Appartement Sylvia**** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Ingang receptie

Beoordelingen Appartement Sylvia****

Village of Koutouloufari, 70014, Chersonissos
Appartement Sylvia scoort een 7,8 uit 10, op basis van 107 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sylvia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sylvia**** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Appartement Sylvia**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Sylvia**** met andere accommodaties in Chersonissos.

107 beoordelingen over Sylvia****

5,4
met een groep, 2011
"Slechte ervaring"
daan
28-8-2011 Ik heb daar 8 dagen gezeten en ben op de tweede dag van mijn eigendommen bestolen. Het personeel is onvriendelijk, niet sociaal en niet behulpzaam. Hier ga ik dus niet meer naar toe.

"Echt een aanrader."
sabrina
20-9-2011 Wij zijn er van 21-8-2011 tot 1-8-2011 geweest.
Wij hebben het super naar ons zin gehad.
Barman jannis echt een goeie hard werkende man en erg vriendelijk.
De receptioniste daarin tegen een aparte vrouw.
Mooi complex en ruime appartementen.
Je ligt zeer centraal lopen is goed te doen, taxi kan ook voor 7.00.
Alleen je moet een heuvel op lopen om weer terug te gaan naar het complex, opzicht best te doen.
Echt een aanrader.
We gaan zeker weten een keer terug.

"Rustig, mooi, goede ligging, prima zwembad"
Evelien
8-9-2011 Wij hebben een fijne vakantie gehad in Appts. Sylvia. De mevrouw van de receptie is inderdaad een beetje apart, maar regelde gelukkig wel een kinderbedje voor ons dat er in eerste instantie niet was. Volgens hun was het niet geboekt, volgens ons wel. Een gloednieuw campingbedje volgde, prima dus.
Er zouden misschien wat speeltoestellen voor kinderen bij mogen, maar ach, het zwembad is weer prima, dus als je kind dat leuk vindt, mis je die speeltoestellen niet.
De ligging is perfect tussen Koutouloufari en Chersonissos, je kunt dus twee kanten op, allebei even ver/dichtbij. En heel dichtbij Starbeach en dat is ook leuk voor kinderen, zeker weten!!
Huur inderdaad maar een kluisje, hadden wij ook gedaan (€ 10,50 voor een week), wij hebben niets gemerkt van bestelingen. Airco hadden wij niet gedaan, maar kan best lekker zijn. Appartement dat wij hadden was echt prima, schoon genoeg, ruim genoeg, het water was niet zo warm overigens.
Kortom prima voor het geld dat je er voor betaalt.

"Leuk maar niet om terug te komen"
Chrissie
3-1-2012 Wij kwamen 's avonds aan. Het zag er gezellig uit bij de bar. Een nadeel was dat alleen de onderhoudsman aanwezig was die gebrekkig engels sprak en ons de sleutel moest geven. Verder zaten wij in een apartement aan de rand van het terrein met uitzicht op zee. Het was gelukkig wat rustiger in onze hoek. Het appartementencomplex ligt op een berghelling. Dit is best steil en een flinke klim vanaf de supermarkt. Wij hebben dan ook een quad gehuurd omdat het voor iemand met beroerde knieen toch een beetje te ver is. Ook is het uitgaans gebied minimaal 20 minuten lopen vanaf het complex. Er zitten veel nederlandse jongeren, daarom ook erg gezellig. Het zwembad en de ruimte eromheen vonden wij best klein, zeker als je laat uit bed komt heb je geen bedje meer. De kamer werd in de tijd dat wij er waren maar 1 keer schoon gemaakt. Dat was best jammer. Ook de eigenaresse was maar wisselend aanwezig.

"Mooi app.ment , rustig in juni , aanrader!"
hartigetaart
26-6-2011 10 juni t/m 24 juni 2011. Aanrader!
We (31 en 28 jaar) hebben het in dit app.ment complex helemaal super gehad.
Leuke nederlandse vakantiegangers, rustig gelegen. Je kunt naar beneden voor vertier en naar boven om romantisch te dineren. Lunch is goed. Engels ontbijt kan beter voor 6 euro pp. Zwembad en tuin zeer goed onderhouden. Prima schoonmaak app.ment. Taxi of lopend naar boven of beneden kan ( 6 euro taxi ). Aanraders om te eten sweet home beneden( Goed eten, goedkoop, personeel zorgt voor het lachen ). 15 euro pp kun je goed eten op kreta.
Boven is het allemaal wel prima!
Tip : kamer 308 is een aanrader: prive opgang en uitzicht over zee.
Auto huren via reisorganisatie met duidelijke uitleg! ( 40/45 euro voor 1 dag en niet te veel tanken ( 15 euro )!) Ga dan meteen langs de lidl (goedkoop :).
Kluisje 21 euro voor twee weken wel doen! Airco 5 euro per dag ( niet echt nodig...). Personeel is prima wel een beetje stug, maar moet je een beetje doorheen kijken. Super! Daniel en Nicole

"HALF- HALF"
bert lemmens
28-8-2011 mooi appartement,goede ligging,goede prijs,
ontbijtbuffet niet gezien,wel geboekt,wel geld terug. 2euro per dag
juffrouw op complex zeer onvriendelijk,haaiebaai
,ander personeel vriendelijk.
wij gaan er nooit meer heen

met partner, Aug. 2010
"Prachtige complex"
Natalie Groot
8-9-2010 Ik vond het een mooie complex. Het ligt in een rustige omgeving, alleen de heuvel die je op moet richting het complex gaat na een week vervelen. Een taxi of scooter bied een goede uitkomst. De appartementen zijn schoon en netjes. Er is jammer genoeg geen animatie 's avonds, maar is er mij verteld door de eigenaresse (Sylvia) dat er vanaf volgend jaar een en ander hiervoor staat te gebeuren. Dus ben benieuwd naar de recencies hiervan. Verder is er een mooie grote zwembad. Het ontbijt is wel oke. (Hollands ontbijt: geroosterd brood, gebakken ei, tomaat, komkommer, ham en kaas. Jus d'orange, koffie of thee). Je kan er ook internetten (1 euro per half uur) en biljarten (50 cent). De kwaliteit van de biljartafel is wel slecht. Hopelijk vervangen ze dit gauw.
Jannes, (personeel) is erg vriendelijk en superlief!

met vrienden, Aug. 2010
"Rustig appartement"
Jan
27-10-2010 ideaal om uit te rusten na een zware avond, goed zwembad.
Jannes regelt zorgt goed voor iedereen.
Kunt mooi voetbal kijken als je erom vraagt

met vrienden, Juli 2010
"Goeie tijd gehad hiero"
kevin
15-2-2011 appartement sylvia is een mooi verblijf raad het iedereen aan!

met vrienden, 2009
"De barman en de security zijn kei gezellig!"
13-11-2009 Als je vaak naar starbeach gaat, dan ligt het perfect! Daar is het namelijk kei dichtbij. Naar het stapgedeelte is het echter wel een halfuur lopen, maar goed dat was opzich om 6 uur sochtends ook niet zo denderend erg.