Appartement Golden Sand** in Chrissi Akti (bij Chania) Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Golden Sand**

28 mei 2012

Interieur hoekappartement

Beoordelingen Appartement Golden Sand**

Beach, 731 00, Chrissi Akti (bij Chania)
Appartement Golden Sand scoort een 7,8 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Golden Sand**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Golden Sand** in Chrissi Akti (bij Chania), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement Golden Sand** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Golden Sand** met andere accommodaties in Chrissi Akti (bij Chania).

15 beoordelingen over Golden Sand**

"Een prima verzorgd appartementencomplex"
Jacob
28-6-2011 Wij hebben een heel mooie vakantieperiode doorgemaakt in dit heel goed verzorgd appartementencomplex. iedere dag schoonmaak, schone badlakens en om de dag schone bedlakens. Ook om hier te eten is goed, maar minder gezellig omdat de meeste gasten naar Chania gaan wat ongeveer een half uurtje lopen is via een zandpad langs het strand. De zee en het strand zijn op 200 mtr vanaf het appartement.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Perfect!"
Johan
9-8-2010 Mooi appartement (appartement superior) met voornamelijk scandinaviers.
Pas gerenoveerd in een mooi complex met veel groen en bloeiende planten.
Mooie badkamer met douchescherm.
Prettig zwembad met veel bedjes en terras waar je goed kan eten.
Niet veel restaurants in de buurt maar voor 0,90c per persoon ben je in 20min met de bus in Chania waar je heel gezellig kunt eten. Taxi terug +/- 7 euro.
Strand op 300mtr. Prettig zandstrand, langzaam aflopend. Parasol en bedje te huur voor 5 euro per dag.
Supermarkt met vers brood aan de overkant, grote supermarkt + Lidl binnen 1 km.
Aanrader is dag naar Rethymnon (+/-60km) en Elafonisi (80km door de bergen, zeer mooie blauwe lagune)
Aanrader!

Familie
"Aanrader!"
Klein
4-8-2008 Prima appartement.Prettig is de dagelijkse schoonmaak en heel vaak schone handdoeken. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Dichtbij een mooi strand (snorkelen!)waar strandstoelen en parasols te huur zijn.
Dichtbij Chania; is over het strand te bereiken maar dat is wel een stuk lopen.
Kortom voor herhaling vatbaar!

met partner, Juni 2008
Ed
5-7-2008 App. op beg.gr. en 1e verd. Ook met entresol. De meeste app. rond het zwembad/ligweide. Ook app. aan straat achterzijde. Uitzicht is niet riant. Balkons enkele app. tussen app.gebouwen. Géén uitzicht! Terras van enkele app. beg.gr. omgeven door 2 mtr hoge haag. Het complex is netjes, schoon en redelijk onderhouden. Er wordt elke dag schoongemaakt. De inr. is eenv. en netjes. Hadden zelf een hoekapp.1e verd. Groot balkon (1,5 x 4 mtr.) en uitzicht op de weg. Wat lawaaiig door het verkeer. De meeste balkons zijn kleiner! Er is een restaurant maar men kan ook buiten eten. Het eten is goed, de keuze beperkt. De prijzen redelijk. Voorgerecht, menu en 2 consump. € 13,-/ € 15,- p.p. Maar een ontbijt dan weer € 10,- !?. Personeel is vriendelijk, beleefd en hulpvaardig. Bij het complex en aan de overkant is een minimarkt. De prijzen zijn er echter schrikbarend hoog! Veel voordeliger ben je uit bij de ca. 300 mtr. verder om de hoek gelegen supermarkt Champion! Meeste gasten waren Scandinaviërs.

Familie, Juli 2007
"Voor herhaling vatbaar!"
Klien
24-7-2008 Prima appartement dichtbij het mooie strand en Chania.Dagelijkse schoonmaak en zeer regelmatig schone handdoeken. Hulpvaardig personeel. Enigste minpuntje was het ontbijt; had wel wat uitgebreider gemogen.

