Appartement Eligas in Georgioupolis Griekenland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Eligas

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Eligas

73007, Georgioupolis
Appartement Eligas scoort een 9,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Eligas? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Eligas in Georgioupolis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Eligas vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Eligas met andere accommodaties in Georgioupolis.

3 beoordelingen over Eligas

alleenreizend, 2012
"Altijd oke daar bij Thalia en Andreas!"
Buurman
24-1-2012 En dat al elk jaar sinds 2003. Dat zegt wel genoeg denk ik!
Normaal meld ik me niet op fora e.d, maar omdat ze nu een eigen site hebben dacht ik: laat ik ze eens promoten.
Foto's zet ik hier niet bij, die staan er genoeg op hun site.
Wel zag ik dat de eerste foto die bij bovenstaand bericht is geplaatst niet Eligas is.
Als je geen superluxe en dus dure vakantie wilt zit je bij hun goed, maar kijk zelf maar: www.eligas.gr

"Goed en vriendelijk !"
Frappister
1-4-2012 Hele aardige eigenaren. Leuke ligging in klein en heel gezellig straatje. Dorpspleintje om de hoek. Zeer schoon. Geen overbodige luxe.
Alle kamers beschikken over airconditioning, keukentje, balkon TV (geen NL zenders).

Een aanrader voor iedereen die voor niet teveel geld een leuke kamer zoekt.

met jonge kinderen
"Goed en aardige mensen!"
Robby
29-7-2009 Komen hier al voor het 5de jaar, schoon app.(elke dag schoongemaakt, behalve zondag's). Ligt in een gezellig straatje, je zit echt tussen de grieken. De eigenaren wonen er zelf ook (Thalia en Andreas), je kunt voor allerlei dingen bij hun terecht.Dichtbij strand en dorpsplein.Als je naar het strand gaat, ga eens naar de Blue Boat!!!