Vakantiehuis Kastania Lodge**** in Kastelli / Kissamos Griekenland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.365 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Kastelli / Kissamos > Vakantiehuis Kastania Lodge****

Beoordelingen Vakantiehuis Kastania Lodge****

4 februari 2012

9,6
Vakantiehuis Kastania Lodge**** Kastelli / Kissamos
9,5

Vakantiehuis Kastania Lodge scoort een 9,5 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Kastania Lodge****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Kastania Lodge**** in Kastelli / Kissamos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Vakantiehuis Kastania Lodge**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiehuis Kastania Lodge**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Vakantiehuis Kastania Lodge**** met andere accommodaties in Kastelli / Kissamos.

37 beoordelingen over Kastania Lodge****

Heerlijke plek weg van het massatoerisme
Paula en Chris
28-10-2011 Wij verbleven hier eind september 2011 voor een week en ook wij hebben het hier heerlijk naar onze zin gehad ! Het is een goed verzorgd rustig wat hoger gelegen compleksje aan de rand van Kissamos We zaten met zijn tweeen in het grote appartement. dat perfect is voorzien van een heerlijke badkamer, keuken en een heel groot terras met inderdaad fantastisch uitzicht. Voeg daarbij het heerlijke zwembad met bloemenpracht er om heen, de rust en Kissamos dat nog niet vergeven is van het toerisme...Wat wil een mens nog meer ?

SCHITTEREND
Marijke en Luc
20-6-2011 Van 3/6 tot 10/6 verbleven wij in de studio bij Arianne. Dit is ons heel goed meegevallen. De studio is ruim en volledig voorzien van alle gemakken. Het uitzicht vanop het terras is prachtig. Zicht op de zee, Kissamos en de olijfbomen. Het is er werkelijk rustig en toch kan je genieten van de Griekse sfeer. Supermarkt, plaatselijke winkels, restaurantjes: alles is zeer vlot te bereiken. Dank aan Arianne voor de leuke tips ivm uitstappen en restaurantjes. De Delianakloof loont zeker de moeite. Ook Ballos Beach maar dit is het best te bereiken met een jeep. Wij hebben genoten van het verblijf en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Marijke en Luc (België - West-vlaanderen)

met jonge kinderen, Mei 2011
Fantastisch vakantiehuis op prachtige plek!
Steef
30-5-2011 Heel mooi appartement op prachtige plek op een heuvel met mooi uitzicht en met zwembad. Een toplocatie voor mensen die houden van rust en ruimte ver weg van het massatourisme. Wij hebben genoten!

met jonge kinderen, Apr. 2011
Fantastische plek
Regien
11-5-2011 Heerlijke vakantie gehad in Kastania Lodge. Uitzicht op olijfbomen en op baai, fluitende vogels om je heen, overal prachtige bloemen. In de buurt tal van leuke uitstapjes en wandelingen mogelijk. Fijn appartement, lekker zwembad en niet te vergeten een heel hartelijke ontvangst door Arianne.

met jonge kinderen, Okt. 2010
Adembenemend, gastvrij, comfortabel
Edine
1-11-2010 Hoewel woorden tekort schieten hierbij een poging: overweldigend uitzicht, zeer gastvrije eigenaars, mooie en comfortabele inrichting, paradijselijk pad naar het zwembad, erg leuk voor kinderen, typisch Grieks dorpje in nabijheid met leuke taverna's, prachtige Griekse kerk om de hoek, uitzicht op berg vol olijfbomen, zeer unieke ligging, eigenlijk was het een groot Grieks feest!!!

