11-7-2011
In 2003 waren we er al eens geweest. Toen west-europees gericht (veel nederlandstaligen) Nu, na de managementswijziging gericht op Rusland, Italie en Frankrijk. Dat was te merken ook. We waren er de enige Nederlanders. Een enkele Vlaming met zijn gezin en verder niets dan Russen, Italianen en Franstaligen.
Het onderhoud van het hotels begint achterop te vertonen.
De kamers zijn netjes en opgeruimd. Het personeel vriendelijk en enthousiast. Het eten is, als je niet vast zit aan de hollandse pot, gevarieerd en je hoeft beslist niet elke dag het zelfde te eten in 14 dagen.
Het animatieteam doet zijn uiterste best iedereen te vermaken, maar is het onderling lang niet altijd eens.
Excursies zijn er volop, maar inmddels ook al redelijk aan de prijs.
De Kidsclub is een uitkomst voor gezinnen met kleine kinderen, als je ze niet bij je aan het zwembad wil houden.
Vanuit het hotel zijn er voldoende mogelijkheden de omgeving te verkennen (bus, auto, scooter, quad)
12-7-2010
we waren er de eerste week van juli,ik boekte dit hotel,omdat het in alle Belgische brochures stond,en dacht dat er wel wat Belgen zouden zijn,altijd handig voor mijn zoon van 15,en wat bleek,een paar franstalige Belgen en de rest oostblokkers met torenhoge gevulde borden,en daar had ik net geen zin in.Ik respecteer ieders cultuur,maar onbeschofte mensen kan ik op vakantie missen,ik dacgt dat we die Russen massaal gehad hadden in Turkye,maar nee Kreta zit er vol van.Het eten in het hotel was goed,parasols aant strand versleten,al bij al leuke vakantie gehad,maar geen 4 sterren waard.