Appartement Michalis**** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.608 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Chersonissos > Appartement Michalis****

Beoordelingen Appartement Michalis****

30 januari 2012

6,4
Appartement Michalis**** Chersonissos

Appartement Michalis scoort een 7,9 uit 10, op basis van 273 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Michalis****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Michalis**** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 96 vakantiefoto's van Appartement Michalis**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Michalis**** met andere accommodaties in Chersonissos.

273 beoordelingen over Michalis****

Fantastische plek
kees en wilma
28-9-2011 prima apartement
zeer goede ligging
vriendelijke eigenaren
heel goed naar onze zin gehad
als we nog eens naar chersonissos gaan weer naar michalis

Prima appartement.
Miriam
22-9-2011 Appartement is zeer netjes. Er wordt dagelijks schoongemaakt. Handdoeken worden zeer regelmatig gewisseld. Ook de bedden worden om de paar dagen verschoond. Eigenaren zijn zeer vriendelijk.

Heerlijk gehad
Corinne
30-8-2011 Wij waren hier met 4 jonge kinderen. Op zich prima gehad. Bijna geen last gehad van jongeren. (snachts 2 keer heel even) Waren nu meer gezinnen met kinderen. Het liep duidelijk op het eind van het seizoen. In het hoogseizoen moet je hier volgens ons niet zitten met kinderen. Nu meer last gehad van de harde muziek van het hotel ernaast.We hadden een 3 kamer appartement. Zeer ruime slaapkamers, met harde matrassen. De airco van de woonkamer stonk (zat vol schimmel). Die matrassen hadden we bij de andere kinderen gedaan en dat ging prima. Keuken stelt niet veel voor. Geen koffiezetapparaat, zelf een filter meegenomen en met pan water gekookt. Kastjes waren aan de buitenkant heel vies. Verder zag het er redelijk schoon uit. Iedere dag werd er schoongemaakt en handdoeken die op de grond lagen werden iedere dag vervangen. Heerlijk, dat is vakantie!! Zwembad is niet heel groot. Hebben daar veel kleinere gezien.
Zon, zee, strand, wat wil je nog meer. Google ook even op: aegean bleu vacations

Redeljk.
Rodney Arnoldus
27-8-2011 Voordeel: centraal gelegen. Nadeel: verhuurbedrijf voor quads, brommers, scooters, aanwezig schuins tegenover de ingang. Gevolg: overdag tot 's avonds laat geluidoverlast. Voorts: inventaris is vrij oud. Appratement Lefteris is verderop gelegen scoort beter, ook centraal gelegen en geen geluidoverlast.

met vrienden, Aug. 2011
Oppassen hier!
Thierry
24-11-2011 Afgelopen zomer hier 10 dagen geweest met vrienden. Eerste indruk was goed. Lekker centraal gelegen en dicht bij het centrum. Kamer was ruim (3 kamerappartement). Nadat we de eerste avond al een officiele waarschuwing hadden gekregen was de toon gezet. Zo onvriendelijk als die eigenaar is gaat nergens over. Kan geen aardig woord vanaf komen en is meer bezig met zichzelf dan met de gasten. Na die waarschuwing, zijn er op onze kamer en op de kamer van de buren spullen verdwenen die niet horen te verdwijnen. Een ipod en 50 euro was gestolen bij de buren. Bij ons was 100 euro uit de kluis verdwenen. Vervolgens hadden we dit aangekaard bij de eigenaren, waarop zij de camerabeelden gingen bekijken. Alleen de schoonmakers waren in het appartement geweest. Voor ons was het duidelijk, maar de eigenaren wilden dit niet geloven. We zijn beroofd door de schoonmakers en de eigenaren doen er niks aan! Echt bespottelijk. Ik zou maar een tweede keer nadenken voordat je hier heen gaat.