met partner, Sept. 2010
F
Libert Kooij-van de...
9-10-2010 1. 2 weken waren wij te gast bij Raymond en Arianne in Kastania Lodge.Gelegen in noord-west Kreta bij het stadje Kissamos. We hebben heimwee, want wat was het daar heerlijk !!! Arianne en Raymond zijn fantastische mensen, die al het mogelijke doen om het verblijf daar zo aangenaam mogelijk te maken en dat lukt hen prima. Zij hebben de afgelopen jaren al enorm veel werk verzet om van hun oude boerenwoning en geitenstal 3 comfortabele gastenverblijven te maken. Wij hadden de studio voor 2 personen. Een goed bed, lekkere regendouche en een airco. Aangezien het eind september nog behoorlijk warm was, vonden wij die airco een aangename luxe. We hadden satelliet tv dus hoefden wij van de Nederlandse kabinetsperikelen niets te missen……..
We genoten vanaf ons balkon van het uitzicht op de zee en de olijfboomgaarden en hebben ons heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad dat in een mooie tuin ligt met ook een prachtig uitzicht.
Jaap en Libert

met oudere kinderen
Paradijs
vanderheyden Chris
7-8-2010 De werkelijkheid overtreft de beschrijving:
veel ruimte, prachtige ligging, mooi zicht, gastvrije ontvangst,veel mogelijkheid tot uitstappen, paradijselijk zwembad.
Niet te doen zonder wagen!!!
Chris en Hilde

met oudere kinderen, 2010
Fantastische plek, heerlijk ontspannen!
Jeanine Landheer
23-6-2010 Wij hebben tijdens onze vakantie in Kastania Lodge elke dag genoten. Van het ruime, sfeervolle huis met zijn authentieke inrichting, dakterras en unieke uitzicht over de baai van Kissamos, de prachtige bloemrijke tuin met heerlijk zwembad (een must voor de kinderen) en de adembenemende omgeving - erg onder de indruk van wat we van de westkant van Kreta hebben kunnen zien in een week! We waren ook erg blij met de tips van de eigenaars kregen voor excursies, goede eetgelegenheden etc. Want tenslotte, de vanzelfsprekende gastvrijheid van Arianne en Raymond verleende een gouden randje aan ons toch al erg aangename verblijf! :-)

met partner, Juni 2010
Heerlijke gastvrije vakantie
Ronald Epskamp
24-6-2010 Heel relaxed ontvangen worden met een Ouzo (naar keuze) op het dorpsplein en daarna een koud flesje bij het zwembad (ondanks dat het al ca. 23.00 uur was) was het begin van een hele fijne week bij Arianne en Raymond. De volgende morgen vroeg naar beneden voor het ontbijt en snel weer terug naar ons fijne zonnige terras. Arianne kon bijna niet wachten om de juiste tips te geven. Door de ontvangst wist zij al wat voor vlees zij in de griekse kuip had. Lekkerbekken die niets liever doen dan zich in het onbekende griekse culturele leven storten dus.. De vele mooie routes, prachtige lagunes, schitterende Deliana kloof en... Lees de hardcopy maar van het gastenboek voor de insite tips.. O ja dan moet je eerst boeken maar dat is absoluut geen straf. Wij hadden de studio met z'n 2tjes.

met oudere kinderen, Mei 2010
Fantastische plek
H.C.Wagenaar
2-6-2010 Wij hebben een fijne vakantie gehad en zijn volledig afgegaan op de goede beoordeling op Zoover en hebben daar geen spijt van. De Lodge is een fijn vakantiehuis al is het laatste stukje voor sommige auto's niet bereikbaar maar daar is wel een oplossing voor door één etage lager te parkeren. Arianne & Raymond zijn hartelijke mensen waar je met al je vragen terecht kunt. De locatie is wonderschoon met een fantastisch uitzicht, een leuk zwembad met prima zitgelegenheid en ligbedden. Kissamos/Kastelli is een leuke plaats waar alle winkels aanwezig zijn en snel te bereiken. Ook heel mooie stranden zijn per auto snel te bereiken waar het heel goed vertoeven is.

Wie een top vakantie wil hebben moet zeker een keer naar west Kreta gaan en heeft als verblijf in de lodge een prima verblijf.

familie Wagenaar

9,7