Hotel Palatia Village (+app.) in Chersonissos Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Palatia Village (+app.)

28 mei 2012

Hotel Palatia Village (+app.) Chersonissos

Beoordelingen Hotel Palatia Village (+app.)

KAZANTZAKI STR., 70014, Chersonissos
Hotel Palatia Village (+app.) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 150 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Palatia Village (+app.)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Palatia Village (+app.) in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 129 vakantiefoto's van Hotel Palatia Village (+app.) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Palatia Village (+app.) met andere accommodaties in Chersonissos.

148 beoordelingen over Palatia Village (+app.)

"Prima!"
Inge
29-9-2011 Ik ben het helemaal eens met fam Sanders.

Het is een heerlijk park, rustig, mooi. Leuk zwembad, genoeg bedjes.
De eigenaar is vriendelijk maar de vrouw heb ik niet vaak zien lachen.
De bedden zijn erg hard maar ik heb er prima geslapen. De inrichting is oud, achterhaald en aan vervanging toe maar het uitzicht op zee maakt veel goed.
De handdoekenwissel is karig, om de 4 dagen en de schoonmaak ook.

Maar voor de prijs die wij betaald hebben was het prima te doen. Een auto/scooter huren is handig want de mooiere stranden liggen verderop en die zijn niet goed aan te lopen.

Kortom, wij hebben een heerlijke vakantie gehad, weinig luxe voor weinig geld. Prima prijs/kwaliteit verhouding dus!!

"Geweldige accomodatie, vriendelijke mensen"
Beer Batenburg-Maur...
7-10-2011 Het is een prachtig complex wat dagelijks goed wordt onderhouden. De omgeving en uitzichten zijn schitterend. De accommodatie ligt iets buiten Chersonissos en is derhalve heel rustig, het is een kwartiertje lopen naar de grote winkelstraat met een spar en diverse winkeltjes. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam, George en Maria gaan zich uit de weg het ieder naar zijn zin te maken, alles is mogelijk. De prijs/kwaliteit is perfect. Het complex bied een eetgelegenheid waar je ontbijt, lunch, snacks, drankjes en dineer kunt krijgen, is wel iets duurder dan in de stad waar een ruim aanbod is voor diverse eetgelegenheden. De appartementen/studio's zijn in prima staat en worden 2 keer per week schoongemaakt, handdoeken en prullenbakken om de dag vervangen. Voor kinderen is er een speciaal kinderbad, het complex is zeer kindveilig, je kan ze rustig laten lopen.

"Heerlijke vakantie in OhOh Cherssoooooooooo"
Bert
19-9-2011 50+ en naar Cherso als rasechte Hagenees.
Het complex is heerlijk, de man vriendelijk de vrouw wat chagerijnig, maar weinig last van.
We waren er begin september heerlijk weer en lekker rustis is nhet dorp geen last van jokertjes etc etc.
Accomodatie is prima, tuurlijk een paar kleine dingen maar thuis heb je ook niet elke dag een schone handdoek of schoon toilet.
Zwembad is heerlijk met voldoende stoelenm toe wij er waren waren er 2 stellen die het nodig vonden smorgens vroeg de handdoeken al neer te leggen op de ruim aanwezige bedjes, jammer dat daar niet aan gedaan werd.
Naar beneden naar de spar en terug in een 1/2 uurtje gewoon poco poco is heel goed te doen.
Bij het eten aande boulevard voldoende keus, als je ergens twijfelt dan gaan de prijzen vanzelf naar beneden en das wel leuk.
Kortom prima place to be voor een lage reissom

"Geweldig!!"
sjaneke en coen
15-9-2011 heel gezellig en sfeervolle plek, perfecte locatie voor een rustgevende vakantie.
kunt er lekker eten, alles wordt prima verzorgd.

