Hotel Theodora** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 7.6 | Zoover

Hotel Theodora** Chersonissos

Beoordelingen Hotel Theodora**

Chersonissos
Hotel Theodora scoort een 7,6 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Theodora**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Theodora** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 107 vakantiefoto's van Hotel Theodora** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Theodora** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Theodora** met andere accommodaties in Chersonissos.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Theodora**

6,7
alleenreizend, Mei 2012
"Heel goed om te doen"
Bart
18-5-2012 Weekje in Mei geweest. Ligt op 20 minuutjes lopen van het centrum van Cherso, maar dat is goed te doen. Je zit dus ook niet midden in de drukte, maar wel aan de overkant van Starbeach. Personeel is zeer vriendelijk, de kamers zijn wat je mag verwachten voor het geld, niet groot, wel schoon en alles netjes. Nee, er is geen tv, maar die heb je ook niet nodig toch als het in Mei in de zon al 36 graden is. Verder absoluut mee doen met de griekse avond, erg gezellig. Dus, kortom, voor de prijs/kwaliteit is dit een erg leuk en kleinschallig familie hotel. Boodschappen kun je 50 meter verder doen, auto huren op de hoek, en een tattoo kun je laten zetten bij Moes, hij zit bij Starbeach met zijn shop.

alleenreizend, Mei 2012
"Zeer vriendeljike kleinschalig familie hotel"
Zilber Eskicioglu
22-5-2012 Het was mijn eerste keer op Kreta,ik kom zeker nog eens een bezoekje brengen.zeer vriendelijke en service beluste personeel.Goede en betaalbare eten en drinken.de ligging is goed ,bushalte voor de deur en auto/scooter verhuurder er naast en tegenover n.l. 2 aanbieders.

met partner, Apr. 2012
"Hotel Theodora is een prima reisbestemming"
Floris
30-4-2012 Wij arriveerden op 22 april april in de ochtend en waren de eerste gasten van het seizoen. Dit betekende nog enkele ontbrekende zaken zoals een biertje uit de tap en bepaalde gerechten konden niet gemaakt worden.
Maar de volgende dag (maandag 23 april) was alles goed geregeld en hebben wij een week genoten in het zeer gastvrije hotel.
Aan alle wensen werd voldaan (zo scheen er een hele grote lamp van een naastgelegen hotel recht in onze slaapkamer met dunne gordijnen), na hierover een opmerking gemaakt te hebben was dezelfde avond het probleem opgelost.
Papa Georgio met dochters Carolina, Irena en neef Stellios hebben het echt naar ons zin gemaakt.

alleenreizend, Okt. 2011
"Niet wat in de brochure stond"
Nelly
25-10-2011 Qua gastvrijheid en vriendelijkheid heb ik niets te klagen, maar in de brochure stond toch echt dat ik een televisie op de kamer zou hebben, of deze zou kunnen huren, maar helaas.
Geen televisie op de kamer en ook niet te huur. Verder is er in de nabije omgeving helemaal niets te beleven. Het hotel heeft nodig een opknapbeurt nodig. Het eten is lekker en voor maar 10,00 euro's kan je een dagmenu bestellen.
Helaas is dit dit hotel niet iets voor een volgende keer.

met partner, Okt. 2011
"Een beste plek om te wezen."
postropa
19-10-2011 Hotel Theodora bied alle waar voor z'n geld, wil je meer, dan zul je ook meer moeten betalen. Het personeel is erg vriendelijk en voorkomend. Cees

met vrienden, 2011
"Zaaaalig plekje"
Alex
24-9-2011 Super service van het personeel, zeer goede ligging, eten was zo goed dat we er bijna elke dag gegeten hebben.
De kamers zijn ze aan het renoveren maar ik heb meer comfort gehad dan op andere plaatsen met dit klimaat. Simpel ontbijtje maar voldoende en vers. Begrijp niet dat sommige liggen te zeuren over lawaai etc.
Volgend jaar terug naar daar :)

"Komen zeker terug"
omaittie
17-10-2011 Gezellig de ligging en de keuken is perfect. De bedden schoon het bed is wat hard maar dat is persoonlijk. Het dag menu is overheerlijk drie gangen voor 10,00 euro is super ben wel 4 kilo aangekomen maar heb ook steeds mijn bord schoon. Mijn mantsje en ik komen echt terug. Voor Mithun 9 die staat dag en nacht klaar, zorgt ook elke ochtend voor het ontbijt. Giorgos en Stellios ook een ruim voldoende. Ze krijgen van mij een dikke 8. En sfeer kun je en moet je zelf maken, wij hebben het in ieder gevaluitstekend naar de zin gehad. Zelfs van andere appartementen kwamen ze eten. Het onbijt is ook ruim voldoende qwa score. een dikke 8, thuis eet ik ook vleeswaren en kaas en elke dag een gekookt eitje helemaal super. De koffie is ook overheerlijk net als bij mij thuis.
Wij Catharines en Ittie uit Leeuwarden zijn zeer tevreden.

"Knus maar beperkt"
Dineke
25-9-2011 Het is een knus klein hotelletje maar erg beperkt als je half pension neemt.
Het eten dat je krijgt is dan erg eenvoudig en niet zo Grieks ook het ontbijt houd niet over maar daar is de prijs dan ook naar.
Verder is het gezellig en het zwembad is lekker en goed schoon.

met vrienden, Sept. 2011
"Helemaal top"
willie assen
5-10-2011 voor die prijs een geweldig hotel sevice zo doen alles voor je om het naar je zin te maken het ontbijt is simpel maar heeft alles wat je nodig heb het dinner is echt goed voldoende en vers en geen lauwe oude bende wat je in fille vorming aan een buffet in een all in hotel moet halen
het hele hotel is super schoon het enige minpunt aan dit hotel zijn de bedden erg hard en je voelt de vering
voor de rest helemaal top ik begrijp al die mensen niet die maar lopen te klagen zijn vaak mensen die niks gewend zijn en voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten
wij gaan zeker nog een keer terug

met vrienden, Sept. 2011
"Wij komen zeker terug!"
Shana from Belgium
30-10-2011 Hotel Theodora is de moeite om eens naar toe te gaan. Met maar 20 kamers is het er rustig en gezellig. Personeel is zeer vriendelijk!
Het ontbijt is niet uitgebreid maar je hebt zeker voldoende gegeten. Het eten was lekker! Wij hadden enkel ontbijt bijgeboekt maar hebben 's middags en/of 's avonds nog gegeten in Thoedora's Garden waar het gezellig is om te zitten.
Het zwembad is mooi en proper en je hebt genoeg zetels om te liggen. Voldoende schaduwplaatsen zijn er ook. Een leuk kinderzwembadje is er ook te vinden.
Hotel Theodora is 5 min van het centrum gelegen. Bus- en taxihalte voor de deur. Handig toch!

M.a.w. wij hebben een super vakantie gehad voor een super prijsje!
Ons zien ze zeker nog een keer terug!

Thanks to Mithun and the rest of the staff !!!
We had a fantastic holiday !!!

1 2 3 4 5 6 volgende