Hotel Mythos Palace***** in Georgioupolis Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.608 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Georgioupolis > Hotel Mythos Palace*****

Beoordelingen Hotel Mythos Palace*****

30 januari 2012

Hotel Mythos Palace***** Georgioupolis

Hotel Mythos Palace scoort een 7,5 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mythos Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mythos Palace***** in Georgioupolis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Mythos Palace***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Mythos Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Mythos Palace***** met andere accommodaties in Georgioupolis.

20 beoordelingen over Mythos Palace*****

met partner, Sept. 2010
Onmiddellijk opnieuw
Brendan
17-9-2010 Wij waren heel tevreden over dit hotel. De locatie is zoals in de brochures niet vlakbij een stad, maar een Yaris huren kost bij Flisvos (100m wandelen van het hotel) 100 eur voor 3d all incl. Rethymnon is 15 minuten en Chania 35 minuten rijden. Om de mooie west kant van het eiland te bezoeken perfect gelegen.

De bediening was steeds vriendelijk, meertalig en vlot. Op elke vraag werd onmiddellijk gereageerd. Zelf We kwamen de eerste nacht om 00u30 aan er stond nog een bord eten klaar.

We betaalden zeker niet teveel en kregen perfect wat we verwachten.

Het eten was lekker, idd niet heet, maar in het zuiden is dat bijna altijd zo en het is een buffet!! Krijgen jullie thuis een buffet heet?? De keuze was steeds ruim en voor iedereen wel wat. Elke dag was er wel een beetje variatie en mij smaakte het alleszins. Als je iets anders wil, neem dan een restaurant à la carte.

De kamers waren netjes en waren elke dag fris gepoetst. De airco werkte goed en er was een leuk terrasje aan.

met partner, Aug. 2010
Slechte huwelijksreis
van de Veen
12-9-2010 Wij zijn, als huwelijksreis, naar Mythos Palace gegaan met een Junior Suite.
Voor het bedrag (bijna €3000,00 búiten het hoogseizoen) viel het eigenlijk gewoon tegen.
Eten was altijd hetzelfde, soms een of 2 aparte gerechten ernaast. Eten was vaak koud.
Ontbijt tot 1030, een keer uitslapen zit er niet in.

Privé-zwembad was goed, werd netjes onderhouden, maar was aan de kleine kant (5 bij 6 denk ik).

Hotel ligt erg afgelegen, 10 minuten lopen vanaf het kleine stadscentrum.
Kleine stadcentrum heeft 20 supermarkten, 10 restaurants en daar houd het wel mee op.
Dagje naar Rethymnon kost 50 euro met de taxi heen en weer.
Taxi heb je echt nodig, in de directe omgeving is praktisch niets te doen.

Service is niet best. Lang wachten op je drankje en veel chagrijnige bediendes.
Schoonmaak was wel erg goed! Dagelijks schone handdoeken en altijd netjes.

Andere bezoekers zijn vooral Russen, kan je last van hebben (luidruchtige eters :))

Leuk hotel, maar ik ga niet terug......

Redelijk
Ben
19-7-2010 Zoals hier in andere reviews staat geschreven kan ik alleen maar bevestigen dat het een proper hotel is maar voor de prijs die ik betaald heb had het toch een pak beter gekunnen. We hadden een Junior suite waar we sowieso meer voor betaald voor hadden maar eigenlijk hadden we enkele het privé zwembad waar je met 2 slagen aan de andere kant bent, meer als een andere gast. Badkamer vond ik persoonlijk in erbarmelijke conditie, dit was zeker de naam junior suite niet waard... Het eten viel al bij al mee maar er had zeker meer variatie mogen inzitten, een souvlaki op die 7 dagen niet gezien...??? Een auto huren is wel noodzakelijk om iets te gaan bezoeken want in het dorp is er niet veel soeps te beleven... Het is een mooi hotel vlak aan het strand dus voor de zonnekloppers zal dit wel een ideaal plekje op kreta zijn maar ik ga er niet meer terug...

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Mythos Palace***** bij:

met partner, Okt. 2009
Vrij afgelegen maar mooie lokatie.
willem en minke
1-11-2009 Voor wat betreft het eten smaakte eigenlijk alles hetzelfde. Ook was het niet echt warm. Dessert altijd hetzelfde, weinig variatie. Groente, vlees, vis en aardappels die over waren werden volgens ons verwerkt in het koude saladebuffet van de dag daarop. Personeel was vriendelijk. Klachten, o.a. alg in het privezwembad, werden vlot en goed opgelost. Er was verschil te merken in de drank tussen all inclusive en betalend. Als je geen discos en eettenten in de buurt wilt, is dit een prima hotel.

