Hotel Hydramis Palace Beach Resort**** in Georgioupolis Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.836 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Georgioupolis > Hotel Hydramis Palace Beach Resort****

Beoordelingen Hotel Hydramis Palace Beach Resort****

10 februari 2012

Binnenplein aan restaurant

Hotel Hydramis Palace Beach Resort scoort een 8,4 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hydramis Palace Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hydramis Palace Beach Resort**** in Georgioupolis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 76 vakantiefoto's van Hotel Hydramis Palace Beach Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hydramis Palace Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Hydramis Palace Beach Resort**** met andere accommodaties in Georgioupolis.

31 beoordelingen over Hydramis Palace Beach Resort****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Dubbel gevoel
ayanab
14-10-2011 Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, kamers zijn voldoende.
Minpunten vond ik: het eten was nooit warm, in het hotel is er niks te doen, voor kinderen is er alleen een overwoekerd speeltuintje.
Desondanks dat wij buiten het seizoen zijn gegaan was er toch nog 75% bezetting, maar er was geen animatie of wat dan ook. Enkel thema-avonden in de poolbar. Wij hadden de pech dat het erg slecht weer was, waardoor het allesbehalve aangenaam vertoeven was aan de poolbar. Het hotel was voor 90% bezet met Duitsers, wat ik zelf als minder leuk heb ervaren.
Ik persoonlijk zou niet meer teruggaan naar dit hotel.

Zeker een dikke topper
Marie-Ange
22-9-2010 Een heel mooi en proper hotel zeker aan te raden ,heel rustig,dat heeft een mens eens nodig op vakantie, en vriendelijk personeel, kamer groot en zeer netjes alle dagen opgekuist .Eten naar alle smaken en wensen een zeer uitgebreid buffet en ieder donderdag een speciaal buffet magnifiek!!!! Naar dit hotel gaan we zeker en vast nog eens terug ,het was zalig!!!!! we zijn er 19 dagen geweest van 30/08tot en met17/09/2010

met jonge kinderen
Een aanrader
de genieters
12-8-2010 Dit hotel is een absolute aanrader.
Kamers zijn ruim en zeer proper.
Dagelijks verse handdoeken,ook voor aan het zwembad.
Het eten is heel lekker en afwisselend.
Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam.
Ruim zwembad met genoeg stoelen,niet nodig om je handdoek voor dag en dauw te gaan leggen!
Prijs/kwaliteit zeker zijn geld waard!

met oudere kinderen
Topvakantie, een echte aanrader!
Lina
27-7-2010 Wat een topvakantie.
Het personneel is zeer vriendelijk en de kamers waren helemaal schoon.
Weinig Russische mensen, voor sommigen is dat zeer positief.
Ik weet zeker dat het een goed hotel is voor Nederlandse mensen, alleen waren er niet zo veel.
Ik raad het hotel zeker aan en we komen ook zeker terug.

Een aanrader!
Ann
26-7-2010 Net terug van een week Hydramis palace en zou meteen terug willen gaan! Gezellig hotel met mooie kamers en heerlijk eten! Elke dag wel iets anders! Wat ik zeker een minpunt vond is de animatie.. 1x om de 2 dagen aquagym en 's avonds niks.. Maar in het stadje verderop is het 's avonds wel gezellig! Ik vind dit hotel zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2010
Absoluut 4 sterren waard
Bart Hendrix
14-8-2010 Ligging: zeer goede ligging om West-Kreta te verkennen, daarbij is een huurauto wel aan te raden. Er is een bushalte op ca. 200m en een klein dorpje Kavros op ca. 800 m waar je een auto kan huren of excursies boeken
Service: onberispelijk !!!
Eten: zeer goed en gevarieerd, mag soms iets warmer, maar ja dit komt wel vaker voor bij bufetten, wij vonden het dessertbuffet wat minder van kwaliteit, en vele drankjes zijn ook maar zus en zo
Kamers: zeer ruim, comfortabel en netjes: zeer goede bedden, bad/handdouche met douchegordijn is wel niet meer van deze tijd, sommige kamers nogal gehorig
Animatie stelt niet veel voor maar dat was voor ons geen probleem

Schitterend hotel voor herhaling vatbaar
Rita en Gunter
1-10-2009 Prachtige kamer lateraal zeezicht besteld en kregen lateraal en frontaal zeezicht (19 dagen). Bij booking is lateraal zeezicht aan te raden. Lekker eten, internationaal met griekse specialiteiten,mocht wel iets warmer zijn. Strand,eens in zee zandbodem,overbrugging stukje keienstrand opgelost door klein bruggetje te bouwen, wordt regelmatig met de hoge druk schoon gespoten. Oppassen door het zeewater soms een beetje glad. Kamers heel schoon, kamer/badkamer dagelijks heel grondig gekuisd. Badgordijn heel zuiver. Service uitstekend, iedereen altijd even vriendelijk.Eigenaar hotel loopt voortdurend rond in het hotel, heel vriendelijk voor het clienteel, en laat overal de nodige correcties uitvoeren.Lounge bar mits betaling maar in ruil krijgt men van Yannis een uitstekende persoonlijke service in een oase van rust. Animatie was niet denderend voor diegenen die daar zwaar aan tillen.

Voor herhaling vatbaar
veronique
15-9-2009 hydramis palace is zeker de moeite waard om naar toe te gaan, zeker voor wie van een rustige vakantie houdt,het eten is er zeer lekker en zeker niet vettig,de kamers zijn erg proper(we hadden een met een prive zwembad)en de poetsvrouwen erg vriendelijk ,altijd propere handdoeken en de lakens werden om de twee dagen vervangen.de ligging om naar het hotel toe te rijden vond ik wel iets minder ,maar daar waren ze aan het werken.Het personeel doet zijn uiterste best om de gasten het naar hun zin te krijgen .Dit hotel verdiend zeker zijn vier sterren en prijs kwaliteit is dit zeker aan te raden.

Rust, ontspanning, zon, zee,....
jeroen & melissa
29-8-2009 Mooi verzorgd hotel; ruime kamers + balkon.

Lekker eten/gevariëerd.
Goede prijs/kwaliteit.
Rustig gelegen, geen geluidshinder.
Strand en zwembad zeer dichtbij hotel.
Een minpunt is het onthaal; niet veel uitleg + voornamelijk Duits; beperkt Engels.
De animatie voor de kinderen viel wel mee maar voor de volwassenen is dit wel wat minder. Een laatste voordeel was nog dat er voldoende strandstoelen + stoelen aan het zwembad aanwezig waren; je moest niet vroeg op te staan op een zetel te bemachtigen. Maar in het algemeen een leuke vakantie gehad in kreta.

met jonge kinderen
Echt waar nooit meer
sid
5-8-2009 eerste induk viel wel mee ,
kamers waren zeer proper en ruim genoeg ,
elke dag hetzelfde vettig eten , in veel olie en saus ,
kinderanimatie liet te wensen over , voetbalveld kon je bereiken door oversteek van zeer drukke weg ,
plaatselijke dranken waren de ganse dag warm en gratis tot 11u , lekkere cocktails en gekoelde dranken waren te verkrijgen in de lobbybar uiteraard tegen betaling .
voor dit geld zijn wij al in veel betere hotels geweest