"Zonder zorgen genieten van Griekse gastvrijheid"
Ripeko
18-8-2011 Palatia Village doet de naam eer aan: het is net een klein Grieks dorpje waar de kleuren wit en blauw, samen met vele bloeiende bloemen, de boventoon voeren onder de regie van de gastvrije eigenaren George & Maria. Geen overdreven luxe, maar schone, prima appartementen met prive balkon of zitje. Geen last van muggen door blauwe louvredeuren die wel het gezellig geluid van de krekels in de olijfbomen doorlaten. Airco indien gewenst te huur aan de receptie waar ook boeken/magazines liggen. Auto aan te raden gezien de rustige ligging op de heuvel boven Chersonissos óf lopend naar beneden (<1 km) en voor 7 euro met de taxi terug. Boodschappen bij Spar (onderaan heuvel rechts) of Lidl (verder weg) of geen zin om te koken? Goed ontbijt, lunch en/of diner verkrijgbaar op het overdekt terras bij het zwembad met ligstoelen en parasols in het gezellige, sfeervolle PalatiaVillage.

"Slechte score mbt schoonmaak"
gezin
4-9-2011 kamers waren o.i. niet heel erg schoon. Zo werd het appartement geveegd met een bezem, die achter het toilet stond, naast de toiletborstel. Niet fris wanneer je een kruipend kind hebt. Er kwam een vreselijk muffe stank op je af, wanneer je 1 van de keukenkastjes opentrok. Douchegordijn zat onder de schimmel. Wanneer je naar de tegels, kranen etc kijkt, zie je allemaal 'oud' vuil zitten. Tv onder etensresten etc. Schoonmaak is dus zeer beperkt.

Vrouwelijke eigenaar heeft een zeer chagrijnige uitstraling. Niet erg uitnodigend.

Zwembad is erg zout, en wordt naar ons idee niet voldoende gereinigd.

Apart kinderbadje aanwezig, naast zwembad gelegen. Voldoende ligbedden en parasols.

Complex is leuk opgezet, qua verdeling appartementen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch"
fam. v. d. Kuijl
15-8-2011 Wat een heerlijke vakantie en dat dankzij een hele gezellige familie die zeer gastvrij zijn. Mooie accommodatie. Echt een aanrader.

met vrienden, Juli 2011
"Geweldige tijd gehad hier"
roland
27-7-2011 ik ben hier in juli 2011 geweest met 3 vrienden, wat een heerlijke plek.! rustig gelegen, toch binnen tien minuten in de barstreet!
george en maria de eigenaar en eigenaresse zullen er absoluut alles aan doen om het je na de zin te maken.
enigste nadeel is het iets te kleine doucheruimte en de handoekken worden eens in de 2 dagen gewisseld!
Ps Onze barvrouw was gweldig!!!!

"Fantastische plek"
Jan en Yvonne
30-6-2011 Palatia Village app. hotel, in Chersonissos is voor ons een droom verwezenlijkt. Mooie appartement met uitzicht over de vallei en de zee. Unieke maansverduistering meegemaakt, welke de eigenaar op foto's heeft vastgelegd.
Deze krijgen we nog toegestuurd. We zijn de dag na thuiskomst direct weer gaan boeken voor het najaar. Alle voordelen van een appartement, maar je kan gebruik maken van alle hotelfaciliteiten. Ontbijten, lunchen, dineren. Iedere dag specialiteiten van de kokin Stella uit Grootmoederskookboek, dus geen standaard eten, dat wij als hollanders hier kennen, maar echt authentieke Griekse gerechten. Heel natuurlijk, geen dingen gegeten, die je daarna nooit meer zal eten. Gewoon heel lekker eten. Raki en toetje na. George en Maria zijn geweldige mensen. Bij aankomst laat in de avond, toch nog een tosti kunnen eten, terwijl keuken al gesloten is. Op dag van vertrek, ondanks nog geen ontbijttijd was, toch eenvoudig ontbijt kunnen krijgen. Dat vind ik top aan dit hotel. TOPPERS

"FANTASTISCHE PLEK!!!!!!"
kim & nico
8-7-2011 James and welcome to jamaica and have a very nice holliday - quote van George (eigenaar)

Heel prettig verblijf gehad op Kreta en bij Palatia Village. Zeer vriendelijk personeel, geven je tips en advies en vooral de bbq op zaterdag is een aanrader, heeeel gezellig!

Appartementen zijn schoon en van alles voorzien.

Zwembad is heel schoon en rondom de appartementen ook zeer verzorgd.

Er zijn wel veel katten op het complex, maar tja die kom je overal tegen op Kreta dus dat kun je niet als minpunt zien.

George and crew - thank you for the nice holliday and JAMAS - please no more RAKI ;)