Super gewoon
Evi
8-10-2009 Wij zijn sinds enkele dagen terug thuis van mythos palace. Een heel mooi eiland, mooie uitstappen gedaan.
Qua hotel viel ook goed mee, mooie grote kamer, heel uitgebreid ontbijt en ook s'middags en s'avonds genoeg variatie alleen het vers fruit en de desserts vielen tegen. De kamers werden dagelijks gepoetst en verse handdoeken. Heel vriendelijk personeel en vooral de animatoren van experience super gasten gewoon, merci jan,kilian en karim. Jullie hebben onze vakantie gewoon super gemaakt!!!

met jonge kinderen, Sept. 2009
Mooi hotel met goede ligging
Nico Legley
23-9-2009 Weekje verbleven in dit hotel. Hotel ligt op uurtje rijden van luchthaven van Chania.
Wij verbleven in Junior Suite met privézwembad. Heel leuk voor de kinderen. Kamer was groot genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Het is inderdaad zo dat eten veel hetzelfde is, maar de meeste gerechten waren wel lekker. Personeel was altijd heel vriendelijk.
Als belg konden we meedoen aan de activiteiten van het Xperience team. Heel plezante mensen met toffe activiteiten (mountainbike, cocktails maken, Wii, film op strand, ...) Door deze organisatie ook heel veel belgen in hotel.
Enige probleem met kamer was het warm water. Bijna nooit echt warm water gehad.
Aangezien we niet in het hoogseizoen verbleven was er nooit echt een probleem met ligstoelen aan het zwembad.

Hotel ok; eten erbarmelijk
Thomas
12-7-2009 Wij zijn in juni in dit hotel geweest.we waren van bij de aankomst al teleurgesteld, We kregen een koude schotel met wat overschot van het buffet die avond, die eigenlijk warm hadden moeten zijn. Bij het ontbijt begon het pas echt. geen vers fruit, fruitsap was oplosbaar poeder denk ik en variatie was o,o. we hebben dit laten weten aan onze hostes en dag 2 lag er verse sinaasappelsap. ;s ook voor het avondbufet geen variatie. dessert miss 3 verschillende soorten als je geluk had want soms kwamen ze die zelf niet aanvullen. kamer was ok behalve de airco was zo luidruchtig dat je deze s'nachts niet kon opzetten. Aan het zwembad waren niet genoeg ligstoelen waardoor je verplicht was aan het strand te gaan liggen, waar de stoelen dus betalend waren. Het personeel was wel zeer vriendelijk en qua hygiene geen klagen maar voor de prijs die we hebben betaald mocht het net iets meer zijn.

Prima hotel in de buurt van Rhethymnon en Chania
yvonne wingenbach
2-7-2009 Een prima hotel. Niet echt geschikt voor jongeren maar meer voor de iets ouderen plus familie's met kleine kinderen. De kamers waren prima alleen onze kamer grensde aan het podium waar 's avonds de animatie was dus dat gaf behoorlijke geluidsoverlast.

met partner, Juni 2009
Prima hotel, niet te massaal
Y. Wingenbach
2-7-2009 Prima hotel. Rustig gelegen. Niet te groot. Eten was prima. Kamers ook prima. Enige nadeel was dat onze kamer grensde aan het podium waar 's avonds de animatie was. Dus geluidsoverlast iedere avond. Je was eigenlijk verplicht om laat naar bed te gaan.Ook een nadeel vond ik dat je moest betalen voor de strandbedjes.

met partner, Mei 2009
Van tophotel naar middelmaat...
andré wolfs
30-5-2009 We zijn in mei 2009 voor de zesde keer naar Georeopolis geweest, ook voor de zesde keer verbleven in hotel Mythos Palace (nu met voorvoegsel 'Xperience'!).
Helaas vinden we dat het er niet op vooruitgegaan is, integendeel...
Service, onderhoud en vooral de kwaliteit van het eten is zeker niet meer zoals de vorige jaren en verdienen volgens ons nu nauwelijks nog 4 sterren, en dan nog!
Verwacht vooral geen rustige avond meer met een drankje in de bar, want elke avond zorgt een speciaal animatieteam voor bezigheidstherapie... kwisavond, bingoavond, vogelkensdans, goochelaar, dansgroep, enz. Mensen die een beetje rust zoeken, moeten in dit hotel niet meer zijn!
De keuze bij het ontbijt en avondeten is zeer beperkt, zowat elke dag veel van hetzelfde, en hoewel wij nooit zeer laat gingen eten, kwam het regelmatig voor dat bepaalde (na)gerechten op waren en niet meer werden bijgevuld.
Het onderhoud van onze kamer ging in recordtempo, en elke dag was er weer iets vergeten of gedaan.

6,7