Appartement Acrogiali**** in Malia Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.401 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Malia > Appartement Acrogiali****

Beoordelingen Appartement Acrogiali****

9 februari 2012

nieuwere gebouw

Appartement Acrogiali scoort een 8,4 uit 10, op basis van 417 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Acrogiali****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Acrogiali**** in Malia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 235 vakantiefoto's van Appartement Acrogiali**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Acrogiali**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Acrogiali**** met andere accommodaties in Malia.

416 beoordelingen over Acrogiali****

Valt tegen
jaap en ingrid
25-10-2011 Hier geweest van 14 tot 23 oktober 2011. Afgegaan op de beschirjvingen,maar het viel ons tegen.Kwamen terecht in de dependance en daar is het qua ligging natuurlijk al stukken slechter dan aan het zwembad.Hoewel de hele dag daar die muziek is ook op den duur irritant.Men geeft hier wel een geheel nieuwe invulling aan het begrip "eenvoudig ingericht": 1 pan, 2 glaasjes, 2 vorken en wat mesjes.Nee, dan zijn 2 kookplaten ook ruim voldoende...De manager of eigenaresse (?) wou ons wel plaatsen in het hoofdgebouw,maar dan moesten we bijbetalen.En dat kunnen we ons gezien de lastige situatie waarin Griekenland verkeert wel voorstellen, maar daar trappen we niet in.Zwembad is o.k. Verder is er in Malia in deze tijd van het jaar niet veel tot bijna niets te doen.'s Avonds is het al behoorlijk koud en is alles uitgestorven.
Smaken verschillen:wij komen hier niet weer.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Wederom geweldig!
nursula91
23-10-2011 Net terug van wederom een vakantie naar Acrogiali, Malia. Het was weer erg leuk! Het weer was goed, 1 dag regen gehad maar dat mocht de pret niet drukken. Wat zit je daar toch prachtig zo aan het strand. Jamer dat het in oktober al erg stil is in de straten van Malia maar Stalis was nog vol bedrijvig dus ach, ga je toch naar Stalis? Katerina en Vana achter de bar, verzorgenden heerlijke lunches. En Loula is de perfecte gastvrouw. Innemend, lief en behulpzaam. De schoonmaak is gewoonweg goed te noemen. Wat werken die meiden toch keihard!! Haast Spartaans ingerichte appt maar prima functioneel. Ik bedoel, wat moet je anders doen dan slapen, douchen? Dat je geen bankstel hebt, of een televisie intresseert mij niks. Als je dat wil moet je lekker thuisblijven! Wel wat kliene gebreken aan het appt maar niks storends of niet op te lossen met Loula. Je moet het wel zeggen tegen haar, anders kan ze er niks aan veranderen.

Ik ben er volgend jaar weer!!

alleenreizend
HEEEEEEEEEEERLIJK
Wendy
8-10-2011 Net terug van eeen heerlijke week!
De laatste keer dat ik hier was is inmiddels 7 jaar geleden, maar ik werd direct herkend en met open armen ontvangen. Ik ben hier in m'n 1-tje geweest en heb me echt geen moment verveeld!
Dit keer in het bijgebouw ipv het hoofdgebouw, wat wel iets minder was.
Lula is een super tof mens die erg houdt van gezelligheid.
Zo'n super ligging als dit app.complex heb ik nog nergens gezien! Als je bij het zwembad ligt en je hebt eigenlijk toch meer zin in de zee dan loop je 3 stappen en je bent op het strand.
volgend jaar zeker weten weer!!!!!

met oudere kinderen
Geweldig appartement
de Heer
27-9-2011 Ook wij zijn in dit appartementen complex geweest en er is maar een ding over te zeggen super gezellig schoon en net appartement wat je voor de prijs die je ervoor betaald kan verwachten,geen super de luxe maar gewoon wat je nodig hebt tijdens een zonvakantie want dan ben je nl buiten en niet binnen. Lula een super verstandige en slimme zakenvrouw waar je alles mee kan regelen mits het in haar mogelijkheid ligt. Voor de mensen die hier geen goede vakantie hebben gehad ligt het denk ik ook een beetje aan jezelf want je moet wel de duurdere appartementen nemen wil je krijgen wat je op de foto's ziet. Schoonmaak extra veel lof met die hoge temperaturen iedere dag schoonmaak en schone handdoeken waar vind je dat nog.
Samengevat leuk appartement magnifieke ligging alles om er een leuke vakantie van te maken.

Goed, schoon appartement
Margreet
5-10-2011 We hadden het gebouw met kleine receptie. Lula zat bij aankomst op ons te wachten. Verder nooit meer iemand achter de receptie gezien.
Het appartement was schoon. Om de dag schoonmaak en schone handdoeken. Geen mieren of ander ongedierte.
De slaapkamer was ruim maar de zitkamer/keuken niet.
Het weer viel in onze periode wat tegen waardoor het te koud was om 's avonds op het terras te zitten. Dan waren we aangewezen op twee bedden met witte lakens als zitplaats. Erg ongezellig.
Het keukenblok was niet te groot met een aangebouwd tafeltje wat aardig in de weg stond.
Lula is inderdaad behoorlijk aanwezig maar als je er niet op in wilt geen is het geen probleem.
Het personeel was erg vriendelijk.

Wat ons tegenviel van ons eerste bezoek aan Kreta was dat er veel Nederlands gesproken werd, ook door de Grieken.
Iedere dag een Nederlandse menukaart haalt de charme van een buitenlandse vakantie af, zeker als er ook Nederlands gesproken wordt.

