Beoordelingen Aparthotel Porto Village***

23 mei 2013

Porto Village***
Beoordelingen Aparthotel Porto Village***
70014 IRAKLIO, GR-70014, Chersonissos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Porto Village*** in Chersonissos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Porto Village*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Porto Village scoort een 7,4 uit 10, op basis van 357 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Porto Village*** in Chersonissos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Porto Village***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Porto Village*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 184 vakantiefoto's van Aparthotel Porto Village*** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Porto Village*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Porto Village*** met andere accommodaties in Chersonissos.

343 beoordelingen over Porto Village***

6,5
6,3
met vrienden, 2013
"Super!"
manolya
11-5-2013 Echt wel die moeite waard jammer dat ik maar een week was, lief personeel de 2 georgios heren en sophie! Ga zeker wel eens terug daar heerlijk genoten! Liefs

met partner, Apr. 2013
"Prijs/kwaliteit oké!"
Elly van Pel
12-5-2013 Aanvankelijk schrokken we wel wat van de accommodatie: alles is wat gedateerd, bedden zijn erg hard, badkamer is onhandig (douchen in het bad, geen haak om de douchekop aan op te hangen etc. etc.) eten laat aan temperatuur en veelzijdigheid wat te wensen over, maar we beseffen ons goed dat we eigenlijk enórm verwend zijn door de jaren heen! All inclusive in Griekenland kun je niet vergelijken A.I. met Turkije! Daarom: voor deze prijs, krijg je voldoende kwaliteit. Als je komt voor pure luxe kun je beter wat anders zoeken. Als je komt voor het prachtige eiland; beschouw dit dan als een prima uitvalsbasis en geniet van de zon en de prachtige natuur! Vriendelijk personeel, gezellige sfeer!

met partner, Apr. 2013
"Verwacht niet teveel, goede basis"
Ernie7476
5-5-2013 Het hotel ligt op prima afstand van Chersonisos boulevard, kleine 10 min lopen en je bent er. Personeel in algemeen zeer vriendelijk-behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. In ogenschouw dat je vlucht overnachting en eten en drinken hebt voor die prijs mag je niet al te veel verwachten.
Hotelkamer, wat gedateerd en kan wat onderhoud gebruiken. Matrassen erg hard. Cijfer 6,5
All in formule geldt tot 22.30 daarna moet je eventueel betalen. Gehele dag Frisdrank bier locale dranken.
Eten: Ontbijt weinig afwisseling wel goed cijfer 7
Lunch: Wisselend ene keer prima andere keer matig (lauw eten) cijfer 6,5
Avondeten: Matig, weinig griekse smaken, regelmatig lauw. lekker grieks eten kan je beter buiten hotel nuttigen. Hou dus rekening met je vakantie budget. cijfer 5
Alles lijkt wat negatief echter hou in je achterhoofd voor welk bedrag je er bent, dat mensen daar hard werken voor hun brood.
Al met al hebben wij er een prima verblijf gehad. En complimenten voor personeel!

met partner, Okt. 2012
"Mwah.....niet echt de moeite waard."
E. van de Velde
26-10-2012 Het personeel is vriendelijk en de tuin ziet er netjes en aantrekkelijk uit. In plaats van een studio werd ons voor 14,- extra een appartement aangeboden, een prima voorstel. Wat het eten betreft: het ontbijt is goed, maar voor lunch en diner kun je beter buiten de deur eten, m.n. het diner: elke dag hetzelfde lauwe eten. Wat onze kamer betreft; tijdens ons verblijf heeft het 's nachts enorm geregend. Door lekkage in het hele huis, werden 3 van de 4 bedden nat. Daarnaast stroomde het water op diverse andere plekken naar binnen. Aanvankelijk werd ons handdoeken meegegeven om het water op te vangen; na een tweetal nachten konden wij een ander appartement krijgen. De te betalen 14,- hoefden wij bij vertrek niet te betalen, maar dit vonden wij zelf wat karig aangezien onze nachtrust behoorlijk was verstoord. Bij aankomst hing er ook nog een enorme rioollucht in het huis en was het verre van schoon. Kortom: wij gaan hier niet meer naar toe.

