Hotel Elounda Aqua Sol***** in Elounda Griekenland beoordelingen 7.1 | Zoover

Hotel Elounda Aqua Sol***** Elounda

Beoordelingen Hotel Elounda Aqua Sol*****

Near Agios Nikolaos, 72053, Elounda
Hotel Elounda Aqua Sol scoort een 7,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Elounda Aqua Sol*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Elounda Aqua Sol***** in Elounda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Elounda Aqua Sol***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Elounda Aqua Sol***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Elounda Aqua Sol***** met andere accommodaties in Elounda.

15 beoordelingen over Elounda Aqua Sol*****

5,8
6,3
6,3
5,6
5,7
"Prachtige natuur in de middle of no-waer"
gerard60
26-9-2011 het hotel is goed , maar puur franstalig , animatie veeeel te harde muziek de hele dag aan zwembad, zeg je daar als niet franse iets van, wordt je verwezen naar een zwembad zonder bar en vele trappen lopen en geen consumpties. gemiddelde leeftijd was in september + 50 zit niet te wachten op gegil!
Eten ronduit slecht, bediening niet klantvriendelijk, te afstandelijk, blijkbaar franse tour echt niet grieks, merendeel van personeel is romeens.
Waar halen zij die vier sterren vandaan??????????????

er waren ook in september weer vele Nederlanders daar "gedumbd"na overboeking van Hotel Coral in Agios, zonde van de vakantie die je boekt bij touroperator, je wilt naar Griekenland en niet naar Frankrijk,maar twee dagen van te voren het bericht ( terwijl ze het allang wisten) had je geen keus, Schandalig.

"Aangenaam hotel!"
Gilbert
10-8-2011 Wij (mijn vriendin en ik) zijn net een paar dagen terug van 8 dagen Elounda Aqua Sol. Zeer goed verblijf gehad.
Hotel indeling is wat vreemd maar na 2 dagen helemaal gewend.
Pluspunten:
Alles was netjes en schoon, personeel zeer vriendelijk, prima eten, supermarkt in de buurt
Minpunten:
Ligging (Auto huren is wel aan te raden), Animatie was in het frans (werdt betaald door een franse touropperator dus waren er voornamelijk voor de gasten van deze touropperator)

Kortom wij hebben een prima vakantie gehad!

"Fantastisch"
Henk
25-7-2011 Ons verblijf was van 6 tot 20 juli op basis van all in. We hadden landzicht geboekt, maar kregen zelfs zeezicht. (reden? Ik heb er niet naar gevraagd)
Het eten was fantastisch. Werkelijk iedere dag variatie. Zelfs de lunch verschilde qua warm eten van het avondeten. En daarnaast nog veel verschillende groentes. De animatie (hebben wij trouwens geen gebruik van gemaakt) was in het Frans (ook veel Franse gasten) en de bediening is fantastisch. De drank word je aan tafel ingeschud. De vieze borden worden direct afgeruimd.Zeer Vriendelijk Personeel. Willen je graag van dienst zijn. Schone kamers (iedere dag worden die gepoetst)
Het hotel heeft 2 grote zwembaden (liggen op verschillende levels) en op 250 meter heb je nog een prive strand) Dus voor elk wat wils. De omgeving is prachtig, en op loopafstand een supermarkt (mocht dat wenselijk zijn).
Wij waren uiterst tevreden. Een SUPER vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Elounda Aqua Sol***** bij:

"Slechte ligging en eten"
Truus
27-9-2011 Door overboeking bij Coral hier "gedumpd"
Alles is Frans, eten,entertainment,mensen terwijl ik voor Kreta had geboekt ging voor de rust maar het was een ramp door de loei harde muziek de hele dag bij het zwembad, zit te ver van Agios waardoor je veel geld kwijt was voor een taxi om vrienden aldaar te bezoeken.

Echt een afknapper na een mooie vakantie in mei van dit jaar in Agios bij Coral.
Laat iedereen uitkijken met boeken !!

met partner, Sept. 2010
"Geen 4sterren waard"
silvie
14-9-2010 We hadden 10 dagen in elounda geboekt, all inclusive. We moesten echter wel bijbetalen voor cola-light (2euro) en water in flesjes. Het eten was goed maar niet gevarieerd, ook niet fijn (bv. er waren geen gambas of inktvis), daarom zijn we verschillende keren gaan eten in de restaurants in het centrum. Kamers zijn vrij ouderwets. 3km van het strand van Elounda (zandstrand) en centrum. Animatie zeer pover, we hadden 2 keer per week identiek dezelfde cabaret. En de animatie is alleen in het Frans. Ik ben ook niet te spreken over TO. Slechte reisorganisatie. Niks van service. Eerste en laatste keer dat ik met deze organisatie geboekt heb. Het hotel is zeker geen 4 sterren waard.

met partner, Aug. 2010
"Nooit meer"
eddy en janet
12-8-2010 kamers zijn goed maar voor deze prijs bij touroperator en dan all in is gewoon weg belachelijk,

eten is waardeloos
om maar niet te spreken dat er niets te krijgen is aan het strand geen eten en geen drinken
water moet je kopen dat noemen ze all in
nooit meer

"Een aanrader"
Daniel & Noella
21-6-2009 Juist terug. Leuk gezellig proper hotel. goede bediening. Het eten soms wat ééntonig maar zeker lekker en verzorgd. Animatieteam doet zijn best maar krijgt weinig respons.Eloundazelf leukklein dorpje met tal van eet en drink gelegenheden.Zeker de moeite waard om naar dit hotelte komen

"Supertof!"
Sarah en Laurenzo
21-4-2009 Elounda is een rustig gelegen stadje.
Dichtbij het centrum gelegen. De wegen zijn wel gevaarlijk, zeker met als je met kinderen op stap gaat.
De griekse mensen zijn heel vriendelijk en ontvangen je met open armen.
Het eten was lekker en gevarieerd.
Leuke vakantie .. voor herhaling vatbaar!

"Nooit meer"
rotterdamnick
27-2-2009 klant is koning kennen ze hier niet, grof behandelen is hen niet vreemd. all in, dus je kunt alleen de goedkope sodadrinks en verdund cola enz krijgen.
vuilnisbelt vlakbij ingang, open jerrycans met inhoud en doodskoppen.
veel herrie snachts als bussen komen.
kapotte airco, insectide 's nachts beneemt je de adem. sommige gasten waren aangewezen op prednison.
waterplant naburig hotel zorgde voor een zwarte wolk boven het resort.
enkele fijne mensen onder het personeel maakte het nog een beetje drageljk.

Familie
"Rustig en gezellig hotel"
Mieke en Rudy
12-8-2008 Leuke vakantie gehad. Ideaal als je een rustige vakantie wilt.Eten was lekker en gevarieerd, nette kamers,we kregen zelfs een kamer met zeezicht waar we een kamer met landzicht geboekt hadden! Personeel is ook vriendelijk. Animatie is wel volledig franstalig, maar ze vallen je niet lastig en zijn toch vriendelijk. Altijd plaats aan het zwembad, je heoft geen handdoek om 6u 's morgens op de ligzetels te leggen. Kleine afstand naar de zee als je wat verfrissing wilt.Hotel is niet aan te raden als je slecht te been bent, trapjes om naar het zwembad te gaan.
Te voet naar Elounda is zeker te doen, wel opletten, zeker als je met kinderen op stap gaat. Wij komen hier ooit nog terug!