een aantal jaren geleden was dit een hotel waar je met je gezin een leuke vakantie kon hebben. Nu is het een zootje. Heel Malia is trouwens een zootje en levens gevaarlijk. ( 2 dode van 18 tot 20 jaar in 1 week)Door dronken kinderen die rondrijden op quats tot 06.00 uur in de ochtend.
Er worden 4**** gegeven???????
Dit apartement haalt de 2** nog niet.
Hier moet je zeker wegblijven, en uit Malia ook.

debby
16-6-2008 goed apartement wij zijn er jaren geweest.vriendelijke mensen.ik ben blij om te horen dat ze weer met nederland in zee gaan .ik heb ze gemist.groetjes van debby

Corina
8-6-2007 Wat een fijn apparatement! heerlijke vakantie gehad, zou er nog wel is heen willen. Ik vond het een top hotel! Maar het is voor mij al meer dan 9 jaar geleden.

miranda merkens
20-1-2007 hallo beste gasten van galini.wij zijn met ons gezin zeker 8x in galini geweest echt super vakanties gehad.en raad eens afgelopen jaar werd ik gebeld door therpsi de vrouw van jorgos.ze vroeg mij wanneer wij weer kwamen.door omstandigheden kan ik zelf niet gaan voorlopig maar ik zou haar wel kunnen bellen voor jullie om te vragen hoe jullie er kunnen boeken...ik hoor het.groetjes miranda robbin en marlon...

m. crielaard
7-7-2006 het is voor ons al wel een jaar of 8 geleden dat wij in galini zijn geweest. we zijn er ook meerdere malen geweest omdat het ons daar heel goed beviel, kan de fam. hoevenaars ons vertellen waar zij geboekt hebben wij hebben begrepen dat het nu onder engelse maatschappijen zit dus hoe hebben jullie geboekt.
fam. crielaard

M. Hoevenaars
8-2-2006 Wij hebben echt een ondzettend goede vakantie gehad in dit complex. Het is erg mooi en de bloemen en planten zijn inderdaad erg sfeervol. Jammer genoeg deed onze airco het niet en moesten we met de luiken open slapen door de hitte. We hadden daardoor erg veel overlast van de engelsen omdat de straat waaraan galini ligt de straat is waar de jongeren langs moeten om naar de kroeg te gaan die het langst open is. Voor de rest is het een heel goede accomodatie

Latino girl
7-12-2005 Voor mij is het alweer 5 jaar geleden dat ik daar ben geweest, het was toen de eerste vakantie voor mij in het buitenland!!! Ik heb het er erg naar mijn zin gehad, vooral de kamers en het complex waren geweldig, waar zie je dat nou met al doe bloemen (bij galini natuurlijk) haha...strand kan je makkelijk heen lopen was ook een leuke route, en de winkels liggen voor je deur...Idd ik vind het ook nooit meer terug in de reisboeken, weet iemand waar je het wel kan vinden!!!!

W. Vergeer
14-7-2005 supervakantie helaas niet meer te vinden in de reisgidsen. Moet beslist terugkomen

rene
18-6-2005 erg leuke vakantie gehad. mooie tuin en mooi zwembad. leuk personeel en mooie kamers. strand is een stukje lopen maar daar waren we toch niet zo vaak. leuk plaatsje om naartoe te gaan

c&e
17-6-2005 Wij komen net terug uit malia en zijn langs Galini geweest,helaas :zijn "overgaan"op Engelsen!!!

4,4
5,3