Hotel Despo*** in Gouves Griekenland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.584 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Gouves > Hotel Despo***

Beoordelingen Hotel Despo***

9 februari 2012

5,9
6,3
6,1
6,4
Lekker luieren aan het zwembad

Hotel Despo scoort een 6,9 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Despo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Despo*** in Gouves, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Hotel Despo*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Despo*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Despo*** met andere accommodaties in Gouves.

114 beoordelingen over Despo***

All inclusive, value for money
GJ Bramer
30-8-2011 elke dag goed en lekker eten
prima service van personeel, als je er bij de lunch niet bent krijg je lekker lunchpakket mee
huur wel een airco voor je kamer
lekker zwembad, strand stuk lopen, in de hitte soms wat ver ;-)
prima bar
lekkere vakantie gehad!

Heerlijke vakantie
Friesland
1-9-2011 Mijn vriendin en ik zijn vandaag terug gekomen uit gouves hotel Despo. Het is een heel leuk hotel! alleen ik zal je wel vertellen.. je moet geen normale kamer kiezen, kies dan voor de superieur want de normale kamers zijn eigenlijk niet te doen. slechte bedden, en heel klein van binnen! maar voor de rest, goed hotel! en wat hier staat van het eten is zoo slecht, nou dat vind ik veel te overdreven, het is heerlijk, veel variatie alleen het ontbijt was niet te doen vond ik! maar dan is er op loop afstand een bakker waar je heerlijke broodjes voor een goedkope prijs kan krijgen. Voor de rest, het hotel is netjes en schoon, het word iedere dag goed schoon gemaakt, en de ligging van het hotel is ook goed! 5 a 10 min ben je op het strand, en je kan ook gezellig een dagje naar cherso met de bus! voor maar 1.60. Kortom het was een geweldige vakantie super!! alleen een superieure kamer is aan te raden!

met partner, Sept. 2009
Nooit meer
angelo kaltofen
13-9-2009 ok het was geen 5 sterren hotel maar zo slecht ben ik qua eten en ligging nog nooit op vakantie geweest voor 1500 euro samen. Een kok die in mijn eten zweette(bah)2 keer verhuist van kamer en alleen de superieurkamer was ok, tegen bijbetaling van 120 euro.ontbijt een lachertje, diner en lunch te zuur, 11 keer uit eten geweest aan de overkant. Geen animatie zoals beloofd wel 2 huwelijken tot 4 uur in de nacht om de baas te spekken.Niets een rustige vakantie. Zeer kindonvriendelijk omdat er een levensgevaarlijke weg is,waar je verplicht over moet om bij het strand te komen ,dat meer dan 600m ver is.Nee noem ons zeikers als je wilt, maar dit was echt niet leuk!! dus noooooit meer daar. Het personeel was by the way heeel erg vriendelijk ondanks hun onderbetaling.20 euro pd voor 12 uur werk,schandalig. mooi zwembad dat zeker en hotel erg schoon. We hebben er van van gemaakt met de mensen die we er leerdern kennen. We wensen iedereen sterkte die daar op vakantie gaat.

met partner, Aug. 2009
Niet geschikt voor ouderen en kinderen
Cor & An
24-8-2009 All in is zeer beperkt, ontbijt iedre ochtend kaas, worst en salade, om de dag een ei.
Diner smakeloos en kom je te laat op is op.

Buiten de deur eten goedkoop ( twee pers ongeveer 30 euro ) aan te raden.
Moet zeer drukken weg oversteken om naar het strand te kunnen gaan.

Barman aan de pool, zeer vriendelijk.

met partner, Mei 2009
Geweldig!!!

7-6-2009 We hebben een topvakantie gehad. Schoon. Heerlijk eten en bijzonder vrolijk, vriendelijk en gastvrij personeel. En dat voor die prijs!!!

met vrienden, Sept. 2008
Aangename vakantie gehad in hotel Despo
Els
5-10-2008 Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Hotel Despo. Wij kregen bij aankomst een superieure kamer zonder bij te betalen (2 jongedames samen op reis, het heeft zijn voordelen). Onze kamer was heel netjes en ruim, werd dagelijks gekuist, ruime en propere badkamer en een heel goed bed. Ook een mooi uitzicht van op ons terrasje. Voor die prijs (wij hebben 400 euro betaald p.p. - vlucht inbegrepen (eind september)) kan je helemaal niet klagen! Het eten was het enige minpunt, maar in het dorpje kan je heerlijke restaurantjes vinden voor een democratische prijs. Aanrader: Restaurant Medusa in de straat rechtover het hotel die naar het strand gaat.
Het strand is maar een kleine wandeling van het hotel, net als de bushalte. Het is heel leuk vertoeven aan het zwembad, voldoende ligzetels en een leuke bar.

