Appartement Asterias Village*** in Koutouloufari Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.868 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Koutouloufari > Appartement Asterias Village***

Beoordelingen Appartement Asterias Village***

10 februari 2012

Uitzicht vanaf balkon

Appartement Asterias Village scoort een 8,4 uit 10, op basis van 278 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Asterias Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Asterias Village*** in Koutouloufari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 268 vakantiefoto's van Appartement Asterias Village*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Asterias Village*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Asterias Village*** met andere accommodaties in Koutouloufari.

278 beoordelingen over Asterias Village***

met partner, 2012
Mooi complex voor een ideale vakantie op Kreta
P. Ros
4-1-2012 Mooi complex, gebouwd tegen een heuvel waardoor je uitzicht hebt over Heronissos en de zee. We hebben al meerder malen in dit complex gezeten dus eigenlijk zegt dat genoeg!
Met kinderen kunnen de trappen een nadeel zijn.

Fijne vakantie voor het na seizoen.
Coba
27-11-2011 Ons verblijf in Asterias Village is ons goed bevallen, er zijn wel veel trappen maar dit was ons bekend door de informatie bij Zoover.
Er was Wifi op de kamers dit was ideaal,aan het zwembad was het nogal druk en als je wat wilde drinken moesten we binnen zitten wat wel jammer was er was geen buiten terras.

met jonge kinderen, 2011
Prima vertoeven
Christof
4-9-2011 Ben hier een week geweest met vrouw en dochter van 2. We hebben ons prima vermaakt.Het appartement (met vide om te slapen) was prima, de matrassen echter iets te hard. Met een klein kind is het echt goed te doen, leuk peuterbadje en een speeltuintje om voor het slapen gaan nog even te spelen.
Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk, goede schoonmaak en iedere dag handoeken e.d.
Wel veel trappen, bij aankomst eerst gaan melden, dan worden de koffers per auto naar beneden gebracht. Veel leuke restaurantjes in de buurt en goed eten. Voor cash pinnen moet je naar Chersonnissos.

Lekker zwembad gewoon top!
esméinajonny
16-9-2011 mooi en goed appartement, als je iets vraag wil het personeel alles voor je doen.
zwembad mooi, beetje glad bij het begin.om het appartement heen genoeg restaurantjes om goed te eten.ook oliva kun je goed eten.
we kwamen er te laat achter dat er ook een busje rijdt van koutelafari naar chersonnisos en terug....voor niets!
zijn zijn ze net mee begonnen als proef.

dus we komen vast nog eens weer!!

met een groep, Aug. 2011
Top vakantie gehad
Joost
3-9-2011 Geweldige vakantie gehad met 6 personen. Het eten is inderdaad duur en niet lekker. maar dat is geen enkel probleem in het dorp zelf zijn er voldoende restaurantjes. We hebben er afwisselend gegeten of eten gehaald take away. Maar het beste is Yannis place het restaurant van de oude kok.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heerlijk complex, vriendelijk en schoon.
Sylvia&Dennis
1-9-2011 Geweldige vakantie gehad hier, zeker aan te raden. De weg naar Chersonisos is echt redelijk te doen mits dat je niet slecht ter been bent. ± 25 min. lopen. Zeker 's-morgens vroeg, einde middag en 's-avonds makkelijk te lopen. Uiteraard bij 35 graden wordt het een ander verhaal, moet je gewoon lekker aan het heerlijke zwembad blijven liggen.
Mensen van het complex zeer vriendelijk en hulpvaardig. 2 weken niets te klagen of te wensen gehad.

met partner, 2011
Heerlijke plek om "bij te tanken"
Rene
1-8-2011 Superplek, lekker rustig, schoon, mooi uitzicht en lekker eten in het restaurant Olivia, zeer gemotiveerd personeel, klantgericht, supermarkt er tegenover! Loop links of rechts uit het complex de weg af en heb de keuze uit de vele restaurants en winkeltjes. Als je naar links het complex uitloopt zit ca. 450 meter aan de rechterkant een leuk Nederlands restaurantje, niet groot maar erg lekker eten, o.a. gourmetten, fonduen, pannenkoeken, heerlijke koffie, eigen gemaakte appeltaart, super, aan te bevelen. In het complex is het veel trappen lopen, slecht ter been, dan is dat lastig. Om naar een (zand) strand te gaan heb je vervoer nodig, auto, scooter, motor, Stalis heeft een mooi zandstrand, 15 minuten met de scooter, het strand loopt in de zee langzaam af, 2x bedje en parasol € 4,= voor de hele dag, en kindvriendelijk, geen stenen in zee ter hoogte van strandtentje: Stalis 6
Let op: Neem geen kraskaarten aan in Chersonissos en geen gratis taxi, time-sharing!

Fantastisch uitzicht
Jopie
1-8-2011 Wij zijn net terug van Asteriage Village In Koutouloufari en hebben ons prima vermaakt. We hadden een appartement nr 44 geheel bovenaan.
Het personeel was erg vriendelijk en de bedden werden elke dag opgemaakt en het app. schoongemaakt. Het uitzicht was erg prachtig en de idyllische dorpjes Koutouloufari en Piskapiano zijn erg leuk en wij raden restaurant Galini en Olivia aan. Als je een auto huurt kun je mooie tochtjes in de omgeving maken. Strand Stalis ligt op 15 min rijden en is prachtig.

Zeer gezellig complex
yvonne en fred
7-8-2011 asterias village is een geweldig gezellig complex waar veel nederlanders gezellig met elkaar omgaan.
personeel zeer vriendelijk.
appartementen netjes en goed onderhouden.
afstand van centrum is een beetje een nadeel als je slecht ter been bent, dit door de berg die je op moet lopen,maar er rijden ook taxi,s die je voor 7 euro thuis brengen.
het is een geweldig uitzicht naar zowel het centrum en star beachs.
we hebben daar een hele feine vakantie gehad en zullen beslist nog eens terug gaan.

Redelijke appartementen, gezellige sfeer.
Piet en Riet
22-7-2011 Het appartement wat wij hadden was klein voor 4 personen en sober ingericht. De airco deed het niet, zelfs na reparatie was het 's nachts 30 graden in de kamer. We hoefden hier dan ook niets voor de betalen maar hadden liever een goed werkende airco gehad.
Personeel was vriendelijk (voornamelijk personeel uit Roemenie en andere landen dan Griekenland). Schoonmaak goed.
Er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer in het complex en de kwaliteit van de gerechten aan de bar en hotel zijn prima.
Ligging tov restaurantjes is goed.
Zoals al eerder geschreven absoluut niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of mensen met kleine kinderen ivm hoogteverschil.
prijs/kwaliteitverhouding wel goed.

met een groep (5)