Hotel Lavris*** in Gouves Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.165 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Gouves > Hotel Lavris***

Beoordelingen Hotel Lavris***

9 februari 2012

6,5
Hotel Lavris*** Gouves

Hotel Lavris scoort een 7,7 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lavris***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lavris*** in Gouves, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Lavris*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Lavris*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Lavris*** met andere accommodaties in Gouves.

24 beoordelingen over Lavris***

met oudere kinderen, Okt. 2011
Goed hotel wanneer je niet van strand houd
Brenda
1-11-2011 het hotel is netjes en schoon kamers in gerenoveerde deel zien er netjes en verzorgd uit de ligging is minder je moet een eind lopen voor het strand personeel is super petros en afrodite twee toppers aan de poolbar vrolijk vriendelijk en gezellig ze helpen je met alles.bij de receptie zijn ze vriendelijk en helpen je ook goed altans de overdag de meneer de avond wat minder
bediening in het restaurant is ook top alleen het eten is lauw zo als in heel griekenland en weinig variatie.
hebben er 2x 3 dagen gezeten en hebben eenhele leuke tijd gehad ondanks de laatste weken van het seizoen

Geen 4 sterren..Nooit meer terug.
Rob
3-8-2011 Lavris is geen 4 sterren,ondanks renovatie.
Personeel in restaurant is goed en vriendelijk.Het personeel aan de receptie niet,zij zijn absoluut niet klantgericht.All.incl. snacks zijn beperkt en koud.
Bar 's avonds betkent in de rij staan.
Kamers zijn schoon op de gebruikelijke schimmelvorming in badkamers na.
Eten is van bedenkelijke kwaliteit,vaak koud en steeds weer hetzelfde.
Ligging van hotel is niet mooi.
Het dorp Kato Gouves is net een oorlogsgebied..veel rotzooi en troep en zeer veel leegstand.Niet e vergelijken met bijv. Chersonissos.

met oudere kinderen
Was erg leuk..
Chrisses de baas
13-6-2009 Wij zijn vorig jaar ook naar Hotel Lavris geweest.
We hebben het erg naar onze zin gehad en er waren heel veel faciliteiten.
Het enige negatieve was dat je om 11 uur s'avonds moest betalen maar dat als je van tevoren in de rij staat je het meestal niet haalde tot 11.
Verder heb ik me wel vermaakt.
Animatieteam was ook erg leuk en betrokken met de toeristen.
Niks mis met deze vakantie zou ik zeggen ;)

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lavris*** bij:

Netjes
Cor
24-11-2008 Zelfde ervaring als wij inderdaad 15 dagen betalen en maar 13 dagen eten krijgen

De moeite waard
Wij
23-11-2008 Mooie kamers, mooie zwembaden.
Eten was goed.
Wat wel negatief was, bij aankomst s'nachts niets te eten of drinken, wel de hele dag AI betaal, zelfde geld voor de vertrekdag, dus eigenlijk 15 dagen betaald en 13 gekregen. Dus we zullen niet snel bij Ferio meer boeken. Verder een prima hotel.Als dit hotel zorgt voor eten en drinken bij late aankomst, zou het beoordelingscijfer veel hoger liggen.

Aanrader
karin & Marijn
20-11-2008 Goed hotel,erg vriendelijk personeel.
Kamers schoon, goede maaltijden maar wat weinig variatie als je er meerdere
weken verblijft.
Twee mooie goed onderhouden zwembaden.
Ook de sauna ruimte met binnen bad is tip top in orde

met oudere kinderen, Aug. 2008
Nog een keer
Sabiien
30-12-2008 Het Lavris hotel in griekenland was heerlijk ik mis het nog steeds elke dag ,, zou dr zo weer terug naar toe willen, het animatieteam was geweldig..
Alleen rond 10e moet je niet meer in de rij gaawn staan want dan wil iedereen vlak voor 11e nog ff wat te drinken halen...
Maar voor de rest heerlijk was het er..

met vrienden, Juli 2008
Hotel bingo
m.waldmann
14-8-2008 We zijn net terug van kreta,we hebben 3 weken in hotel lavris gezeten,onze kamers waren niet beschikbaar dus kregen we een 4 sterren kamer,na 3 dagen moesten we verhuizen of we moesten bij betalen als we dat zouden willen,dus maar verhuizen,trouwens het viel wel op dat dit regelmatig gebeurde !!!!!! Het eten was de eerste week goed maar daarna werd het toch minder.Elke avond was er bingo tot vervelend aan toe,ook de barkeeper hier was zeer traag,zeker in opdracht,elke avond stond er wel een rij van 10 man voor de bar en maar wachten tot je aan de beurt was want alleen hij tapte,als het een beetje mee zat dan kon je ongeveer van 21.00 uur tot 23.00 uur 3 drankjes krijgen en dan heb je wel all in.Alleen naar 11.00 uur,als je dan moest betalen kreeg hij vleugels. Ook voor de rust na 12.00 in de nacht zou ik hier niet weer heen gaan,want om de paar minuten gaat er een vliegtuig over je heen en dit dag en nacht.Dus van mijn kant geen is dit geen aanrader,maar ja smaken verschillend.

met partner, Juli 2008
Leuke zweer
Niek en marleen
2-8-2008 We hebben het leuk gehad . we vonden het alleen jammer dat er geen disco was. en dat we 2 uur wachten om een kamer te krijgen.
Dan hadden we eindelijk een kamer kregen we dagen erna weer een nieuwe kamer , daar was de douche kapot, niet goed verzorgt .
Eten was lekker , maar wel steeds het zelfde. De mensen waren wel heel erg vriendelijk . als je voor uitzicht heen wil gaan moet je het doen maar niet voor jongeren.

T. van Wolferen
1-7-2008 Wij waren begin juni 1 week in hotel Lavris. Het eten was prima, elke dag iets anders. Bedienend personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamers keurig en elke dag opgeruimd. Ligging t.o.v. het strand is een beetje ver, maar met het openbaar vervoer ben je in mum van tijd op elke gewenste plaats. Leuk gebied om te wandelen. Een aanrader!

6,4