Voldoet niet aan verwachtingen
charlotte
18-9-2011 Hoewel wij er een leuke vakantie van gemaakt hebben, waren wij niet geheel tevreden. Allereerst met een paar vage aanwijzingen naar onze kamer gestuurd welke in eerste instantie niet goed te vinden was. Hoewel wij zorgvuldig op de touroperator website hebben gekeken naar de verschillende kamertypes en bewust voor een in de beschrijving modern 2-kamerappartement hebben gekozen was deze zwaar teleurstellend. Heel vies, oud, veel kapot. Niet eens 2 sterren waardig. Loula reageerde erg makkelijk: volgens haar precies wat we geboekt hadden. Was ook niet van plan hier wat aan te veranderen tot wij vertelden het de volgende ochtend met de reisleiding te bespreken. Wilde ons toen wel overplaatsen naar een studio, kleiner dan waar we voor geboekt en betaald hadden. Gelukkig werden wij door de reisleiding serieus genomen en kregen wij 2 dagen na aankomst een nieuwe, moderne 2 kamerapp. op de 2e verdieping. Over de schoonmaak waren wij ontevreden, niet eens om de dag schone handdoeken.

met jonge kinderen, 2011
Zeker heel goed te doen!
Maris
14-9-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Zaten in het gebouw aan het zwembad met dus een prachtig uitzicht. Het app. zag er goed uit met de spullen die je nodig hebt. Bedden vonden wij ook goed, misschien voor sommigen iets aan de harde kant. Schoonmaak is ook prima!
Loula is een vrouw met verstand van zaken. Ze probeert het iedereen naar de zin te maken. Heb je geen zin in overdreven gedoe, dan zal ze dat respecteren. Wij hebben geen last van haar gehad. Ze was erg vriendelijk (net als het andere personeel) voor ons zoontje van bijna 3 jaar.
De ligging van het app. is helemaal perfect, van het zwembad zo naar het strand. Wij hebben fietsen gehuurd om naar oud malia te kunnen gaan eten (toto lotto->erg goed). Verder ook heerlijk bij Made in greece gegeten. Ook bij Loula kun je simpel maar lekker eten. Voor ons toch wel 1 van de betere app. tot nu toe.
Wie weet keren wij nog wel eens terug!

Wederom geslaagd!
Bas
22-9-2011 Voor de 2e keer bij Acrogiali geweest en het was wederom een geslaagde vakantie. Deze keer zaten we niet in het hoofdgebouw, maar aan de overkant van de straat, bij app. Flisvos. Was allemaal vrij klein, maar goed te doen.We kregen zonder te vragen wel airco. Wel jammer dat Loula af en toe wat chaotisch is, want zo was de buitenverlichting kapot en hadden dat doorgegeven, maar werd niet gemaakt. Zo ook na 3 keer zeuren pas onze pasjes teruggekregen. Maar ach...dat zijn maar kleinigheidjes waar je niet zo moeilijk hoeft te doen.
De strandbedden met parasol waren dit jaar nog steeds €5,- en dat vind ik niet veel. En bovendien heb je daar een heerlijk zandstrand.

Waarschijnlijk gaan we volgend jaar weer. (als Griekenland tenminste niet failliet is. ;-)

Altijd gezellig
Jan Vis
10-10-2011 Als je Acrogiali zegt, zeg je Loela, en als je Loela zegt, zeg je Acrogiali.
Loela weet op de een of andere manier zo'n sfeer te scheppen, dat vele gasten er zeer regelmatig terugkomen ( waaronder wij al 10 x), maar velen winnen het van ons.
Maar je komt natuurlijk niet alleen voor Loela ( alhoewel je bij sommige mensen dat wel zou denken).
Het complex ligt ideaal, relatief groot strand, veelal mooie kamers met meerdere balkons, zeer goede schoonmaak, altijd vriendelijk personeel.
Keukeninrichting wat beperkt, maar voor ons voldoende.
Afrekenen: geen probleem, doe het altijd dezelfde dag, Loela vraagt: Wat heb je gehad ?, en dat betaal ik gewoon.
Goede uitvalsbasis voor gezellig eten, Stalis bezoeken, etc etc.
Kortom : de moeite waard, en als er toch iets niet bevalt, even met Loela praten.
Appartementen aan overzijde straat zijn (misschien? iets minder, persoonlijk zouden wij ze niet boeken, maar we horen ook wel positeive berichten.
Acrogiali is het overwegen waard.

Fantastische accomodatie
Karin en Fons
14-9-2011 Wij zijn net terug een heerlijke vakantie op Kreta. Hebben in Akrogiali appartement gezeten. We hadden een 2 kamer appartement waar 4 personen kunnen slapen. Wel erg krap voor 4 volwassenen maar voor 2 pers prima .Uitzicht op zee en bergen. We zaten in het "hoofd"gebouw. Wat ook het beste bleek te zijn. Kamers netjes, wel sober ingericht, heel schoon, om de dag schone handdoeken, lakens etc. Aardige eigenares, die veel moeite doet om het haar gasten naar de zin te maken. Je moet wel vragen om een airconditioning afstandsbediening, krijg je niet automatisch. Wij ontdekte dit pas na 1 nacht zeer slecht geslapen te hebben ivm de warmte.
Het enige commentaar dat wij hebben was dat de matrassen van de bedden hard zijn, niet echt comfortabel dus.
Malia zelf is erg toeristisch met veel Engelse jeugd maar het oude-dorpje Malia is schattig en ook op loopafstand, daar veel leuke authentieke eettentjes.
Wij zouden hier zeker naar terug gaan maar nooit in het hoogseizoen!

met een groep (4)
alleenreizend (5)