Valerie
27-6-2007 Wij hadden onze huwelijksreis in dit hotel. Vanaf nu wil ik alleen maar een studio als we op reis gaan. Zaaaalig!!! Ik raad het iedereen aan, zeker in die prijsklasse. We hebben ons goed geamuseerd met de 2 barmannen en de baas van het hotel. Heel erg vriendelijke mensen. Misschien keren we ooit nog wel eens terug naar Kreta, maar nu eerst nog wat andere kantjes van de wereld ontdekken. Dan komen we zeker terug naar hier!

Patrick en Patty
11-8-2006 Zijn begin juli in Golden sand geweest. Het is een sterk verouderd complex, niet geschikt voor kinderen 14+. Het app was oud, rook muf,helft v/d verlichting werkte niet. Volgende dag kregen we andere kamer. wel beter. We deden de balkon deur open, handvat in ons hand. Airco deed het niet, 2x gemeld niets aan gedaan. Bedden voor de kinderen waren niet comforttabel. 2x thuis 'gekookt' zelfs onmogelijk een ei te bakken, dus werden we eigenlijk verplicht iedere avond uit eten te gaan.
Verder werkt er ontzettend onvriendelijk personeel, en in de supermarkt naast GS zijn ze te beroerd je aan te kijken terwijl je staat af te rekenen. Vrouwen achter de receptie wel vriendelijk.
Ligging is prima, dicht bij het strand en goed en makkelijk vervoer naar Chania. Lekker strand en zee. Chania erg leuke stad!Verder leuke vakantie gehad

met partner, Aug. 2006
Femster
3-9-2006 Net terug van weekje Kreta. Geweldig eiland, vooral de westkant is erg mooi! Auto huren is zeker een aanrader. De stad Chania is heel mooi, maar ook Rethymnon is zeker een bezoek waard!Verblijf in Golden Sand is ons goed bevallen. Vriendelijke mensen, kamer was ruim en netjes, iedere dag (behalve zondag) schone handdoeken. Ontbijt was eenvoudig maar niet slecht.
Mooi zwembad, redelijk goed eten in de poolbar. App. ligt vlakbij het strand, maar als je zelf op zoek gaat zijn er veel mooiere stranden te vinden (o.a. langs de weg richting Rethymnon en aan de zuidkant van het eiland).
We gaan zeker nog een keer terug!

Hans & Astrid
14-6-2006 Leuk kleinschalig en niet te druk complex met zeer vriendelijk personeel. Mooi zwembad met klein kinderbad en terras en grasveld rondom,ligstoelen,parasols en poolbar.Ontbijt eenvoudig doch ruim voldoende.Restaurant niet erg sfeervol maar met goede keuken. Gebouwen (max 1 hoog) liggen om het zwembad.Enkele kamers kijken uit op de weg.Appartementen in oudere gedeelte zijn eenvoudig en nogal gedateerd maar wel ruim en worden goed schoongemaakt.In nieuwe gedeelte is meubilair en inventaris beter.Aan het compex is een supermarkt verbonden. G.S. ligt op ca 150 meter van het fraaie zandstrand van Chrissi Akti (feitelijk een buitenwijk van Chania)waar een beachbar is. Tegenover G.S. is een bushalte die je in 10 min naar centrum Chania brengt.Chania heeft vele leuke straatjes met talloze restaurants,terrassen en winkeltjes
Op de "boulevard" van Chania haven is heel gezellig flaneren.

Familie, Mei 2006
Job
15-6-2006 Aanrader, voor zowel gezinnen met als zonder kinderen. Enige wat ontbreekt is een mini-speeltuintje. De appartementen worden dagelijks schoongemaakt; handdoeken ook dagelijks schoon. Aardig personeel. Gunstige ligging t.o.v. strand (200 meter). Prima dinerbuffet. Prettige poolbar en goed zwembad. Chania heeft mooi oud gedeelte en een gezellige haven. Veel uitstapjes mogelijk in de omgeving (wel met huurauto of via de reisleiding).