Hotel Aquis Arina Sand**** in Kokkini Chani Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Aquis Arina Sand****

29 mei 2012

Lekker groot zwembad, zout water

Beoordelingen Hotel Aquis Arina Sand****

Kokkini Hani Beach, 71500 , Kokkini Chani
Hotel Aquis Arina Sand scoort een 7,9 uit 10, op basis van 157 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aquis Arina Sand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aquis Arina Sand**** in Kokkini Chani, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Aquis Arina Sand**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Aquis Arina Sand**** met andere accommodaties in Kokkini Chani.

133 beoordelingen over Aquis Arina Sand****

"Te veel Russen en Italianen"
Kees
11-7-2011 In 2003 waren we er al eens geweest. Toen west-europees gericht (veel nederlandstaligen) Nu, na de managementswijziging gericht op Rusland, Italie en Frankrijk. Dat was te merken ook. We waren er de enige Nederlanders. Een enkele Vlaming met zijn gezin en verder niets dan Russen, Italianen en Franstaligen.
Het onderhoud van het hotels begint achterop te vertonen.
De kamers zijn netjes en opgeruimd. Het personeel vriendelijk en enthousiast. Het eten is, als je niet vast zit aan de hollandse pot, gevarieerd en je hoeft beslist niet elke dag het zelfde te eten in 14 dagen.
Het animatieteam doet zijn uiterste best iedereen te vermaken, maar is het onderling lang niet altijd eens.
Excursies zijn er volop, maar inmddels ook al redelijk aan de prijs.
De Kidsclub is een uitkomst voor gezinnen met kleine kinderen, als je ze niet bij je aan het zwembad wil houden.
Vanuit het hotel zijn er voldoende mogelijkheden de omgeving te verkennen (bus, auto, scooter, quad)

met partner, Sept. 2010
"Uitstekend hotel"
Frans
10-10-2010 Aquis Arina Sand is een mooi groot 4 sterren hotel wat 5 sterren verdient. De kamers zijn ruim en netjes van opzet en worden goed schoon gehouden. Het personeel is vriendelijk en waardeert vriendelijke gasten enorm. In het hotel hebben we de verschillen in cultuur tussen Engelse, Belgische, Duitse en Oost Europesche gasten kunnen zien. Het is een kunst deze verschillen te ontdekken en daar de Nederlandse "wij zijn op vakantie en maken het niemand moeilijk" variant tegenover te zetten. Het personeel waardeert dit en laat dat ook merken. Heraklion is een mooie stad en makkelijk te bereiken met de bus, het Kretaquaruim op 5 km is te lopen voor geoefende wandelaars ( petje en water mee ) en anders rijd er een bus. Wil je onafhankelijk zijn huur dan een auto via de hostess van de reisorganisatie, dan zijn bijna alle risico's afgedekt. Door omstandigheden hebben we het Nederlandse consulaat op Heraklion nodig gehad, daar wordt je alleen in het Engels geholpen en moet men nog veel leren.

met oudere kinderen
"Eenvoudig hotel."
van toor
12-7-2010 we waren er de eerste week van juli,ik boekte dit hotel,omdat het in alle Belgische brochures stond,en dacht dat er wel wat Belgen zouden zijn,altijd handig voor mijn zoon van 15,en wat bleek,een paar franstalige Belgen en de rest oostblokkers met torenhoge gevulde borden,en daar had ik net geen zin in.Ik respecteer ieders cultuur,maar onbeschofte mensen kan ik op vakantie missen,ik dacgt dat we die Russen massaal gehad hadden in Turkye,maar nee Kreta zit er vol van.Het eten in het hotel was goed,parasols aant strand versleten,al bij al leuke vakantie gehad,maar geen 4 sterren waard.

"Fijne vakantie"
marina
10-6-2010 wij waren er begin mei 2010. Het personeel is heel vriendelijk. Het eten is er lekker, alles is heel proper en net. de bushalte is net voor het hotel,dus je kan er heel gemakkelijk het openbaar vervoer nemen. We hadden een fijne vakantie.

"Viel tegen"
Mara
7-4-2010 Wij zijn 15 dagen geweest,eten erg eentonig.Ook het strand vonden wij erg vies.Veel zeewier weinig in de omgeving te beleven

met partner, Okt. 2009
"Niet verkeerd"
Ruud
16-10-2009 Reistijd vanaf luchthaven 15 min! Kamers en meubilair beetje gedateerd maar wel schoon. A.I. werkelijk A.I. en tot 01.00 uur. Voldoende gratis ligbedden aan zwembad en strand. Het eten is gewoon goed, niks minder maar ook niet meer, heb dit wel eens uitgebreider gezien. Keuze en variatie is redelijk, maar na een paar dagen beginnen bepaalde dingen wel vaak terug te komen. Enige minpunt(je) is dat bij een matige bezetting slechts een gedeelte van de eetzaalfaciliteiten wordt gebruikt wat tijdens de "spits" leidt tot wat chaos en irritatie bij de drankenautomaten. (Vaak leeg, lange rij, kopjes of glazen op). Kamer is door te boeken tot het moment dat je vertrekt waarbij je van alles gebruik kunt blijven maken. (40.00) Prettig als je pas laat wordt opgehaald. In de directe omgeving niet echt veel te doen maar autoverhuurders voldoende zodat je je niet hoeft te vervelen. Alles samengevat; een prima vakantie gehad en een tweede verblijf best waard.

"Zeker voor herhaling vatbaar"
rudi en marianne
24-9-2009 wij zijn er geweest op 29 juli 2009 voor de tweede keer,gaan zeker nog eens terug,vinden het een goed hotel ,op 12 km van de luchthaven,super!!!!

met partner, Sept. 2009
"Fantastich"
Rob
20-9-2009 Een heerlijk hotel met erg vriendelijk personeel schone kamers en handdoeken, voortreffelijk eten met erg veel keus(zijn alle 2 een paar kilo aangekomen)Lekker zwembad met genoeg ligstoelen, alleen zout water in bad.
Plaatsje ligt op klein stukje lopen met wat restaurants bars en winkels.
En een geweldig animatie team als je er van houdt. (vooral Martina, Jean en lucia) Hebben erg veel leuke dingen met ze gedaan.
We kunnen dit hotel aan iedereen aanbevelen.

met oudere kinderen
"TOF !!!"
PATRICIA
18-7-2009

Verbleven in Arina Sand van 5/7 tem 16/7. Ligging is prachtig, simpel maar prima hotel, vlak aan het zandstrand, animatie was super, het eten was super goed, veel variatie en heel lekker, de bungalows hebben een opknapbeurt nodig.Prijs/kwaliteit

"Héél fijn"
Carmen
7-7-2009 Ik heb in Arina Sand verbleven van 19 tot 27 juni '09. Het hotel was naar mijn mening heel erg goed. Heel vriendelijk personeel, leuke animatieploeg die niet opdringerig was, lekker eten, misschien verouderde kamer maar daarom wel netjes, vriendelijke locals, goede ligging,... Kortom, een zeer geslaagd vakantie! Ik ga zeker nog een keer terug naar Arina Sand!