Beoordelingen Appartement Pilot's Villas****

20 mei 2013

Pilot's Villas****
Beoordelingen Appartement Pilot's Villas****
Europe Street, GR-70014, Koutouloufari
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Pilot's Villas**** in Koutouloufari, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Pilot's Villas**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Pilot's Villas scoort een 9,6 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Pilot's Villas**** in Koutouloufari, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Pilot's Villas****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Pilot's Villas**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 172 vakantiefoto's van Appartement Pilot's Villas**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Pilot's Villas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Pilot's Villas**** met andere accommodaties in Koutouloufari.

122 beoordelingen over Pilot's Villas****

met vrienden, Mei 2013
"Beter is er niet!!!!!"
andrea
3-5-2013 Pilot's Villas is zijn geweldige appartementen, met een hele vriendelijke, gastvrije familie (Yiorgos, Katharina en Zacharia) die ervoor zorgen, dat het voelt alsof je bij de familie hoort.
Niets is teveel, de appartementen worden elke dag (muv zondag) schoongemaakt (Eva zorgt hier uitstekend voor) en bedlinnen wordt 2x per week verschoond.
Bedden (boxspring) zijn super en het appartement is van alle gemakken voorzien (koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron/oven, koelkast met vriesvak, tv en gratis WiFi in het hele complex).........
Yiorgos en Katharina maken de heerlijkste Frappe en verse Jus voor je als je heerlijk op een ligbed bij het zwembad ligt of in een lounge bank op het terras. Kortom, niet voor niets dat wij hier al jaren terugkomen. Een absolute aanrader!!!!

Tnx Yiorgos and family :-) :-)

met partner, Okt. 2012
"Top!"
Leo en Carla
27-10-2012 We zijn 2 weken in dit gastvrije, geweldige complex geweest.
Prachtige appartementen, ruim, schoon, modern, gemoedelijk en met fantastische boxspring bedden.
De eigenaren zijn heel gastvrij, wat je ook vraagt, ze staan altijd voor je klaar.
Eva, de schoonmaakster is ook een schatje.
Lokatie is ook super, heel rustig maar toch heel dicht bij de gezellige drukke grote straat van Koutouloufari en je loopt ongeveer 20 minuten naar beneden en je bent in Chersonissos. Wij kunnen geen minpuntjes van dit geweldige complex verzinnen, echt TOP!

"Super"
J.Roos
9-10-2012 pilot villa's is een geweldig complex met alle comfort een echte aanrader dus zeer de moeite waard in alle opzichten heel schoon en een heerlijk bed zeker voor herhaling vatbaar.
En niet te vergeten zeer vriendelijke eigenaren!
Jan en Jolanda Roos

met jonge kinderen, Sept. 2012
"In 1 woord fantastisch!!"
laura hoogeveen
24-9-2012 Wij vonden onze vakantie in Pilot's Villas geweldig! Ik heb deze vakantie geboekt nav de recencies van Zoover en die waren allemaal heel erg goed. Dus wij begrijpen helemaal niets van de recensies van Milan, Sem, Levi en Emma. Ik vraag me ook af of dit wel echt is. Kan ik me absoluut niet voorstellen!!! De appartementen zijn super, heel schoon. Ze worden elke dag schoon gemaakt en schone handdoeken elke dag.
Katherina en Yiorgos doen er alles aan om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken en wij hebben nog nooit zulke gastvrije mensen ontmoet op vakantie! Wij waren met 2 kleine kinderen, van 3 en 1 en dat was perfect. Ze houden van kinderen. Voor die leeftijd is het echt een aanrader! Onze jongste dochter was ziek en Katherina brengt ons met haar auto naar de dokter, geweldig. Zo kan ik nog veel meer voorbeelden opnoemen, maar je moet het zelf ervaren!!!
Wij gaan normaal gesproken nooit 2x naar dezelfde accomodatie, maar wij gaan volgend jaar zeker weer terug! Bedankt voor alles!!

met jonge kinderen, Sept. 2012
"In 1 woord FANTASTISCH!!!"
Wout, Sandra en Rom...
23-9-2012 Momenteel voor de 3e keer aan het genieten bij Pilot's Villas. Het is een prachtig complex met mooie, ruime en schone kamers. Katharina en Yiorgos doen er alles aan om het je naar je zin te maken en zijn schatten van mensen, daarom begrijpen wij absoluut niet waar andere de onzin vandaan halen die ze over dit fantastische complex schrijven, het zijn puur leugens die ze ophangen en absoluut niet waar. Ga er zelf heen dan zul je het zien. Wij gaan nog even met ons gezinnetje GENIETEN met hoofdletters want het is echt genieten hier!!!!

