Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** in Kokkini Chani Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa*****

29 mei 2012

Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** Kokkini Chani

Beoordelingen Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa*****

Rinela Beach, 71500, Kokkini Chani
Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa scoort een 7,8 uit 10, op basis van 165 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** in Kokkini Chani, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 105 vakantiefoto's van Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** met andere accommodaties in Kokkini Chani.

143 beoordelingen over SENTIDO Mitsis Rinela Beach Resort & Spa*****

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijk genieten"
fee
3-11-2011 Ik snap de kritiek niet!! Kamers zijn niet modern ofzo, maar wel schoon. Boek in ieder geval een suprieur kamer, die zijn gerenoveerd. Eten is echt niet vet en ruime keus. Wij hadden een buurvrouw in het Hotel en die zat ook vreselijk te klagen. Wij hebben ons prima vermaakt en tegoed gedaan aan alle luxe die op ons bord viel. Leuk animatieteam. Gezellige sfeer rond het zwembad. Koelkastje die om de dag gevuld werd. Over het alg. is het zo: Wat je geeft, krijg je terug. Misschien moeten al die negatievelingen zelf eens wat vriendelijker zijn. Onze buitenverlichting deed het niet. Even gemeld, een uur later was het al gerepareerd. Voor ons geen klachten en komen hier zeker terug.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Blij om weer thuis te zijn!"
Dani
19-10-2011 Hygiëne heel slecht: Mieren,deuren en muren vol spetters(nog nooit gepoetst) gordijnen, stofbekleed bed en deken vol witte vlekken (absoluut niet fris en gewassen voor dat jij in de kamer komt).Poetsvrouw is binnen 2 minuten uitgepoetst! Kraanwater smaakt zout en stinkt! Geen matras voor kinderbed!
Eten: Op alle borden etensresten,glazen kan je beter niet tegen het licht aanhouden.Eten heel erg vet en eerder koud dan warm.Al het vlees identiek gekruid en doorbakken.fruit ligt misschien al 3 maanden op de schaal. Drinken: sapjes verlengt met kraanwater.Alcohol zijn allemaal B-Merken.Glazen worden amper omgespoeld, en bestek dat op tafel achter blijft gewoon weer gebruikt voor de volgende! Katten zitten onder je tafel!
Omgeving": Uitzicht op zee is heel mooi.Buiten het hotel zie je alleen vervallen huizen of half staande gebouwen,straten zijn vies, honden en katten op straat die ook op het strandje hun behoeftes doen.
Bij regen kan je alleen maar in de volle lobby zitten.Tocht!Ziek!

met vrienden, Sept. 2011
"Fantastisch!!!"
Gertie Quaedvlieg
19-9-2011 Mensen die hier niet de meest luxe vakantie van hun leven beleven, die liegen! Ik heb er zojuist met mijn zus 15 dagen vakantie gevierd en ik voelde me een koningin in dat resort. Luxe kamer met all inclusive mini-bar en alles er op en er aan. Bij het eten werd je naar je tafel gebracht. Een buffet zo groot, dat je 15 dagen lang elke dag wat anders kon eten. Alles vers en lekker! Een zwembad met zoveel ligbedden dat er altijd plaats was met bar. Evenals op het strand, veel ligbedden en een strandtent. Alles inbegrepen in de prijs. Er kwam zelfs iemand met watermeloen langs op het strand. Heeeerlijk was het. Als je hier niet tevreden bent, vraag ik me af waar wel.....Ik heb genoten en mijn zus ook! Het enige kleine nadeel waren de trappen, maar dat komt omdat dit resort in etages ligt zodat je mooi zeezicht hebt.

