Aparthotel Vardis Olive Garden*** in Georgioupolis Griekenland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Vardis Olive Garden***

29 mei 2012

uitzicht op het zwembad

Beoordelingen Aparthotel Vardis Olive Garden***

Asproulianos, 73007, Georgioupolis
Aparthotel Vardis Olive Garden scoort een 8,9 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Vardis Olive Garden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Vardis Olive Garden*** in Georgioupolis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 130 vakantiefoto's van Aparthotel Vardis Olive Garden*** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Vardis Olive Garden*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Vardis Olive Garden*** met andere accommodaties in Georgioupolis.

101 beoordelingen over Vardis Olive Garden***

met partner, mei 2012
"Heerlijke vakantie"
John de Waard
26-5-2012 Fijn hotel met personeel dat aandacht heeft voor zijn gasten. Alles is goed verzorgd en ziet er picobello uit. Bewoners van Kreta zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig.

met partner, Mei 2012
"Prima hotel"
Chantal Markus
18-5-2012 Even een weekje weg, dus een vakantie naar Kreta geboekt, naar dit hotel. Hotel ligt circa 17 km van Rethymnon. In de buurt niet veel te doen, maar met een huurauto prima. Hotel ziet er uit zoals op de foto's, vriendelijk personeel en de kamer keurig netjes en erg shoon (zelden gezien...). Een aanrader voor een weekje relaxen.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk hotel in rustige omgeving"
Frederike
30-10-2011 We hebben een heerlijk rustige vakantie gehad, tussen de olijfbomen. De kamers zijn ruim en schoon, evenals het zwembad en de tuin. Het personeel is zeer vriendelijk, spreekt goed Engels. Het ontbijt is goed verzorgd en eten kun je er a la carte of van het buffet. Voor herhaling vatbaar, maar dan gaan we in het voorjaar als de natuur mooi groen is en er nog meer bloemen bloeien.

"Super hotel!"
Marian van Loenen
6-10-2011 Hotel Vardig Olive Garden is werkelijk een schitterend hotel. Het was het 3e derde hotel op onze flydrive Kreta georganiseerd door touroperator. Het ligt heerlijk rustig in een olijfboomgaard van de familie zelf. We dachten een 2 pers. kamer geboekt te hebben, maar we kregen een studio met een keukentje met de allerbelangrijkste benodigdheden. Zeer ruimte kamer en mooie badkamer. Op het balkon een zitje. Het zwembad is schitterend aangelegd en de tuin ook.
Personeel is zeer vriendelijk. Bij het afscheid kregen we een flesje (biologische) olijfolie uit eigen olijfboomgaard.
Ontbijt is prima. Er is echt van alles. 15 km. naar het oosten ligt Rethymnon. Een prachtige plaats. Ook Chania is goed te bereiken.
's Avonds leuk eten in Georgioupolis!Omdat we maar 3 nachten bleven kregen we geen schone handdoeken. Dat was een minpuntje.

met een groep, Sept. 2011
"Goede uitvalbasis voor vakantie West-Kreta"
Barbara
27-9-2011 Mooi hotel met schone, ruime kamers met redelijk groot zwembad. Mocht je wat van het eiland willen zien e/o niet elke avond bij het hotel willen eten, dan is een auto een must (weg van ong. 2 km naar "bewoonde wereld" is onverlicht en er wordt hard gereden). Wij kregen in tegenstelling tot wat we eerder op internet lazen, 1x per 3 dagen schone handdoeken. Vaker was mogelijk tegen meerprijs. Mogelijk bezuiniging? Douche is in smal bad met douchegordijn. Douchekop was niet fatsoenlijk op te hangen. Diner was zeer goed (à la carte voor ons goedkoper dan buffet, en daarmee ook meer keus). Ontbijt voor Griekse begrippen zeer uitgebreid. Lunchkaart zeer beperkt, en wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Sept. 2011
"Voor ons was het top!"
mevr.
29-9-2011 Zelfs mijn verjaardag werd niet vergeten. Bleoem en champagne!
Top hotel met super personeel en goed eten!

"Super super super"
Piet en Ria
17-9-2011 Kan alles wel herhalen wat er zo al verteld over Vardis alles was zeer goed super vakantie gehad , wij hadden geen auto geboekt en ook niet gemist alles met de bus gedaan gaat perfect moet allen 2 km lopen naar bushalte
einge minpuntje slecht verlichte weg naar Kavros (dorpje)

"Fantastisch"
Mieke en Anita
18-9-2011 Super vakantie gehad. Hotel super netjes. Personeel heel vriendelijk.
Wij hadden een auto erbij geboekt en die hebben we ook elke dag gebruikt.
Zonder auto is het wat moeilijker dingen te ondernemen, Vardis ligt wat achteraf.

"Zeer mooie plek"
wil
25-9-2011 Zeer mooie ruime kamer, 1hoog vrij balkon, er zijn ook minder vrije kamers.
Zeer vriendelijk personeel,erg schoon, mooie omgeving.
Auto is wel nodig als je niet alleen maar naar het strand wil lopen.
Meer zeer aan te bevelen, leuke tochten te maken in de omgeving, met goed geasfalteerde wegen, niet over de snelweg als het niet nodig is.
Keukenblok met minimale inhoud, pan, zeer klein steelpannetje, koekenpan, minimaal bordje kopje en bestek. 2 elektrische pitten. 2 zeepjes en verder geen verzorgingsmiddelen, dus zelf meenemen of kopen. Supermarkt 7 minuten lopen, heel veel te koop.
Eten goed, maar niet heel erg bijzonder, ontbijt prima.
Voor mensen die van rust houden ideaal met auto.
Nadeel harde bedden en kussens, tenzij je dat prettig vindt.

"Aanrader! Mooi hotel, mooie ligging en erg netjes!"
Ealse Mulder
15-8-2011 We zijn net terug van een heerlijk weekje in dit hotel. Mede door de goede waardering hier op zoover voor dit hotel gekozen, en we hebben er geen seconde spijt van gehad.
De kamer die we hadden was erg ruim, kitchenette was inderdaad niet groot maar wij gebruikten alleen de koelkast.

Badkamer was ook erg netjes! Met een ligbad, houder voor de douchekop en een douchegordijn. Zaken die niet altijd aanwezig zijn in andere Griekse hotels.

De kamer werd elke dag schoongemaakt en we kregen ook elke dag schone handdoeken. Er waren altijd 4 schone handdoeken aanwezig (voor 2 personen). Het beddengoed werd 1 keer per 3 dagen verschoond.

Het hele complex zag er ook erg schoon en netjes uit. Mooi zwembad met genoeg ligbedden, er waren altijd wel een paar vrij terwijl het hotel zo goed als vol zat.

Personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig. Ook erg leuk is het welkomstdrankje als je aankomt en het cadeautje als je weggaat.

Een auto is wel erg handig omdat Kreta een groot eiland is.