3-5-2013
Pilot's Villas is zijn geweldige appartementen, met een hele vriendelijke, gastvrije familie (Yiorgos, Katharina en Zacharia) die ervoor zorgen, dat het voelt alsof je bij de familie hoort.
Niets is teveel, de appartementen worden elke dag (muv zondag) schoongemaakt (Eva zorgt hier uitstekend voor) en bedlinnen wordt 2x per week verschoond.
Bedden (boxspring) zijn super en het appartement is van alle gemakken voorzien (koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron/oven, koelkast met vriesvak, tv en gratis WiFi in het hele complex).........
Yiorgos en Katharina maken de heerlijkste Frappe en verse Jus voor je als je heerlijk op een ligbed bij het zwembad ligt of in een lounge bank op het terras. Kortom, niet voor niets dat wij hier al jaren terugkomen. Een absolute aanrader!!!!
Tnx Yiorgos and family :-) :-)
27-10-2012
We zijn 2 weken in dit gastvrije, geweldige complex geweest.
Prachtige appartementen, ruim, schoon, modern, gemoedelijk en met fantastische boxspring bedden.
De eigenaren zijn heel gastvrij, wat je ook vraagt, ze staan altijd voor je klaar.
Eva, de schoonmaakster is ook een schatje.
Lokatie is ook super, heel rustig maar toch heel dicht bij de gezellige drukke grote straat van Koutouloufari en je loopt ongeveer 20 minuten naar beneden en je bent in Chersonissos. Wij kunnen geen minpuntjes van dit geweldige complex verzinnen, echt TOP!