29-8-2011
Idd is het een verouderd complex en ruiken de laatjes wat muf, maar ik heb hier een schitterende week doorgebracht. Tis allemaal niet super de luxe en overgeorganiseerd, maar meer relaxed. Al het personeel is aardig en behulpzaam. Mijn app. werd 3x in de week verschoond, niets op aan te merken. De ligging is prachtig, aan de rand van het het centrum van Koutouloufari, het mooiste bergdorpje in de buurt, leuke eettentjes (Galini een echte aanrader, zeer gezellig, vriendelijk personeel, veel keus, kwalitatief goed en zeer goed geprijsd, oh en vraag brood vooraf, kost 2 € zo lekker), leuke winkeltjes en boetiekjes, relaxte sfeer, ik zou er zo weer een vakantie boeken! Oh en de berg af naar Chersonissos om daar de bus te pakken naar Iraklion, Mahlia or whatever en bij terugkomst weer omhoog vond ik geen crime. Je vind er altijd een oude Griek die zijn koopwaar van het land voor een leuke prijs van de hand probeert te doen (tomaten, olijven, olijfolie, Raki) beetje afdingen, maar goed spul!