Hotel Dimitra** in Heraklion Griekenland beoordelingen 5.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Dimitra**

5,6

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Dimitra**

700 14 , Heraklion
Hotel Dimitra scoort een 5,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dimitra**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dimitra** in Heraklion, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Dimitra** met andere accommodaties in Heraklion.

1 beoordeling van Dimitra**

Jannie van Grondell...
13-6-2006 Per toeval (via een overboeking) zijn mijn zussen en ik in appartementen complex en hotel Dimitra terecht gekomen. We hebben het daar heerlijk gehad en werden in de watten gelegd door Maria en roel. Het zijn schone en ruime appartementen, het mooie schone zandstrand ligt op 50 meter met fijne ligbedden die trouwens ook bij het complex aanwezig zijn bij het zwembad.Er zijn op loop afstand (en dat was voor ons belangrijk omdat wij slecht terbeen zijn) leuke restaurantjes, winkeltjes en supermarkten aanwezig en de mensen zijn er uitermate vriendelijk. Wij hebben het er heerlijk gehad, het is een echte aanrader als je van rust houd, en met de bushalte voor de deur kun je overal komen en het openbaarvervoer is erg goed en goedkoop.Maria en Roel heel erg bedankt voor de fijne tijd bij jullie lieve groetjes van Jannie, An en Bep de zusjes van Grondelle