Aparthotel Silver Beach*** in Gerani Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Aparthotel Silver Beach*** Gerani

Beoordelingen Aparthotel Silver Beach***

Eisenmarkt Eingang 7-9, 731 00 , Gerani
Aparthotel Silver Beach scoort een 8,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Silver Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Silver Beach*** in Gerani, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Aparthotel Silver Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Silver Beach*** met andere accommodaties in Gerani.

4 beoordelingen over Silver Beach***

met partner, Mei 2011
"Heerlijk plekje"
Alina & Pat
24-6-2011 Aangekomen op 27/6/11, wij waren de eerste gasten van 2011! Kregen de mooiste kamer met een super gaaf uitzicht en ruime kamer+balkon. Alles superschoon en netjes, schoonmaak elke dag. Personeel erg lief. Irini (de hotel hostess/manager) heeft ons zeer hartelijk ontvangen, niks was teveel. Omdat wij de enige klanten waren in die week, kregen we alle aandacht :-) Verder was het natuurlijk superrustig. Het zwembad en de bedjes zijn geweldig.
Auto of scooter huren is een must, het is een lange weg naar Platanias, en vooral geen echt leuke weg, maar op zich wel te doen, zeker 3 km lopen. op 500 m van het hotel staat een HEERLIJKE taverna, genaamd Small Paradise. Die kun je niet missen, het is een hele mooie plek en geweldige bediening. Wordt gerund door een Griekse familie en ze staan zelf in de keuken, het eten is verrukelijk!! We hebben hier elke dag gegeten, echt supervers allemaal uit eigen tuin.
Irini van Silver Beach is een topper, een heerlijke vakantie gehad.

met partner, Aug. 2010
"Gewelig appartementencomplex"
Kees En Annemiek
7-9-2010 Wij zijn net terug van een weekje Kreta. Silver Beach is een fantastisch appartementencomplex, zeer goed onderhouden, en mooie ruime en superschone kamers. Vriendelijk personeeel. Eén klein nadeel vonden wij dat het wat afgelegen lag. Ga eens eten in Platanias bij Taverne Platanas, zeer vriendelijk personeel en je kunt er zalig eten voor een zeer redelijke prijs. Verder moet je gewoon een auto huren en de bergen ingaan om te kijken hoe de mensen daar leven, kun je gelijk eens baar Effisoni rijden welke niet voor niets de Blue Lagoon wordt genoemd

Monique & René
15-6-2004 Net terug (12-06-04). Was geweldig! Mooie accomodatie, schoon, grote appartementen, heel goed eten (echt Grieks; geen friet gezien). Rustig gelegen, mooi aangelegd, goede service, alles mogelijk, geen Nederlanders toen wij er waren (kan voordeel of nadeel zijn), minpunt is kinderbadje: dit is 73 cm diep en dus te diep voor onze zoon van 2. Met bandjes en veel van de trap springen is het toch goed gekomen. Tip: huur een auto en ga naar zuidpunt onderaan: Elafonnis. Prachtig strand. Wij gaan zeker nog eens terug; prijs-kwaliteit staan goed in verhouding!

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Silver Beach*** bij:

Nicole
30-9-2003 Kwalitatief zeer goede appartementen (ruim, schoon, groot balkon, leuk zwembadje en bar). Het appartement biedt alleen HP aan en dat is ons prima bevallen!! Het eten was voor Griekse begrippen prima (voldoende, vers en gevarieerd). De ligging v/h app. is rustig en ligt midden tussen 3 meter hoge rietkragen en sinaasappelboomgaarden. Het strand voor het app. is af te raden (kiezels, sterke stroming én 4 euro voor een bedje betalen). Je kunt er wel prima strandwandelingen maken en voor de lunch raden wij 'East of Eden'echt aan!!! circa 10 min. van app. over strand lopen of per auto. Je kunt er ook zwemmen en bedjes huren. Het loont de moeite meer richting het westen te gaan voor de prachtigste strandjes. Platanias ligt op korte afstand van het app. en is een toeristische badplaats. Tip: neem taxi of huur een auto en ga naar Chania. Geweldige stad met prachtige haven.