Appartement Villa Chrissanthi Sea** in Gouves Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Villa Chrissanthi Sea**

29 mei 2012

Appartement Villa Chrissanthi Sea** Gouves

Beoordelingen Appartement Villa Chrissanthi Sea**

Ag. Vassiliou str., 70014, Gouves
Appartement Villa Chrissanthi Sea scoort een 8,6 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Chrissanthi Sea**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Chrissanthi Sea** in Gouves, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Appartement Villa Chrissanthi Sea** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Villa Chrissanthi Sea** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Villa Chrissanthi Sea** met andere accommodaties in Gouves.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Villa Chrissanthi Sea**

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Uitstekende locatie"
saskia
9-5-2012 Dit kleinschalige complex ligt op een mooie locatie aan zee, alles ligt op loopafstand. De eigenaren zijn super vriendelijk en gastvrij. De bar/ restaurant SAiling Cafe serveert lekkere cocktails en prima snacks. Het personeel is vriendelijk. De appartement zijn goed verzorgd, schoon en hebben alles wat je nodig hebt. De zitjes op het balkon zijn goed. Uitstekende plek voor een verblijf op Kreta.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijke vakantie gehad"
Brenda
13-2-2012 Wij zijn een weekje onverwacht op vakantie geweest naar Kreta. We hadden een prachtige aanbieding dus hadden bepaalde verwachtingen, maar die zijn dubbel en dwars overtroffen! We hadden een prachtig, ruim, schoon en bijna nieuw appartement achterin, nummer 16, met een lekker balkon. Het trapje af en dan stonden we al bij het zwembad. Wij houden ook veel van het strand en dit is ook vlakbij, heerlijk. De eigenaar vertelde dat verschillende mensen de bedden te hard vonden, maar wij zijn beiden rugpatient en hebben hier niets van gemerkt. Blijkbaar zijn er wel al verschillende matrassen vervangen begreep ik, maar wij waren juist blij met het wat stevige matras. Wij hebben genoten van de vriendelijke eigenaar maar ook van het personeel in het cafe dat bij het complex hoort. Wij hebben genoten van onze reis en gaan zeker nog eens terug!

"Zeer ruim maar onfris"
Kroes
18-9-2011 Zeer ruim appartement (17), om de dag schone handdoeken, 1xpw schone lakens, maar de slaapkamer beneden is NOOIT geveegd of gedweild. Woonkamer om de 2 dagen gedweild met de meest ranzige dweil ooit. 3 Spotjes in de douche waarvan 1 het deed, de andere 2 zouden vervangen worden maar is helaas nooit gebeurd. Putje is douche zo verstopt dat het water tot in de woonkamer stond. Rugleuning van bedden bij zwembad vergane glorie. Eigenaar sailing cafe ook niet bepaald het vriendelijke type, nogal chagrijnig. Klimaat, restaurants en winkeltjes prima. Vooral Filoxenia in mainstreet gouves, leuke bediening, lekker eten. Benzine tussen 1,68 en 1,90 per liter! West Kreta is qua natuur mooier. Na 5x Kreta hebben we't allemaal wel gezien.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Villa Chrissanthi Sea...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldige uitvalsbasis en prima appartement"
Fam Vink
30-8-2011 Villa Chrissanthi Sea in Gouves is een prima uitvalsbasis voor je vakantie op Kreta. Zeer schoon, vriendelijke mensen en lekker compact complex. Zeer ruim appartement wat regelmatig werd schoongemaakt, schone lakens en handdoeken. Enige minpunt zijn de bedden. 2 persoonsbed is hard. Kinderen hebben prima geslapen op de kinderbedden. De hardheid van het 2-persoonsbed hebben we enigzins opgevangen met de dekens uit de kast. Iedereen is behulpzaam van de eigenaren tot en met de uitbaters van het Sailing cafe. Prima airco. Wij mochten zelfs blijven op de dag van vertrek tot 23.00! Supermarkt naast de deur met vriendelijke mensen en absoluut normale [!] prijzen. Veel restaurantjes die prima zijn. Echter ga niet eten bij Bacchus, hebben werkelijk nog nooit zo slecht gegeten [aangebrand, koud & smaakloos en eten werd in etappes opgediend waardoor wij als groepje niet gelijk hebben gegeten, diverse gerechten hebben wij niet eens gekregen, klachten werden niet behandeld! Raden wel een auto aan