met vrienden, Aug. 2011
Perfecte Locatie, maar onvriendelijke eigenaren
Dennis Hermse
19-12-2011 De locatie van dit appartement is geweldig, 5 minuten lopen van het centrum en ongeveer een kwartiertje lopen van starbeach. Het appartement heeft een mooi zwembed. De eigenaren zijn echter niet klantvriendelijk. Toen we een keer thuis kwamen van het uitgaan moesten we met 4 personen naar zijn kamer en vertelde hij dat we een officiële waarschuwing hadden gekregen omdat we een meloen van het balkon hadden gegooid. Dit was niet waar en hiervan probeerde we hem te overtuigen, hij begon alleen maar harder te schreeuwen, de bewaker pakte zelfs zijn handboeien uit zijn broekzak! We moesten alle 4 onze ID kaarten inleveren en zouden deze bij vertrek terugkrijgen. Bij vertrek kregen we na 5 uur! wachten onze ID kaarten terug. Een andere kamer van ons moest ook nog €50 boete betalen omdat er een deuk in de deur zat. Het was erg opvallend dat de eigenaar bij het checken van de kamer meteen naar de deur liep en daar de deuk constateerde.

met vrienden, Juli 2011
Mooi en centraal gelegen appartement
M. uit Leiden
31-7-2011 Met een groep vrienden in dit appartement gezeten. Perfect voor jongeren in het hoogseizoen, maar minder geschikt voor gezinnen. Het appartement ligt zeer centraal op een paar minuten lopen van de boulevard en zijn uitgaansgelegenheden en op ongeveer 20 min lopen van starbeach. Kamers zijn mooi en worden goed onderhouden door de schoonmaaksters die iedere dag komen schoonmaken en schone handdoeken neerleggen. Het zwembad is wat aan de kleine kant, maar daarentegen is er wel een bar waar de hele dag muziek wordt gedraait. Al met al een topvakantie gehad in een prima appartement.

met een groep
Goede dienstverlening, heel schoon
MiniMe
16-7-2011 Centrum Chersonissos, in steegje van winkelstraat, ligging precies tussen uitgaansleven en Star beach in, dus alles goed bereikbaar. Midden in de drukte, maar toch lekker rustig. Vriendelijk personeel. Heel schoon. Goede prijs kwaliteit.

met vrienden, Juni 2011
Voor herhaling vatbaar, maar zeker geen 4 sterren
Joy en Jilayene
5-7-2011 Wij hebben daar een fantastische tijd gehad, de ligging was perfect, kwartier lopen naar starbeach, en 7 a 8 minuten lopen naar het centrum, dus de ligging was goed.
Personeel aan de bar was erg vriendelijk, maar de eigenaren waren soms erg stug.
De inrichrichting was redelijk, maar de schoonmaak sloeg nergens op, een dweil door de kamer en om de dag schone handdoeken die werden verschoond. Schoonmaakster kwam gewoon binnen terwijl je lag te slapen , dus schone beddengoed kregen wij dus niet. Voor de rest een prima tijd daar gehad, omdat je weinig op je appartement was. Bedden waren erg hard, en je voelde de binnenvering erg goed. Ach voor het geld was het prima te doen, maar wij zaten aan de straatkant. Geen geluid gehoord van het uitgaanslevens. maar wel de vervelende scooters voor de deur die werden verhuurd. Voor de rest een leuke vakantie gehad, en gelukkig leuke mensen (vooral Nederlanders) in het appartement ontmoet, en dat maakt de vakantie super.... Geen 4 sterren helaas.

Goede service schoon appartement!
Joyce
28-6-2011 Om de dag worden de handdoeken netjes verschoond deze hoef je dus niet mee te nemen en word je appartement aangeveegd.
Bij de beachbar lekkere koffie maar bestel geen filterkoffie dat is nl oploskoffie de espresso en cappucino zijn heerlijk en goed geprijsd.
Lekker midden in het dorp alles op loopafstand! Bedden zijn iets minder comfortabel beetje hard en schuiven uit elkaar verder perfect!

6,4

met een groep (1)