Fam. Henderson

met partner, Sept. 2012
"Het is hier weer fantasctisch!!!!!"
Alex en Greetje
22-9-2012 In tegenstelling tot een paar voorgaande berichten, waarvan ik twijfel of deze "gasten" of "virtuele gasten" ooit in het appartement zijn geweest, toch maar weer een zeeeeeer positief bericht van ons. Het appartementen complex blijft geweldig en de vriendelijkheid van de Yiorgos en zijn familie is overweldigend. Wij blijven hier komen!!!

met partner, Sept. 2012
"Pilot's Villas is GEWELDIG!"
Bert-Jan en Anke va...
15-9-2012 Pilot’s Villas is een kleinschalig appartementencomplex en zeer comfortabel. De handdoeken worden bijna elke dag vervangen en het bedlinnen 1x per 4 dagen. Er zijn luxe boxspring bedden. Het zwembad is ruim en schoon, met voldoende ligbedden en parasols. Aan de bar kun je diverse drankjes maar ook wat te eten bestellen zoals een tosti of franse frietjes. De eigenaars Katharina en haar zoon Yiorgos zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Praten beide uitstekend Engels en Yiorgios zelfs heel redelijk Nederlands. Je komt snel in contact met andere gasten (meest Nederlanders). Het appartementencomplex ligt aan de rand van Koutouloufari en Piskopiano. In de dorpjes zijn diverse supermarkten, winkeltjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Esperos, Gallini en Oniro en Kostas waren favoriet. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit complex wat minder omdat het op een berg ligt. Pilot's Villas is een prachtig complex wat zijn 4 sterren meer dan waard is.

"Top vakantie"
michalejewaan
28-9-2012 We hebben deze accomodatie geboekt aan de hand van de zoover beoordelingen en zijn blij dat we deze keuze gemaakt hebben.
De service is top en het is allemaal heel informeel en niks is te veel gevraagd.
Vooral de kleine kinderen worden in de watten gelegd ,gezien onze ervaring met onze zoon Deacon.
We willen zeker volgend jaar terug om weer te genieten van een lekkere vakantie.

"Geweldige Accomodatie"
Frans
23-9-2012 Gelukkig is het duidelijk te zien dat de beoordelingen van Daan, Milan, Sem, Levi en Emma zijn geplaatst door 1 persoon die nooit bij Pilots Villas is geweest. In gebrekkig Nederlands wordt geprobeerd de hardwerkende familie Damianakis schade toe te brengen. Naar deze prachtige accomodatie, in een heerlijke rustige en gezellige omgeving, kijken we ieder jaar weer uit om naar toe te gaan en de zomer af te sluiten. Mooie schone kamers, dagelijks schone handdoeken als je dat wil en een mooi zwembad. Het is de moeite waard om ook andere beoordelingen over Pilots Villas te lezen.
Familie Damianakis weer bedankt voor een geweldige vakantie!

"Genieten"
Margreet Dirksen
6-10-2012 Net terug van een geweldige vakantie op Kreta, apartement Pilots Villas. Wat een super lokatie, een echte aanrader voor iedereen die heerlijk rustig op vakantie wil, maar de drukte wel op loopafstand wil.
De eigenaren van het appartementencomplex doen er alles aan om je een geweldige vakantie te bieden. De apartementen zijn super verzorgd, heerlijke bedden (een zeldzaamheid op Kreta), het complex heeft een mooi en schoon zwembad en er zijn voldoende ligbedden. We zijn niet het type om twee keer naar dezelfde plek te gaan, maar Pilots Villas is ons zo goed bevallen, dat we het nu wel overwegen!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit