Spinalonga Elounda Griekenland. Informatie & Beoordelingen Spinalonga ~ Zoover

Beoordelingen Spinalonga

Spinalonga

Beoordelingen Spinalonga

Elounda
Wil je weten wat anderen vonden van Spinalonga in Elounda? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Spinalonga.
Wil je weten wat anderen vonden van Spinalonga in Elounda? Op deze pagina lees je beoordelingen van Spinalonga. Je kunt 10 vakantiefoto's van Spinalonga bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Spinalonga in Elounda.

11 beoordelingen over Spinalonga

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Lepra eiland"
Joyce D.
8-5-2012 Ik vond het bezoek aan Spinalonga wat tegenvallen. De excursie was helemaal volgeboekt waardoor we (vond ik) met veel te veel mensen op een boot zaten. Er kwamen drie boten tegelijk bij Spinalonga aan waardoor het druk was en we steeds heel lang moesten wachten. Ook op het eten op de boot. Onze gids op het eiland: Dimitri (zijn oom is geboren op Spinalonga) maakte weer een hoop goed. Hij vertelde vol vuur over de geschiedenis van het eiland en haar bewoners.

met partner, Okt. 2011
"Indrukwekkend om te zien"
Caris
25-10-2011 Wij hebben via de reisorganisatie deze excursie geboekt.
Dat is ook aan te raden.
Erg indrukwekkend om te zien.

met partner, Okt. 2011
"Voormalige lepra kolonie"
eric
7-11-2011 Leuke excursie en leuke boottocht geeft een goed beeld vanaf zee van de omgeving.

met vrienden, Sept. 2011
"Spinalonga"
John van Trijffel
8-10-2011 Moet je geweest zijn, vooral als je weet dat in 1957 daar nog mensen zaten

"Lepra eiland"
Luud & Monique Smul...
30-12-2011 Leuk om 1 keer te zien. Het moet niet al te warm weer zijn.

"Indrukwekkend"
JoseeKreta
31-7-2011 Een indrukwekkende excursie.
Jammer genoeg heb je weinig tijd op het eilandje, wij hebben een rondleiding van ongveer een half uur tot 3 kwartier gehad, waarna je nog 20 minuten had om zelf rond te kijken. Dat vonden wij persoonlijk iets te weinig maar verder is het absoluut de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen. Wij hebben het via onze reisorganisatie geboekt, als je dat doet ga je daarna met de boot naar een schiereiland waar je anderhalf uur hebt om te zwemmen (vanaf de boot springen!) in het kristalheldere water, waarna je een lunch krijgt (bbq met heerlijke griekse salade) op de boot. Dan vaar je terug naar Elounda en heb je daar nog een half uur( ook best kort) om nog even rond te kijken. Absoluut de moeite waard!

Senesael Geert
3-7-2010 We vonden Spinalonga een van de betere(beste)excursies dat we boekten tijdens ons verblijf te Kreta, zeer interessant hoe de melaatsen op dit eiland leefden, zeer goeie uitleg door de gidse die werkte ook voor touroperators, de bbq klaargemaakt op een ander eiland en genuttigd werd op de boot was wel lekker.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Indrukwekkend"
jhm.huisman
25-2-2011 een indrukwekkend bezoek, zeker doen!
Een wandeling die je terugvoert in de tijd. Jammer dat er veel gerestaureerd wordt, en dit niet altijd in de authentieke stijl wordt gedaan. 15 jaar geleden hier ook geweest, toen was het nog echt in vervallen staat en was toen nog mooier, maar het is een bezoek zeker waard, prachtige ligging met een diep blauwe zee omringd.

met vrienden, Mei 2005
"Doen"
roos
2-9-2010 Deze plaats moet je zeker doen. Wij hebben de excursie zelf gedaan. Met de auto maar agios nicolaos. Het jaar erna vanuit chersonissos op de brommer naar agios nicolaos. aan de haven zit een reisburo waar je kan boeken. Je hebt dan een nederlandse gids. Of het waar is of niet hij heeft een leuk verhaal dat zijn opa hier als kind gezeten heeft. Kreta is een eiland waar je dingen prima zelf kan boeken. Je bent dan een stuk goedkoper uit dan bij de reisorganisaties en vaak heb je nog een leukere excursie ook.

met oudere kinderen, Aug. 2004
"Indrukwekkend!"
Dennis
9-12-2010 Een bezoek aan Spinalonga is zeker de moeite waard. Het is een heel mooi eilandje met een schitterend (en triest) verhaal. Veel plekken zijn in perfecte staat gebleven, waardoor je een goed gevoel krijgt hoe het er vroeger uit zag.

De excursie is goed "op straat" te boeken. Dit scheelt veel geld en de gidsen zijn zeker niet slechter!