Appartement Petra Beach*** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Petra Beach***

5,9

29 mei 2012

Appartement Petra Beach*** Chersonissos

Beoordelingen Appartement Petra Beach***

Katsaveti 4, 70014, Chersonissos
Appartement Petra Beach scoort een 7,9 uit 10, op basis van 103 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Petra Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Petra Beach*** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Appartement Petra Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Petra Beach*** met andere accommodaties in Chersonissos.

103 beoordelingen over Petra Beach***

5,9
met partner, 2012
"Leuk complex, gelegen aan de zeekant"
brenda_10
21-5-2012 vriendelijke ontvangst,schitterend app.op de bovenste verdieping met zeezicht! het was een fam.app.al waren wij in het voorseizoen (2pers),maar toch?!hebben hier echt genoten,zowel v/h app.als van de omgeving!op de scooter naar het mooie strand van malia.gewoon lekker binnendoor,langs starbeach etc.en dan in de avond,loop je zo de boulevard op! met volop eetgelegenheden en gezelligheid! enkeld wordt men op de hoofdweg(winkelstraat) afgezet en moet men via een straatje richting zee.maar ook dit heeft zijn charme,al was dit voor ons geheel nieuw!gaan toch nog eens terug,leuke vakantie gehad in chersonissos.

met partner, Aug. 2010
"Leuk appartement, eigenaar een naar mannetje"
B. Hulst
15-9-2010 Appartementen waren redelijk in orde, de sfeer was goed en de ligging is ideaal. Het enige bezwaar wat wij hadden was de eigenaar. Van te voren veel negatieve beoordelingen gelezen over de "eigenaar". Wij met goede moed en de gedachte "als je je gedraagd dan zal het wel meevallen". Nou dat maakt dus niets uit. Op de laatste dag van ons verblijf kregen wij te horen dat we extra moesten betalen voor zaken die wij niet hadden gebruikt. Wij werden gewoon uitgemaakt voor leugenaar door het nare mannetje, dit lieten wij ons niet zomaar zeggen en zijn de discussie aangegaan. Uiteindelijk hebben wij ons appartement 4 uur eerder dan andere gasten moeten verlaten (hier kwamen wij pas later achter, anders waren de rapen gaar...). Als ik nog eens in Chersonissos ben en niet in Petra beach verblijf, zal ik hem nog wel eens een bezoekje brengen...

Goed appartement, eng/arrogant/naar "eigenaartje"

met vrienden, Aug. 2010
"De eerste en laatste keer petra beach"
15-8-2010 Ik heb met 8 vrienden 12 dagen in petra beach gelogeerd..
hmm..
Kamer niet te klagen werd 'redelijk' bijgehouden..
maar de eigenaar is niet de pruimen..
Je start een app complex je mag niet zwemmen,duiken,met een balletje gooien in het zwembad..
Hij moet geen 'pubers' binnen laten als hij dit allemaal niet wil..
Het zwembad is groot genoeg..
Super vakantie gehad maar NOOIT meer petra beach wat een verschrikking

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Petra Beach*** bij:

"Voor herhaling vatbaar"
Annemiek
17-7-2010 Wij zijn met ze 4e 11 dagen geweest, de huisbaas gaf ons gelijk al een waarschuwing maar als je gewoon aardig tegen hem doet doet hij dat ook terug! de nachtbaas was super relax. We hebben ons 11 dagen prima vermaakt daar en het ligt op een prima omgeving. Star beach dicht bij en het centrum ook dichtbij! Volgend jaar weer!!

met vrienden, Juli 2010
"Fantastisch vakantie gehad"
Meisje18
5-10-2010 Ik hoor echt iedereen klagen over de eigenaar, maar bij ons was er alleen een man van rond de 45/50, ik weet niet of dat de eigenaar was maar volgens mij niet. Hij was namelijk best aardig, we mochten alles! We zaten iedere dag te ravotten in het zwembad, hebben een paar keer mensen naar ons appartement meegenomen en waren iedere ochtend pas tussen 6 uur en 8 uur ofzo thuis, en dat ging ook niet altijd geluidloos. Kortom, we hebben een topvakantie gehad! De ligging is perfect, boulevard en Starbeach ligen op 5 á 7 minuten loopafstand. Volgend jaar zeker weer back to Chersonissos! Zelfde appartement.

met vrienden, Juli 2010
"Jammer van de eigenaar."
matthew
24-1-2011 Vakantie zelf was top. Ligging is perfect, precies tussen starbeach en barstreet in.. Alleen de eigenaar is echt vervelend.

Vanaf dag 1 begon het al. We kwamen binnen en deden muziek aan.. Dit was rond 11 uur 's avonds. Na een half uurtje moesten we ons muziek ( wat echt niet hard stond ) uit doen en gaan slapen.. Dus niet!

Volgende dag in het zwembad welgeteld 5 keer gezeik gehad met die vent. We mochten niet duiken, niet elkaar van het luchtbed afduwen, niet met een bal overgooien, geen bommetjes maken. En we mochten niet 'schreeuwen' en lachen.

Paar dagen erna nog gezeik gehad omdat hij ons beschuldigde voor iets wat onze buren hadden gedaan..?

Uiteindelijk nog gedreigd om ons er uit te zetten omdat we zijn water verspilden in het bad. Zelfs onze touroperator zei dat we hem niet serieus moeten nemen... zoals andere beoordelingen hier al zeggen. Vermijd Petra Beach als je graag van een zottigheidje houdt. Die vent vergalt je vakantie.

"Goed appartement"
van der Graft
30-12-2009 Wij zijn er in juni 2009 15 dagen geweest. Wij vonden het fantastisch.
Altijd zeezicht. Het appartement werd bij ons goed schoongemaakt. eigenaar gewoon vriendelijk en correct.
De cappucino gewoon heerlijk. Geen last van herrie ondervonden. De mensen die last hebben maken het er zelf naar. Een nadeel is dat de bedden apart staan, en niet verschoven kunnen worden.

"Niet nog eens Petra Beach"
Hansma
8-9-2009 Met z'n 4 in het kleinste appartementje en het kleinste balkonnetje? Hmmmm..
Ook een kakkerlak als huisdier gehad..
Keukentje niet het: je van het..
1 van de 4 mocht alleen in het keukentje slapen. Het keukenraam was trouwens ook beetje kapot...

Verder een goede ligging en ach..je bent er alleen om te slapen..toch?

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Heerlijk appartement"
Brenda
24-8-2009 Ik ben hier jaren terug met mijn ouders geweest.
Heerlijk appt....wij zaten op 1 hoog in een hoek appt. en deze was heel groot.
Verder lekker volleybal/tennisveldje en kleinschalig.
Er zat toen een supermarktje op de hoek.
Overal dichtbij,strand,winkels.
Goed appt. om nog een keer heen te gaan!

"Goed hotel"
Antoin
1-8-2009 Het is een perfect hotel. De kamers zijn eenvoudig maar netjes. Dit geldt voor het hele hotel. Het zwembad ziet er mooi uit en de ligging van het hotel is perfect (tussen het centrum en starbeach). De service en vriendelijkheid van het personeel liet wel te wensen over, maar je hier heb je niet heel veel mee te maken. Verder een prima hotel!