Appartement Vlychada** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

padje naar appartement

Beoordelingen Appartement Vlychada**

Ag. Konstantinou Street 1, Chersonissos
Appartement Vlychada scoort een 8,1 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vlychada**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vlychada** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Vlychada** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Vlychada** met andere accommodaties in Chersonissos.

33 beoordelingen over Vlychada**

4,5
met vrienden, 2011
"Onvergetelijke vakantie!"
vakantieganger
22-11-2011 Onze vakantie in chersonissos was geweldig, we zijn hier met vriendinnen heen geweest. Appartementen complex vlychada was ideaal. Het was een klein, gezellig appartement, waardoor alle gasten met elkaar omgingen. In de loop van de vakantie was het één grote vriendengroep. Het kost een paar euro om naar het centrum te gaan, de supermarkt is pal naast het appartement, en het is nog geen minuut lopen naar star beach. al met al topligging. De vrouw die er meestal rondloopt is vriendelijk, en alle zooi die je maakt wordt netjes opgeruimd. Je mocht in principe niet drinken aan het zwembad, maar als je je flesjes een beetje verdoezelde achter de stoelen was dit geen probleem, merkten ze niks van. Als je een topvakantie wilt hebben, ga dan naar dit appartement!!

met vrienden, Aug. 2011
"Een echte hel (deel 1)"
7 meiden
11-8-2011 Wij zijn afgelopen week met 7 meiden naar het gezellig chersonissos geweest en wijn verbleven in het appartementen complex vlychada. Toen wij aankwamen leek het allemaal erg leuk en het uizicht vanuit ons balkon was prachtig. Wat wij toen niet wisten is dat de eigenaresse en haar broers totaal niet op jongeren zitten te wachten. Het begon er al mee dat je niet mocht eten en drinken bij het zwembad hiervoor moet je dus continu naar je appartement lopen en dat is best vervelend als je in een zon van 35-40 graden ligt. Ook is het niet toegestaan om gezellig onderling wat waterspelletjes te doen en een beetje samen te lachen want dan komt er al snel een overstuurde en aggressievere man (mede eigenaar) naar butien om je hierop aan te spreken. Het grappige is dat de eigenaren zelf wel gewoon met chips en bier bij het zwembad vertoeven. Nou dit viel allemaal nog mee met wat we een paar dagen later aantroffen. Toen wij arriveerde en bij onze kamer aankwamen was er een klein plankje van onze...

met vrienden, Aug. 2011
"Vervolg: Een echte hel (deel 2)"
n_mertens91
11-8-2011 Zoals ik net al zij was er een plankje los bij de deur toen wij aankwamen. Onze reisleider van TO had dit ook gezien en vertelde ons dat als we het plankje naar binnen terug zouden duwen dat het dan gewoon prima was en er niets kon gebeuren. Wij zijn advies opgevolgd en verder gewoon doorgegaan met vakantievieren. totdat wij op een avond thuis komen van stappen en zien dat het plankje er helemaal af is en de deur dus kapot was gegaan. Aangezien de eigenaren van dit appartementencomplex niet vaak aanwezig zijn zolaat zijn wij gaan slapen en wilde dit die volgende ochtend melden. Die ochtend stond de eigenaresse voor de deur om te komen poetsen erg vroeg en wij lagen nog te slapen. Ze zag de deur en beschuldigde ons meteen! wij ons verhaal gedaan maar dat was niet genoeg. ze vertelde dat het ons appartement is en dus wij moeten betalen. Terwijl het aan de buitenkant was en iedereen dit gedaan kan hebben! Ze gingen dreigen en zo waren wij 500 euro kwijt aan een deur!!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Vlychada** bij:

met vrienden, Juli 2011
"Gezellig en goed appartement"
daan
5-8-2011 dit is zeker wel 1 van de beste appartement van chersonissos

