Appartement Zorbas beach in Gournes Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 5.098 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Gournes > Appartement Zorbas beach

Beoordelingen Appartement Zorbas beach

8 februari 2012

Appartement Zorbas beach Gournes

Appartement Zorbas beach scoort een 8,7 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Zorbas beach? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Zorbas beach in Gournes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Appartement Zorbas beach vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Zorbas beach bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Zorbas beach met andere accommodaties in Gournes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Zorbas beach

alleenreizend, 2011
Goede plek om te verblijven
Patricia Zanen
20-11-2011 Ik heb zelf drie jaar op Kreta gewoond en ik ben in mijn vrije tijd veel mee geweest met de excursies en wandelingen van Zorbas, die ik zeker bij iedereen kan aanraden. Vorige week nog met een groepje gelopen. Het was weer reuze gezellig en elke keer verbaas ik me weer hoe mooi Kreta is.

met partner, Okt. 2011
Gastvrij, avontuurlijk, geweldig!
simone
21-11-2011 Wij zijn voor het eerst naar Kreta gegaan in oktober 2011! We zijn zeer vriendelijk ontvangen, een ruim en schoon apartement en kregen een heerlijke Griekse maaltijd van Helen de kokkin. De excursies (wandelen, koken in de bergen, snorkelen en zeilen) waren fantastisch! We hebben genoten van de natuur op Kreta, de begeleiding en uitleg over Kreta (de geschiedenis, natuur etc)! Het was ook heel erg gezellig! Zorbas geeft je een gevoel van thuiskomen, warme service, interessante en avontuurlijke excursies, heerlijk Kretens eten.....We gaan weer in het voorjaar, zijn zeer benieuwd naar de nieuwe locatie, centraal gelegen en direct aan het strand! De eigenaar en het personeel doen alles om het je naar de zin te maken en we hebben ook veel aardige lokale klanten ontmoet...We hebben 100% genoten! Een aanrader!

met vrienden, Sept. 2011
Gezellig en kleinschalig met heerlijk grieks eten
Marjan
28-9-2011 samen met een vriendin ons 35 jarig vriendschap gevierd, heel ontspannend en gezellig.
We voelden ons direct thuis, de zee is dichtbij en een geweldige temperatuur.
De eerste dagen geweldig weer, maar helaas ook een paar dagen iets minder.
personeel is allemaal even vriendelijk, en Helen de kok kan niet alleen geweldig koken, ze maakt ook nog eens broodjes frikandel voor je klaar.
Het dagje dia en snorkelen was zeker een hoogtepunt.
We zien uit naar het nieuwe complex waar ik volgend jaar met mijn man ons 25 jarig huwelijk hoop te vieren.

Heerlijk tot rust komen
Melissa85
21-11-2011 Zorbas is een gemoedelijke plek waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Het personeel is erg vriendelijk en doet enorm zijn/haar best het iedereen naar de zin te maken. Het eten is erg lekker. De BBQ avonden zijn erg gezellig! En elke dag kun je mee met leuke excursies en kom je op plaatsen waar je normaal nooit zou komen. Een absolute aanrader! Ik heb mijn ticket voor de volgende vakantie naar Zorbas Kreta alweer geboekt!

met vrienden, Sept. 2011
Fantastische plek
Gretha
30-9-2011 Appartement Zorbas Beach in Gournes, Kreta is een heerlijke plek met gastvrij, zeer vriendelijke personeel. Ook de andere gasten waren fantastisch. Er heeft ons aan niets ontbroken, kortom: een plek om zeker weer naar toe te gaan!

Heerlijke plek om te zijn
jane
6-10-2011 mooi groot appartement met een groot balkon
mooi uitzicht op de tuin omgeving heerlijk rustig

dicht bij de zee met mooie zand stranden
veel mooie excursie,s te doen vooral onbekend kreta was prachtig je hoef je geen dag te vervelen
personeel behulpzaam en erg vriendelijk en helen kan heerlijk koken
s;avond is het erg gezellig vooral als de eigenaar aanwezig is

Heerlijke plek
johan
5-10-2011 fijn plek om te zijn, het appartement waar wij vertoefde vonden we prima
een heerlijk balcon wat zeer ruim te noemen is
je kijk neer op een mooie tuin, het is echt genieten

met oudere kinderen, 2011
Goede Tijden, Slechte Tijden
Anita
2-9-2011 Als je de sfeer die er rondom prive-aangelegenheden van het personeel hangt weglaat en geen last hebt van het roddelende personeel over de gasten aan de bar......Voor ons was de vakantie heerlijk.......vooral buiten de muren van Zorbas.
kleine appartementen, bed en breakfast type,veel te klein om overdag te zijn en een balkon zonder schaduw, in de avond geen verlichting, amper verschoningen, eenzijdig eten, zwembad erg klein en viezig. En de service bestaat eruit dat er iets dat gewoon structureel slecht is wordt opgelost, als je klaagt!! anders doen ze of hun neus bloed. Voor ons was het een tegenvaller. Dit is goedkoop is duurkoop omdat je sowieso iedere dag weg moet, je blijft er echt alleen hoogstnoodzakelijk. De genoemde excursies zijn erg prijzig en vaak gaan ze niet door. Met name een leuke website en fotomateriaal.
De ligging is slecht, dus een auto huren is sowieso nodig.
Ik vond het een bed en breakfast, ook prima, maar verder niet mijn sfeer.
eigenaaresse Zorbas, 27-9-2011
Eigenaar zegt:  We hebben geprobeerd het u naar de zin, te maken, maar dat was niet mogelijk, er zijn bij ons vele mogelijkheden voor verblijf. Maar als u niet aangeeft wat u wilt kunnen we achter af er niets meer aan doen, dat is jammer. Ook de excursies, we hebben u een briefing gegeven op dag 1, als u dan na een excursie interesse heeft kunnen wij er niets aan doen, alle excursies zijn doorgegaan, zie website! Jammer dat uw vakantie zo gegaan is.

met oudere kinderen
Prima verblijf, zalige vakantie
Wilma Stokx
23-8-2011 Afgelegen ligging( heerlijk) Huren auto wel een aanrader.
Helen, kokkin, is een engel in de keuken. Eigenaars en andere werknemers doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken.
Veel wandelmogelijkheden.Samariakloof met het gezin( kids: 12 en 10 jaar)is een aanrader!
Veel excursie mogelijkheden.
Kortom een vakantie waar we met veel plezier op terug kijken.

Zorbas vind ik helemaal TOP
Grad Sterk
22-9-2011 Ik heb er een hele mooie tijd gehad op Zorabas.

Iedre avond een heelijke griekse keuken en op zaterdag een gezellige BBQ.

De eigenaar en het personeel is heel erg vriendelijk en maken altijd tijd om een babbeltje met je te maken.

We hebben er prachtige uitstapje gemaakt zoals : Boottocht naar het eilandje Dia, wandeltochten, grillen in de bergen ect. .

De sfeer is er heel erg gemoedelijk, en voelt al snel aan als een soort familie, of het nu duitse, engelse of nedelandse gasten zijn maakt geen enkel verschil..

Kortom : Doe mij maar Zorbas volgend jaar !!!!

met een groep (2)
alleenreizend (5)