Hotel Avra Imperial***** in Kolymbari Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Avra Imperial***** Kolymbari

Beoordelingen Hotel Avra Imperial*****

Kolymbari, 73006, Kolymbari
Hotel Avra Imperial scoort een 8,6 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Avra Imperial*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Avra Imperial***** in Kolymbari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Avra Imperial***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Avra Imperial***** met andere accommodaties in Kolymbari.

8 beoordelingen over Avra Imperial*****

"Super!"
marianne
27-9-2011 Wij zijn dit jaar dus echt met onze neus in de boter gevallen! Wij hadden eigenlijk in Chrispy World geboekt, maar waren overboekt. We kwamen in dit hotel terecht. Ik begrijp helemaal niets van de voorgaande negatieve kritieken, want het was subliem. Van ongeschoold en onvriendelijk personeel heb ik niets gemerkt, integendeel, ze waren allemaal even vriendelijk en geen moeite was teveel. De kamer was groot, en werd elke dag schoongemaakt ( en iedere dag schone handdoeken!) Bij aankomst hoefden we zelfs onze koffers niet te dragen, dat werd voor ons gedaan.....
Het eten was heerlijk, ontzettend uitgebreid, iedere ochtend een broodje met zalm! Heerlijk! Wij vonden het een superdeluxe hotel, en ja, klagers kom je overal tegen.....

"Gemiste kans voor de bars"
tanja van assche
26-7-2011 Een pareltje van moderne klassevolle architectuur. Zeer mooie kamers, fantastische welness, zwembaden etc. Het personeel liet nog wel wat te wensen over, zeer trage bediening in het restaurant en de bars. De poolbars was 's avonds nagenoeg leeg. de reden hiervoor waren de te hoge prijzen 3,5 euro voor een cola, 5 euro voor een biertje, 12,5 euro voor een campari-orange. het hotel mikt op een zeer welstellend publiek en heeft enkel half pension. Echter waren er heel veel toeristen die een wegens overboeking van ander hotels met all-in formule een upgrade hadden gekregen naar ons hotel en zij konden dus wel naar hartelust drinken en snacken. Dat stootte veel mensen die dit hotel hadden geboekt toch wel tegen de borst, wij hebben dan ook veel mensen gezien die in de plaatselijke supermarkt hun drankjes aan meer democratische prijzen gingen kopen, 's middags gingen lunchen in het zeer gezellige nabijgelegen vissershaventje. Kortom de sfeer aan de bars was ver te zoeken.

"Geen 5 sterren hotel"
Menno
3-8-2011 Een schitterend complex, daar valt niets op af te dingen. Ligt wel verder weg van de bewoonde wereld (grote stad Chania is dik een half uur reizen), in de directe omgeving is weinig te doen. Wat enkele sterren van dit hotel afhaalt is de service en het personeel, die soms eenvoudigweg onbeschoft zijn (op een enkele uitzondering na). Kortaf en onaardig bij de receptie, trage bediening in de restaurants, er wordt gewoon ruzie gemaakt met de gasten (over een bestelling bijvoorbeeld). Een klacht over een klepperende deur werd bij de receptie aangenomen, maar vervolgens niets mee gedaan. Toevallig zagen we de volgende dag een monteur, die de deur toen snel en vriendelijk dichtzette.
Je betaalt een 5 sterren prijs maar dat is dit hotel alleen waard voor de mooie kamers, het spa-gedeelte en de zwembaden. Het eten is wel goed (ook hier niet altijd 5 sterren), maar het buffet wisselt niet af (dus elke dag hetzelfde!).
Het hotel zit vol met Griekse gezinnen die daar goedkoop terecht kunnen.

"FANTASTISCH HOTEL"
Fam.Pauwels
6-8-2011 Dit is een prachtig modern design hotel, kamers smaakvol ingericht echt super vooral onze DELUXE kamer 11126 met prive zwembad en zicht op het zwembad van het hotel. Personeel was supervriendelijk. Eten was goed en gevarieerd (neem dit maar aan van een Belg want Hollanders staan cullinair toch wel achter om hiervoor een oordeel te vellen)
Receptie - spa - bars en restaurant alsook de mensen van animatieteam super vriendelijk
De omgeving is inderdaad zeer rustig dit is echt voor mensen die op rust gesteld zijn

"Schitterend spiksplinternieuw hotel"
Jos
10-8-2011 Prachtig hotel met uitstekende kamers. Hebben zelfs kamer met zwembad gekregen en hiervoor niet moeten betalen (en in last-minute vertrokken)
Zeer mooi zwembad met mooie ligzetels.
Grootste nadeel is de prijs voor drank. 5 € voor pintje is wel erg veel. Maar iedereen gaat gewoon naar supermarkt die vlakbij ligt en koopt daar zijn eigen drank die in de lege minibar kan geplaatst worden.
Eten is ook heel goed, wel aanschuiven als je het restaurant wil binnengaan. Soms zelfs lang wachten. Maar de kwaliteit is goed.
Prachtig SPA met fitnis, sauna en stoomsauna.
Gratis wifi.
Hier en daar nog wat puntjes die beter kunnen, maar dat zijn groeipijnen van een beginnend hotel.
Hebben 3 dagen auto gehuurd in hotel. Viel reuze mee.
Komen zeker nog terug naar Kreta !

"Mooi recent en modern ingericht hotel"
walschaers
8-8-2011 Mooi en trendy hotel met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
De optie van je eigen privé zwembad is een aanrader.Enig minpunt is wat mij betreft de ligging,ligt net iets té afgelegen.Ook de fitness-accomodatie is teleurstellend,ondanks voldoende ruimte staat er één haperend toestelletje.
Verder is alles netjes(in het wit met groen accent)en het eten onberispelijk.
Zeker een aanrader voor een-heel-rustige vakantie!

met vrienden, Juli 2011
"Geweldig hotel!"
Kim
21-7-2011 We zijn afgelopen zomer naar dit schitterende hotel geweest. Heel vriendelijk personeel die je overal bedienen, zelfs aan je bedje bij het zwembad. De kamers zijn heel erg mooi, mooie badkamer. Alle zwembaden zijn heel erg schoon. Overdag en 's avonds is er genoeg animatie en het internet is gratis (bereik in bijna het hele hotel).

met partner, Mei 2011
"Prachtig Hotel moderne stijl ,supermooie kamers"
Verberckmoes Dirk
22-5-2011 Aangekomen 13 mei 2011. Wij waren er praktisch alleen.De ontvangst was zeer vriendelijk. Kamers uitzonderlijk mooi , met prive zwembad.Buffet was nog niet opgesteld,maar bediening aan tafel. Eten is van uitstekende kwaliteit.De pool is van enorme afmeting en uitzonderlijk mooi door de glazen wanden.Zeer rustig gelegen . Internet kosteloos in gans het hotel