"Uitmuntende Griekse charme"
Brigitte en Luc
22-7-2011 Ruime propere kamers met écht zeezicht. Fijne zwembaden, gratis stoelen en parasols aan zee.
Eetzaal ietwat te druk maar aanbod was ok. Charmant en voorkomend personeel. Genoten van de internationale animatoren. Gelet op de ligging (vlak aan zee en toch vlak aan hoofdbaan) een zeer goede vakantiebestemming.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Prima Hotel"
Eveline
12-6-2011 Voor de vijfde keer in dit hotel geweest en ik snap niet was al die mensen te klagen hebben. Wat geeft het nou als de afstandbediening van de tv uit elkaar ligt, je komt daar toch niet om televisie te kijken! Prima hotel, vriendelijk personeel,eten in overvloed en animatie was heel enthousiast. Ik denk dat je wel het beste in het voorseizoen kunt gaan, want als je een paar maanden een stelletje van die zeurpieten heb word je het als personeel wel een keertje zat!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Nooit meer!"
4 personen
2-11-2010 ik ben klaag helemaal niet zo snel over een hotel maar dit hotel heb ik wel wat over te vertellen.wij zijn net terug met het gezin! en tjonge jonge wat een slecht hotel vonden wij het.toen we aan kwamen kregen we ook een andere kamer omdat de kamer nog niet klaar was. volgende dag moesten we de hele ochtend wachten tot we eindelijk de sleutel kregen van de andere kamer. daar troffen we aan: lekkende wc pot, schimmel in de douche, afstandbediening voor de tv die uit elkaar lag, bad liep niet door, handoeken waar bruine vlekken op zaten en lakens die niet helemaal fris waren.erg sagerijnig personeel op een paar na dan misschien ook omdat het einde seizoen was?animatie echt onder de maat stelde helemaal niks voor.
het was niet zo heel mooi weer meer savonds dus als je binnen wou zitten kon dat afentoe niet eens wegens drukte. eten was oke standaard hotel voedsel. aanrader is het chinese resaurant.
er lopen trouwens heel veel katten rond.
nee dit hotel zeker nooit meer

met vrienden, Sept. 2010
"Niet voor nederlanders"
jan hultermans
5-10-2010 niet voor herhaling een behoorlijk smerige kamer en een riool stank
de omgeving is wel mooi enkele dagen geen bier in huis wel uit een blikje dat warm was brrrr 80% is wel russich 15% fransen en de rest nederlanders
de bar op het strand staat een barman die zelfs tegen kinderen tekeer gaat
een goede raad zoek even wat langer voor een fijne onbezorgde vakantie
enkele foto,s toegevoegd
jan

met partner, Sept. 2010
"Een fijn hotel ,wel erg druk"
eric
8-10-2010 het hotel en de ligging is prima,jammer was het ,dat bij aankomst de door ons geboekte kamer met zeezicht niet beschikbaar was door overboeking.
Na een lange reis is dat een minpunt.
verder was het erg druk rond de maaltiiden.
maar behalve deze minpunten was het een prima verblijf

met partner, Aug. 2010
"Liever niet nog een keer."
Jeannette
4-10-2010 Bij aankomst werd ons heel snel uitgelegd waar onze kamer was en we moesten zelf onze koffers meenemen. Er bevinden zich veel trappen in het resort,niks voor mensen die slecht te been zijn! De kamer viel ons erg tegen. Het was absoluut niet dat wat ons werd beloofd en zoals het op de foto had stond.Het was wel schoon. Het eten was goede kwaliteit en veel keus. Wel bijna elke dag hetzelfde, maar het is zoveel dat je zelf elke dag kunt variëren Het was elke dag erg erg druk en moesten soms wel 15 min wachten voordat we aan tafel konden en iets te drinken kregen. Het pers.is onvriendelijk, Ik durfde ze al niks meer te vragen. Ik ging op een avond voor een pen vragen, en er werd me gevraagd om de pen de ochtend erna terug te brengen!! goedkope BIC pen!Er zaten erg veel Russische vakantiegangers + stagiaires in het hotel. Voor een bedje bij het zwembad/ strand moet je ook erg vroeg bij zijn. De bedjes op het strand liggen heel erg dicht bij elkaar, zodat je direct naast een vreemde ligt.

met jonge kinderen
"Slecht!!!!!!!!"
jennifer
1-8-2010 pas terug van vakantie eindelijk een goeie douche van daar was de douchekop kapot. Het water van de kraan smaakte naar zout en stonk.
Het zwembadwater was heel vuil. Het hotel was aleen maar trappen geen enkele lift.Aan het zwembad was geen toilet als je dringend moest,moet je 30 trappen op en dan nog een stukje wandelen sommige kinderen waar te laat.Raad dit hotel niemand aan.