je hebt starbeach tegen over je
supermarkt om de hoek
restaurants om de hoek
taxi´s om de hoek
lekker zwembad
mooi balkon als je dan bovenaan zit
echt een top appartement

met vrienden, Juli 2011
"Top plek"
dirk
7-12-2011 Vlychada was echt een top appartement. Leuke eigenaresse, mooie plek, netjes. Alles was in orde. Als er wat was werd je gelijk geholpen en voor een leuk praatje kon je altijd bij ze terecht.
Als je je aan de regels hield was er niks aan de hand en werd er weleens een uitzondering gemaakt!
Sfeer in het appartement is super,net een grote vriendengroep.
Echt een dikke aanrader, al moet je er wel tegen kunnen dat er veel contact is met de anderen in het appartement

met vrienden, Juli 2010
"Iedereen gaat met elkaar om!"
Dennis Zweep
26-10-2010 Ik heb hier 10 dagen gezeten, en het waren de 10 dagen van me leven.
Je zit nog geen kilometer van Starbeach af, Naast de supermarkt, waar ook de taxi's altijd komen zodat je niet hoeft te zoeken naar taxi's voor naar het centrum!.
Ik vond het echt een leuk appartement, je kon lachen met de mederwerkers, en Heel het appartement ging met elkaar om. Zo kwam je sochtends tegen 7 uur terug van stappen en toch zaten er nog mensen bij het zwembad hun nacht vol belevingen met anderen te delen! Super.
Volgendjaar weer, Zie jullie daar!
Dennis

"SUPER"
Jamie
20-1-2010 Het was echt een top vakantie!

Ik ben samen met een vriendin naar het app. Vlychada geweest en het was echt top. Je zit echt recht voor Star Beach en naast het app. zit een super grote supermarkt (altijd handig).

De 2 persoons kamer was niet onwijs groot maar we hadden ook niet meer nodig. De kamers worden om de dag goed schoon gemaakt en ook worden de bedden verschoond.
Het enige nadeel was dat de schoonmaaksters vrij vroeg kwamen, en na een avond goed stappen kan dat vervelend zijn maarja zo heb je nogh wat aan je vakantie haha!

De dicsotheeks zijn echt nog geen kwartiertje lopen. Maar een taxi is maar 7 euro al wil je naar de andere kant van Chersonissos.

Het is echt een aanrader alles zit lekker dicht bij het app. en zeker na een flinke nacht slapen is het fijn als je zo je kamer in kan rollen.

"Heel goed appartement!"
Eva
4-8-2009 Appartement Vlychada is zeker een aanrader! Klein en mooi appartement. Mevrouw bij de receptie is super aardig. Kamers zijn netjes. En heel belangrijk geen enge beestjes tegengekomen. Het ligt achter Starbeach dus een toplocatie. Naast het appartement ligt een goede supermarkt. Als ik nog eens naar Chersonissos zou gaan, kies ik zeker dit appartement weer!

met partner, Aug. 2008
"Super appartement, vriendlijk personeel"
Jessica
27-8-2008 We zijn net 10 dagen geweest en we hebben een top vakantie gehad. Chersonissos is een erge leuke plaats voor jongeren maar je moet hier niet langer als 10 dagen heen gaan, want in die dagen heb je echt alles wel gezien en gedaan. Wij raden dit appartement erg aan. Heel schoon en super vriendelijk personeel. Zelfs het afscheid was super leuk.

met vrienden, Juli 2008
"HELEMAAL GEWELDIG!"
Stéphanie Dominique...
27-7-2008 Wij hadden een 4 kamer appartement met z'n 3en, hij was mooi ruim, groot relaxed balkon erbij.. Tegenover Starbeach, dus helemaal super! We konden het aflopen naar het centrum, alleen pakten we 's nachts de taxi terug voor 7 euro naar het appartement. Geweldige vakantie gehad, voor herhaling vatbaar! En dan ook weer naar de lieve mensen van Vlychada!

Liefs Stéphanie