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Het was geweldig. Super appartementen."
Familie Peeters
12-8-2011 De ligging van dit appartement is echt super. Alles zo schoon en keurig. De eigenaren super vriendelijk. Alleen Nathalie niet gezien, maar dit is op 10 augustus 2011 bevallen van een zoontje. Heel veel liefde gewenst. Verder is het zwembad precies goed voor het aantal appartementen. Je kan vanuit het appartement zo naar de zee lopen en naar de winkelstraat. Op het terras kan je heerlijk een broodje kroket of frikandel eten. De cocktails zijn ook helemaal geweldig. Wij hebben echt een super vakantie daar gehad.

"Klein en gemoedelijk app-complex"
Fam Visser
15-8-2011 Het is een leuk app-complex. Waar de prijs kwalitiet verhouding wel in evenwicht is. Eigenaar Chryssanty Sea is een aardige behulpzame man dit geldt ook voor het personeel van Sealing Cafe.
De ervaring van het goed schoonmakene van het appartement hadden wij absoluut niet. Deze werden zeer slecht onderhouden, zelf op een gegeven moment maar een dweil gemaakt om het appartement schoon te maken. Schoonmaakster 1x gezien en toen kwam ze alleen de prullenbakken legen. Schone handdoeken waren er welom de twee dagen. Wie van lange en brede stranden houdt is hier niet op zijn plek. Standen zijn klein en druk. Supermarkten rekenen absurde prijzen, die denken volgens ons dat ze de crisis kunnen terugdringen op deze manier. Echter ze bereiken alleen het tegenovergestelde, mensen (bewoners en toeristen ) klagen ook hierover. Uiten eten gaan daarin tegen is wel zeer goed betaalbaar.
Verder een leuke en relaxte vakantie gehad in Gouves

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuk appartementencomplex aan zee"
Ellen
13-7-2011 We hebben genoten van een heerlijke vakantie. Appartementencomplex ziet er netjes uit, wordt regelmatig schoongemaakt en heeft een prachtig zwembad. Wij hadden appartement 3 met uitzicht op zee. Kon voor ons niet beter, we waren 's avonds aan het Sailing Cafe gebonden met de babyfoon voor onze zoon.
Ons appartement was ruim, fijne douche, alleen de bedden waren niet om over naar huis te schrijven. Veel leuke restaurantjes in de buurt en Pella was top!
Gouves zelf vond ik een beetje vergane glorie, veel leegstaande panden, dat was erg jammer. Het aquarium aan het eind van de 'boulevard' was erg mooi.
We hebben nog twee dagen een auto gehuurd bij Mike, prima!
En de gastvrijheid bij het Sailing Cafe was inderdaad top!

"Lekker rustig en vriendelijk"
jean s.
29-6-2011 we waren er in juni 2011 voor de tweede maal, precies nog het zelfde als het jaar ervoor; ongedwongen vriendelijk ! prima naar onze zin gehad en genoten van de rust.
we hadden een van de nieuwe appartementen, beetje spartaanse bedden (harde matras) maar voor de rest prima !!!

met partner, Sept. 2010
"Geweldig appartement nr. 17"
Dick en Wil
25-10-2010 Na 4 jaar weer eens naar Villa Chrissanthi Sea. Dit keer in de nieuwbouw. GEWELDIG. We hadden een grote maisonette. Nathalie en Jorgos waren als vanouds gastvrij en klantvriendelijk.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk centraal appartement"
hannie
7-1-2011 Eerste twee weken in sept.2010 in een van de twee boven app gezeten volgens mij nr. 8. Boven het pad met maar liefst drie balkons! Heerlijk ruim en redelijk onderhouden.
Het complex bezit een leuk zwembad, maar ligt ook centraal t.o.v. de strandjes en de restaurants. Supermarkt naast complex = ideaal.
Restaurants in directe omgeving zijn goed, en in het dorpje zelf ook heerlijk gegeten.
Auto gehuurd bij Mike, is ook goed bevallen.
Al met al een prima vakantie

1 2 3 4 5 6 7 volgende