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Een geweldige vakantie gehad!"
Elly
20-10-2012 Na van alles gelezen te hebben op zoover, ging ik toch wel met lood in mijn schoenen naar porto village, dit was gelukkig geheel onterecht. Onze kamer die wij geboekt hadden was maar klein, maar tegen betaling van 14 euro voor 7 nachten hadden wij een groot appartement en dit was het dus wel waard.Het personeel is vriendelijk en het ontbijt, lunch en diner heel erg uitgebreid voor een 3 sterren hotel.Er was ook altijd meer dan genoeg. Wanneer je de hele dag weg ging kon je een lunchbox bestellen, deze was netjes in orde(brood, beleg,drinken, fruit, eieren,komkommer, enz.).De bedden waren inderdaad hard, maar met 2 dekens erop goed om te doen, wij hebben geen rugklachten gehad.De ligbedden bij het zwembad zijn volgens mij pas vernieuwd, ook het zwembad werd goed bijgehouden.Er lopen wel veel zwerfkatten rond op het terras maar hier heb je als je ze geen eten geeft, geen last van.Al met al een geweldige vakantie gehad, bedankt! aan al het personeel van porto village en hopelijk tot ziens

met partner, Okt. 2012
"Heel gezellig en knus, met super uitzicht!!!!!!"
Fam. Van Kuijk
21-10-2012 We hebben een super vakantie gehad, lekker eten en drinken personeel erg vriendelijk.(ondanks dat ze heel hard moeten werken). De nederlandse receptioniste was heel vriendelijk en gezellig, en de mevr. Achter de bar kan super tatoeëren!!!!! Het uitzicht vanuit het zwembad is echt super. En vanaf onze kamer ook (803) we hadden uitzicht op zee..
Het is goed te lopen naar de boulevard en winkels. begin okt is er nog genoeg te beleven(het uitgaans leven is wel ver voorbij) de winkels zijn nog gewoon open, maar dat sluit ook eind oktober..wij hebben ons prima vermaakt.
Dus kortom een geweldige vakantie!!!!

met partner, Okt. 2012
"Heerlijk verblijf, goede prijs/kwaliteitverhouding"
Ria
17-10-2012 Mooi sfeervol met losse gebouwen, niet geschikt als je slecht ter been bent (trappen). Ligt op mooie afstand van het drukke Chersonissos. Wel 20 minuten lopen naar strand/boulevard, de vermelde 700 meter is in een rechte lijn gemeten. Ga ook eens naar het oude Chersonissos, dat is pas leuk! Ligt op ruim 5 minuten rijden.
Eten is conform prijs/kwaliteit verhouding. Eet vooral ook in de kleine tentjes bij de Grieken, dat is geweldig. Je bent zeer welkom, zijn heel gastvrij, eten is oprecht heerlijk en betaalbaar. Steun de Grieken ook hiermee!
Begin oktober is prima periode, lekker rustig, pas op met te laat in oktober gaan vanaf 28 oktober is heel veel al gesloten!

met partner, Sept. 2012
""geweldige mooi aangelegde locatie""
ans
29-9-2012 erg vriendelijk personeel en perfecte plek om uitstapjes te onstdernemen of van de accomodatie te genieten.Kamers zijn eenvoudig maar ruim en worden goed schoon gehouden. Eten is prima van kwaliteit. Strand van Malia prima voor rolstoelgebruikers (te vinden bij kasteelruine van Malia)

met partner, 2012
"GEWELDIG"
wilvanoudheusden
21-9-2012 We zijn net terug van porto Village op Kreta.
We hebben het geweldig gehad alles was toppie in orde.
Het personeel is zoooo vriendelijk echt klasse en als je al wat te klagen hebt even melden bij de receptie en indien mogelijk wordt het meteen geregeld.
De mensen mogen zeggen wat ze willen maar de prijs/kwaliteit is 300% en de goede sfeer is onbetaalbaar.
We willen heel het personeel dan ook bedanken voor de zeer fijne vakantie. We zijn met pijn in ons hart weg gegaan.

met jonge kinderen, 2012
"Goede prijs/ kwaliteit verhouding"
Marieke Quirijns
15-9-2012 Ben met mijn dochter 11 dagen hier geweest. Een heel gemoedelijk en goed hotel, met heel aardig personeel. Dit alles voor een zeer lage prijs,
Het eten was prima( ook veel keuze) En er werkt ook een nederlandse receptioniste Sophie ( een heel beschaafd en behulpzaam meisje)
Mijn dochter heeft de vakantie van haar leven gehad, er waren heel veel nederlandse( leuke) kinderen!! Bedankt voor de leuke tijd!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?