Prijs/kwaliteit: 't zal moeilijk zijn om iets beters te vinden op een Grieks eiland!

Eenvoudig en redelijk hotel
Jelmer
25-8-2008 Net terug van acht dagen Hotel Despo. Standaardkamers zijn matig: klein, oud en de bedden zijn ondermaats (1.80 lang). Badkamer is niet echt fris. Superieure kamers zijn prima, alleen daar moet je wel 10 euro per dag extra voor betalen ter plaatse. Zwembad is prima, verder is er weinig te doen. Het strand is inderdaad best ver lopen en je moet een drukke weg over waar de Grieken behoorlijk scheuren. Voordeel is wel dat de bushalte dichtbij is. Gouves is een leuk dorpje met een lange winkelstraat en een paar gezellige kroegjes.

Goed hotel
Bessems
6-8-2008 Superieur kamer is ten zeerste aangeraden. De standaard kamers in de kelder zijn klein en erg warm. Wij hadden geluk dat de standaard kamer vol geboekt waren en daarom een luxe kamer kregen. Je moet goed mobiel zijn voor de afstand naar de boulevard en strand. Berg af, berg op.600 meter. Verder rustig hotel.
Voor mensen die niet veeleisend zijn qua luxe is dit een perfect hotel voor een weekje Kreta.
Animatie onbreekt echter.
Verder ligt het aan een drukke weg en kun je als je erop let, last hebben van vliegtuig geluiden. Maar goed, Gouves ligt dan ook maar 25 km van de luchthaven, dus logies.
Verder is iedereen altijd bereid je te helpen, al is dat niet met het meest vriendelijke gezicht.

alleenreizend, Aug. 2008
Toffe vakantie gehad!
Roelof
31-8-2008 De kamer was eenvoudig, maar je komt er tóch alleen om te slapen en te douchen. De badkamer was niet best, te kleine douche en de afvoer kon het niet aan.
Ontbijt was simpel, in brood en beleg te weinig variatie. Met lunch en diner werd dit goedgemaakt, goeie stoofpotten, visgerechten en gehaktvariaties, karbonades van de grill. Niet zo mekkeren als je het anders krijgt dan thuis, dan moet je een appartement huren en zelf koken!
Minpunt is de ligging aan de hoofdweg, die je onbeschermd moet oversteken; verkeerslichten zijn hier niet, voetgangerstunnels evenmin. Als je oversteekt loop je in 10 minuten naar het strandje.
Het personeel werkt zich 7 dagen per week(!) voor een habbekrats het hele seizoen de t... en presteert het toch om vriendelijk en behulpzaam te blijven, dat vind ik bewonderenswaardig, de enige die moppert en soms chagrijnig doet is Nikos. Ik ga geen 2e keer (variatie weetjewel), maar heb niks te klagen. Prima sfeertje in Despo! Mano, Irakli (en Nikos): if charisto!

met partner, Aug. 2008
Geen waar voor je geld
Knol
21-8-2008 Na enkele vakantie ervaringen vinden wij dat dit hotel niet bied waar je voor betaald.
Weinig variatie in de lokale drankjes, dus het ALL inclusive is niet echt super te noemen.
bedden zijn hard ( harde veren in het mattras en de bedden zitten vast op het beton. ) wil je een nieuwe goede kamer moet je € 10 per nacht bijbetalen, dan zit je in het nieuwe gedeelte.

Eten, op zich goed.. 5 bakken met warme dingen, en dit is toch erg simpel te noemen.

als je een kieskouwer bent moet je hier NIET zijn.

Strandbedden, hier moet je bijna voor vechten zijn erg smal en bovendien niet comfertabel en HEEL veel zijn stuk!

personeel kent amper engels vooral in het restaurant, als je vraagt wat voor gerecht het is krijg je een grieks antwoordt waar je niets mee kunt.

5,9
6,3