Vakantie Beoordelingen Ierapetra Kreta vakantie, hotels, last minutes | Zoover

6,6

29 mei 2012

Ierapetra

Beoordelingen Ierapetra

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ierapetra. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ierapetra. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ierapetra? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ierapetra scoort een 6,9 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 1 Bed and Breakfast, 1 Bungalow, 1 Camping en 16 Hotels in Ierapetra. Op Zoover vind je bovendien 23 vakantiefoto's van Ierapetra. Je kunt 3 video's van Ierapetra bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ierapetra. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta.

15 beoordelingen over Ierapetra

5,6
6,2
6,4
met partner, Mei 2011
"Leuk voor een paar uurtjes"
Jan
Sfeer
11-5-2011 Vanuit Chersonissos via een leuke rit door de bergen en hoogvlakten naar Ierapetra gereden. Een nogal commercieel stadje, met een boulevard en een leuk contrast tussen bergen en zee. Vaal een beetje opdringerige bediening bij de eet- en drinkgelegenheden. Wij namen plaats bij een gelegenheid met minder opdringerige bediening en genoten van café frappé met een heerlijke wafel met youghurt en honing/fruit. Na zo'n twee uren hadden wij dit stadje wel gezien.

met partner, Juni 2010
"Leuke stad met alle voorzieningen."
Vince
Sfeer
5-7-2010 Ierapetra gebruikte wij als uitvalsbasis om te pinnen en even goedkoper inkopen te doen bij bijv. de Lidl (let op sinds dit jaar verhuisd naar een opvallend rood gebouw meer richting het centrum)

De boulevard langs de kust is gezellig, vooral de hippe cafeetjes nodigen uit om even een lekker frappeetje of een fredo te drinken.

De stad is verder niet echt bijzonder, zeker niet als je weet dat Ierapetra één van de rijkste steden van het eiland is (zoniet griekenland)

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke boulevard"
robbie
Stranden
15-2-2010 was een leuke wandeling over de boulevard met leuke terrasjes..

hoop ooit weer eens terug te komen

met partner, Sept. 2008
"Is te doen."
Roland & Esther
Stranden
13-10-2008 Wij waren hier 1 dag, tijdens onze Fly en Drive over het eiland. Ierapetra is zeker geen grote, levendige plaats maar heeft nog wel veel Griekse dingen. Ook is de temperatuur hier altijd net even wat warmer dan de plaatsen die aan de noord kant van het eiland liggen.

agnes
Stranden
13-7-2008 Best een leuk klein plaatsje. Kleine winkelstraat met terrasjes.
Voor een stop met de auto om even de benen te strekken is het goed te doen.
Jammer dat er weinig tot geen boten in de haven lagen.

Bert
Stranden
17-10-2007 Wat een vieze stad, wat een druk verkeer. Hier is maar weinig moois te zien. De tocht naar de stad is prachtig, maar eruit rijden was nog fijner. Wij reden in de richting van Mirtos wat wel een erg leuk plaatsje is. vooral de terrasjes langs de zee zien er leuk uit. Het is er erg rustig. Vandaar kan je lekker rijden door de bergen naar Vanos en verder.

gerda Blom
Stranden
22-7-2007 niet veel bijzonders te zien in ierapetra ,welde omgeving er omheen met auto rondgetoerd erg mooi

Niels
Stranden
18-6-2006 Ierapetra blijft niet positief in onze herinnering. Buiten het gebied rond het haventje is er weinig charmants te ontdekken aan deze drukke plaats. Dan zijn er wel andere, leukere plekken. Het stadje zou ietwat Afrikaans moeten aandoen. Volgens ons zien Afrikaanse steden (voorzover je daar van kunt spreken) er totaal anders uit.

JP van de Velde
Stranden
15-6-2006 Wij gaan elk jaar naar Ierapetra (ouders geemigreerd naar Vainia) en elke keer opnieuw zien we ernaar uit !
Gezellig stadje met alle moderne faciliteiten die je verwacht. Zeer lekker eten langs de oude kant van de stad, rechts van de haven. Konaki en Gorgona zijn aanraders. Buiten de stad vind je prachtige stukjes strand als je even de moeite neemt om te zoeken.
En de nederlanders zijn niet zo massaal aanwezig dan op andere vakantieplaatsen .... Een ware verzuchting ;-)

Moonen Jolien
3-11-2005 Prachtig stadje!
het is er zo ontzettend gezellig..
Ik ga er zeker nog ooit terug!

Voor uit te gaan is het minder. Maar hou je van gezellig kuieren langs de dijk of in het stadje is het een echte aanrader.
Tip: neem ook een de bus of taxi naar agios nicolaos!!! prachtig