Appartement Okeanis in Koutsouras Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Zwembad in tuin van Okeanis

Beoordelingen Appartement Okeanis

Koutsouras, Sitia, 72055, Koutsouras
Appartement Okeanis scoort een 8,7 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Okeanis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Okeanis in Koutsouras, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Appartement Okeanis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Okeanis met andere accommodaties in Koutsouras.

19 beoordelingen over Okeanis

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Voor mensen zoals ons..."
Jos
26-11-2011 Het was onze eerste vakantie met onze kleine er voor het eerst bij. En we hebben met volle teugen genoten. Hans en Marja wisten meteen de juiste toon te slaan toen we aankwamen: weg met de drukte, stress van het reizen. Geniet van deze plek. Geniet van jullie vakantie.
Naast wat er al gezegd is, is dat de grootste verdienste van hun Okeanis. Marja en Hans weten met hun vakantieparadijs de juiste toon aan te slaan en daarmee ook zeer leuke mede-vakantiegasten aan te trekken. Mensen die je nog niet kent maar waarvan je wel denkt die zijn zoals wij: genieten en gastvrijheid voorop.
Jos.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"DOEN!"
Frank
10-1-2012 Wat waren wij blij met de sfeervolle omgeving, het zwembad, de leuke mensen die wij spraken in het gastenverblijf en de gastvrijheid van Hans en Marja. Met een ideale temperatuur van rond de 25graden Celsius zo eind september 2011 bijna het paradijs. Een goede uitvalsbasis om met zijn drieën het oostelijke deel en midden van Kreta met een terreinwagen te verkennen. Het contrast van dertig jaar geleden tussen het buurtwinkeltje en de grote moderne supermarkt bleek nog steeds aanwezig op dit eiland. Geen opdringerige horecaondernemers op het strand in Koutsouras maar eenvoudige doch voortreffelijke Griekse keuken en gemoedelijkheid. Kies voor Okeanis als u een écht vakantiegevoel wilt overhouden aan uw verblijf op Kreta!
Anneke, Maaike en Frank.

"Echt ontspannen"
nanette
18-8-2011 Dit is een plek om echt tot rust te komen. De heerlijke tuin met zalig zwembad, het strand aan de overkant waar je geweldig kunt snorkelen, de eigen 'taverna' waar het leuk vertoeven is en zoals iemand al zei: goede gesprekken gevoerd kunnen worden! Maar ook veel lol. Hans en Marja weten namelijk heel goed hoe ze hun gasten het naar de zin maken. Niets is te gek en advies om wat te gaan bekijken in de omgeving moet je zeker aan ze vragen. Daarbij is Koutsouras een leuk dorp waar genoeg te beleven is. Heerlijk eten bij één van de restaurants aan de overkant van de weg. Ik lees van iemand dat er de hele nacht druk verkeer langs raast: wij slapen al 2 vakanties in dezelfde kamer aan de weg kant maar merken hier helemaal niets van! Het is een fantastische vakantieplek voor alle doelgroepen.

met partner, Sept. 2010
"Prima accommodatie in niet toeristische omgeving."
Leo
24-11-2010 Zeer gastvrije en behulpzame uitbaters. Okeanis was voor ons een prima uitvalsbasis voor onze wandel- en mountainbiketochten in de omgeving.

met partner, Sept. 2010
""Okeanis" Rust, gezelligheid en heerlijk relaxed"
Tonny
22-9-2010 Wat een heerlijke plek. We werden zeer hartelijk ontvangen door Hans en Marja waardoor we ons gelijk thuis voelden. De binnentuin met het zwembad is gewoon een pardijsje. De zeer nabijgelegen tavernes zijn gezellig en het eten is er prima. We hebben 10 dagen heerlijk kunnen relaxen en hebben genoten van de omgeving en natuurlijk het heerlijke weer. We zouden zo weer gaan.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Vakantie zoals vakantie hoort te zijn"
Jolanda
13-8-2010 Okeanis is een waar paradijs in het rustige, niet toeristische zuidelijke deel van Kreta. Een prima uitvalsbasis voor dagtrips, maar ook een uitstekende plek om in de zon of onder een parasol met een boek uit te rusten. Zwembadliefhebbers kunnen heerlijk aan het zwembad liggen, een rustig strand direct aan de overkant en in het dorp een wat drukker strand. Kortom voor ieder wat wils.
Het appartement is een eenvoudig maar praktisch, het gehele complex is bijzonder prettig. De eigenaars zijn gastvrij en in de algemene ruimtes is voor ieder wat wils te vinden, boeken, spelletjes, DVD's. Laat je verrassen met een heerlijk ontbijt, ook dat is zeer betaalbaar. Okeanis is een aanrader, ook met kinderen!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Beste gastheer- & vrouwschap!"
Sophie
12-9-2010 Marja en Hans verzorgen hun gasten en hun complex heel goed. Ligbedden en parasolletjes staan altijd klaar op een heel rustig strand. Eindeloos gesnorkeld en gezwommen, heerlijk! Een gezellige 'eigen' taveerne in het complex, met bar, keuken, computer, boeken, dvd's en spelletjes. Prachtige tuin rond een goed onderhouden en lekker zwembad. Genoeg leuks te zien en te doen in de omgeving.
En natuurlijk de vele leuke taveernes langs het strand om 's avonds lekker te gaan eten. Onze jongens (14 & 16) maar wij ook hebben ons twee weken uitstekend vermaakt.

met partner, Okt. 2009
"The place to stay in Koutsouras!!"
sjef
31-10-2009 De absolute aanrader voor Koutsouras en omgeving. Het complex is zeer gunstig gelegen, voorzien van een prachtige tuin en het zwembad maakt het allemaal compleet. Daarnaast kan iedereen altijd een beroep doen op de inzet van Hans en Marja.

alleenreizend, Mei 2009
"Een enorme aanrader!!!!"
marga
17-5-2009 Gaan en beleef het zelf.
Niet op een al te touristische plek, maar wel altijd iets te doen of te beleven..

met oudere kinderen
"Goede sfeer ,mooie tuin met mooi zwembad"
Anitra
13-4-2009 Wij zijn in juli 2008 bij Hans en Marja in Okeanis geweest.
Heerlijke relaxe vakantie gehad.Mooie omgeving waar je nog heerlijk kunt genieten van de zee en het rustige leven op kreta. Wij hebben ronduit genoten van de gastsvrijheid van Hans en marja het leuke appartement en de vele gezellige gasten. Geen plek voor all- inclusief mensen.Wel voor mensen die houden van rust,gezelligheid en de warmte van de zon en de mensen.
nog bedankt Hans en Marja,we komen zeker nog een keer terug...met onze muziekinstrumenten