21-8-2011
We hebben een leuke vakantie gehad. We hadden de suite (nummer 5). Deze zag er mooi uit en was compleet en schoon. Bij aankomst zat er iemand op ons te wachten, die vervolgens alles uitlegde en wat tips gaf voor de omgeving. De koelkast was gevuld (brood, kaas, ham, water, limonade, wijn en koekjes). We waren met 4 personen (twee kinderen van 13 en 16 jaar). Dit ging prima, maar als je van plan bent veel tijd in de suite door te brengen, is het eigenlijk te klein voor 4 personen. Stel je van het keukentje niet veel voor. Er is zelfs geen pitje om iets op te koken. Bbq gaat overigens wel prima, al moesten we zelf een schaal kopen om de salade in te bereiden.
De schoonmaak was ook goed. Om de dag wordt schoongemaakt en krijg je nieuwe handdoeken. Ook het zwembad wordt om de dag schoongemaakt.
Het uitzicht is mooi, maar je kijkt inderdaad wel zo bij je buren in de tuin. Een dicht hekje of wat begroeiing tussen de suites zou beter zijn, maar echt veel last hebben we er niet van gehad.
11-8-2011
Wij verbleven in de 6 persoons "villa" met z'n 2. Het huisje is gebouwd tegen een zeer stijle helling, wat nergens staat vermeld, dus voor mensen die slecht ter been zijn niet te doen! Er is een parkeerplaats bij elk huisje/suite als je een kei bent in helling trekken. Beneden zijn ook parkeerplaatsen.
De "villa" is van veel gemakken voorzien zoals een wasmachine, 4pits inductie/oven, stijkplank/ijzer, elke kamer een lcd tv, jacuzzi, airco in elke slaapkamer, vaatwasser, magnetron, kluisje, en stereo.
Het huisje heeft 3 dubbele slaapkamers en 2 badkamers. Er is een dakterras met sitje en 4 ligbedden.
Bij aankomst staat er een dienblad met koekjes/cake en een fles wijn klaar en is je koelkast gevuld voor je eerste ontbijt. Om de 2 dagen wordt het huisje/zwembad schoongemaakt en het linnen (incl. strandlakens) verschoond.
Nadelen:Net genoeg kastruimte voor 3, weinig privacy, ruwe afwerking, stijle helling en overpriced. Maar een PERFECT!!! uitzicht en lekker zwembad.