Beoordelingen Appartement Galaxy Villas****

22 mei 2013

Galaxy Villas****
Beoordelingen Appartement Galaxy Villas****
Ag.Konstantinou Street, GR-70014, Koutouloufari
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Galaxy Villas**** in Koutouloufari, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Galaxy Villas**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Galaxy Villas scoort een 8,2 uit 10, op basis van 155 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Galaxy Villas**** in Koutouloufari, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Galaxy Villas****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Galaxy Villas**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 128 vakantiefoto's van Appartement Galaxy Villas**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Galaxy Villas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Galaxy Villas**** met andere accommodaties in Koutouloufari.

155 beoordelingen over Galaxy Villas****

6,7
met partner, Sept. 2012
"Mooie locatie"
Christina Mast
18-10-2012 Ligging was prima. Koutouloufari is een ontzettend leuk dorpje. Appartement groot, harde bedden. Voor 2 personen flink ruim, voor 4 personen lijkt het me aardig krap.
Fijne vakantie gehad in galaxy villas!

met partner, Aug. 2012
"Licht gedateerd en summier ingericht"
Riet
16-8-2012 We zijn nu voor de 3e keer in Koutouloufari en dit is de minste accommodatie. De bedden zijn te hard, inrichting gedateerd (plastic plakstoeltjes op terras), geen koffiezetapparaat, weinig serviesgoed. Personeel vriendelijk, wordt goed schoongehouden en het ligt centraal. Zwembad vrij klein met weinig liggelegenheid. Wel kun je zitten op het terras bij het zwembad zonder dat je gevraagd wordt iets te consumeren.
En, maar dat is overal hier, teveel poezen.

met partner, Aug. 2012
"Leuk, geen 4 sterren waard en gedateerd!"
Madi
4-9-2012 Het complex is leuk ingericht met allemaal kleine huisjes en veel trappen. Echter 25 jaar geleden gebouwd en sindsdien niets aan gedaan. Wel werd er goed schoongemaakt en kregen we voldoende handdoeken.
Het zwembad zou beter onderhouden moeten worden en het personeel beter opgeleid moeten worden. Hoe dan ook, we hebben een leuke vakantie gehad en weer fijne mensen ontmoet.

met vrienden, Aug. 2012
"Leuke accommodatie!"
syl
1-9-2012 Galaxy is een leuke accommodatie. je loopt zo naar Koutouloufari en Piskopiano waar hele leuke restaurants zitten waar je voor ong 20 euro pp kunt eten. Naar Cherso is het ook te lopen, mits je goed ter been bent, ong 20 minuten.
De ruimte om het zwembad voor te liggen is niet heel groot, maar het is er wel heel relaxt. Zeer vriendelijke personeel, geen harde muziek en je voelt je er erg welkom.
Zijn wel wat trappen aanwezig, ook logisch aangezien het op een berg ligt, dus het is niet aan te raden voor minder validen.

met oudere kinderen, 2012
"Geweldig complex..alleen ..."
miranda
24-7-2012 Super complex,rust mooie tuin vriendelijk personeel!!Heerlijk!

met partner, Juni 2012
"Leuk appartementencomplex"
rooiefran
6-7-2012 Alle omschrijvingen die we hadden gelezen op Zoover, voordat we boekten, kloppen. Nette appartementen, supermarkt met lekkere broodjes aan de overkant. Wel is belangrijk dat het hotel echt op een berg ligt, dus het is één en al trappen. Zelfs voordat je bij de receptie bent, moet je met je koffer al een redelijk aantal treden omlaag.

Wat betreft de kindvriendelijkheid: personeel is echt heel leuk en er is een kinderbadje. Echter door het hoogteverschil, vele trappen en lage hekjes, is dit niet geschikt voor mensen met kleine kinderen. Bijv. naast de tuindeuren van onze slaapkamer (met leuke uitzicht op groene bomen&struiken) was een afgrond van +- 2,5 mtr. Het muurtje kwam maar tot onder je knie. Niet echt heel veilig dus.

Verder hebben wij een heerlijke vakantie gehad, zijn elke avond in Koutouloufari uit eten geweest (gemiddeld € 45,- voor 2 personen per avond). De Griekse mensen zijn niet opdringerig, en de restaurantjes en barretjes zien er super mooi uit, zeer goed onderhouden.

met partner, Juni 2012
"Galaxy Villas is een geweldige plek"
Herman
5-7-2012 Galaxy Villas is een prachtige accommodatie, gelegen hoog in koutouloifari, lopen naar chersonissos is niet te doen dus vervoer nodig.
De kamers werden heel schoon gehouden en er was voldoende ruimte zelf een app. met 2 balkons gehad.Het NADEEL is het vele trappen lopen, dit is voor oudere die slecht te been zijn niet te doen, tevens ouders met kinderwagen is een hele hijs om de wagen naar beneden en naar boven te slepen al die trappen.(Staat niet op de website vermeld, slechte informatie( of expres verzwegen).

met vrienden, Sept. 2011
"Geen vier sterren waard"
Gé, Bea, Gerard, Wi...
24-9-2011 De ligging is mooi. Helaas kregen wij niet het appartement wat ons schriftelijk door hun was toegezegd en werden we met 4 volwassenen in een klein appartementje gezet. Was een grote tegenvaller. Er zijn zwerfkatten op het complex die ook rustig bij je komen binnen wandelen. De inrichting is wat gedateerd. Harde bedden. Geen 4 sterren waard.
Heerlijke broodjes verkrijgbaar aan de overkant. Je kunt in Koutouloufari lekker eten.

"Grandioos!"
Rika
23-9-2011 Ook nu weer een heerlijke vakantie gehad in dit prachtige complex.

met vrienden, Aug. 2011
"Fantastische accommodatie!"
Miranda
30-8-2011 Galaxy Villas is echt een super accommodatie! Het ligt niet in de drukte van Chersonissos, maar in een super gezellig dorpje. De appartementen worden keurig netjes onderhouden, zijn schoon en zijn ruim zat. Vooral het personeel (George en Frensi) zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
De handdoeken en de schoonmaak wordt om de dag gedaan en als er iets kapot is wordt dat meteen gemaakt of vervangen.

Tips om te eten is het Sportscafe, Ariadni of Mezes.

Ik heb hier echt een ontzettend fijne vakantie gehad! TOP!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit