Aparthotel Marietta** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Aparthotel Marietta** Chersonissos

Beoordelingen Aparthotel Marietta**

Gouves Area, Skotino, 70014, Chersonissos
Aparthotel Marietta scoort een 8,7 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Marietta**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Marietta** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Aparthotel Marietta** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Marietta** met andere accommodaties in Chersonissos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Marietta**

met oudere kinderen, 2011
"Super !!"
Sandra
10-10-2011 Ik ben e geweest en het was super !! de mensen va het hotel zijn echt veschrikkelijk aardig !!
Volgend jaar weer :D

met vrienden, Juli 2011
"Heerlijke vakantie"
Gerbert
24-7-2011 Ben er met 4 vrienden geweest, van 11 juli tot 22.
Qua ligging is het goed, 7 min lopen naar starbeach, 2 supermarkten op 5 min lopen.
Het wordt gerund door Marietta zelf, en door de broer, en moeder/oma/opa. Ze doen alles voor je om het compleet naar je zin te maken. We hebben er ook vaak gegeten, want het was gewoon goed. Ze verkoopt Amstel en Mythos (plaatselijk) bier. Beide €2.50. Pasta rooie saus = €4,50, pizza ham/kaas €5
De kamers zijn heel eenvoudig. De douche is beetje klein, maar niet hinderlijk. Helaas geen airco aanwezig, maar wel ventilators te huur. Heb de eerste paar dagen op balkon buiten geslapen, maar dan wordt je om 9 uur wakker van de zon.
Het zwembad is ook goed, we hebben ook vaak in het zwembad gegeten.
Helaas gingen bij ons de taxi's paar dagen staken, en moesten we lopen naar barstreet. Dat is 30 min ongeveer.
Ik vind het een aanrader, omdat reservering niet duur is, en alleen gewoon oke is.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Ieder jaar weer!"
ans_arens
5-9-2010 Het is een heerlijk appartement wij komen er al 11 jaar.
De eigenaars zijn zo lief het is ieder jaar of je weer thuis komt.
Klasse Fam.Eckhart

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Marietta** bij:

"Top!"
Kelly
28-7-2010 ik ben net terug van Chersonissos. mijn verblijf in dit app. beviel heel goed. het personeel is super aardig!!!! ze doen echt alles voor je om je het naar je zin te maken.
het appartement ligt binnen 5 minuten lopen bij starbeach. prima te doen!!
er zijn 2 supermarkten vlakbij.

als je (uit wilt) naar het centrum kun je lopen, doe je er wel ongeveer 20 minuten over. maar met de taxi(7euro) ben je er binnen 5 minuten.
het personeel belt een taxi voor je en die is er zo.

als je mensnen wilt meenemen naar je kamer kan dat. maar het personeel verwcht wel dat het stil is naar 12 uur. je krijgt 1 waarschuwing, bij de 2e wordt je eruit gezet.
(wij kregen gwn de voordeursleutel)
of je hebt gwn toegang via een deur naar je kamer.

het is een prima appartement,zkr met vrienden! echt een aanrader!!!

"Simpel maar prima!"
etienne en patricia
23-9-2009 Ik vond het zwembad groot genoeg met voldoende ruimte er omheen. Bar is knus en je kan er lekker en simpel eten. Kamers zijn ruim (wij hadden 210 met zeezicht) en schoon alleen werd er bij ons niet meer schoongemaakt. Wel schone handdoeken als je ze op de grond gooit en 1x schone lakens. Binnen 10 minuten ben je in Koutalafari (naar boven lopen) en binnen ruim 20 minuten ben je aan het begin van het centrum. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding goed.

"Prima appartement"
natasja
29-8-2009 prima appartement. ligging is tegen over starbeach. het is wel iets verder weg van het uitgaansgebied ongeveer 20 min lopen. wij hadden dan een studio op de begane grond. heel gezellig accomodatie. er zitten veel nederlanders. bij het zwembad kan je lekker zitten en er zijn ligbedden aanwezig en parasols. Het restaurant is ook prima hier kan je goed eten en het is niet duur. wij hadden dan laatst dag app. een dag bijgeboekt voor 30 euro. er zitten wel veel muggen. al met al een leuke vakantie gehad.

met partner, Aug. 2009
"Aardig"
nico leemans
24-8-2009 Wat mij op viel toen ik de recenties las van dit hotel, dat het erg hoog werd gewaardeerd (8.6) wat mij ook heeft doen besluiten deze accomodatie te kiezen. Zelf ben ik nu voor de 18e keer in kreta geweest en moet zeggen dat het wel zwaar overgewaardeerd wordt. De gastvrouw is aardig, maar om daar nu een hotel op te beoordelen.... Mensen blijf objectief op deze site, zodat anderen niet misleid worden. Als Creta Maris, een vijf sterren hotel aan de boulevard een 8.7 krijgt en Marietta een 8.6, dan gaat er naar mijn mening iets verkeerd met de cijfering. de ligging van het hotel is gunstig maar verre van perfect. Het ligt aan een toch wel drukke steile weg naar Koutouloufari, waar veel verkeer (voornamelijk scooters, die allemaal vol moeten acceleren) naar boven gaan. Het zwembad is aardig, niet al te groot, maar wel rustig gelegen. Onze kamer had geen mogelijkheid voor airco, waardoor wij i.v.m. de hitte met de deur open sliepen (meer lawaai en muggen dus). Al met al een aardig complex

met vrienden, Juli 2009
"Redelijke uitvalsbasis"
Jan Pronk
21-12-2009 Dit appartement voldeed redelijk aan mijn verwachtingen. De ontvangst was prima, je merkte direct dat het personeel zeer vriendelijk was. Het betreft een vrij klein complex, met een simpel zwembad, een bar en een poolbar. Bij het zwembad zijn over het algemeen voldoende ligstoelen beschikbaar.

De kamers zijn redelijk. Ingericht met oud spul, dramatisch liggende bedden en een overvloed aan muggen. Ook het ontbreken van een airco heb ik als zeer vervelend ervaren. Ook de badkamer is niet veel soeps. De douche is geposteerd op ongeveer een vierkante meter... Erg krap dus. Ook de kleine, haperende douchekop is niet meer van deze tijd.

De ligging is wel prima, aan het begin van een berg, op zeer korte afstand van Starbeach. Met een beetje doorstappen is het centrum met een minuut of 15 wel te bereiken. Een taxi brengt je echter voor een euro of 6 naar het centrum.

Al met al een leuke vakantie gehad, maar ik ga niet terug naar Marrieta. De scrale kamers zijn hier echter vooral debet aan.

"Heerlijk gemoedelijk en rustig"
mariska
10-7-2009 mooi rustig appartementencomplex, alles dichtbij de hand. de hoofdstraat van Chersonissos met de vele winkels en restaurants,strand, supermarkt,starbeach.
eenvoudige douche,eten was niet duur.
geen airco, snachts erg warm,maar je kunt voor 2euro p.dag een ventilator huren. muggenspul meenemen,want er zijn veel wespen en muggen.
aardige familie,de man van eigenaresse is pas overleden.
zwembad kun je heerlijk in dobberen op ligbed,rustig baantjes zwemmen of op een ligbed liggen met parasol. de vertrekdag kun je bijboeken voor 20 euro,als je dat niet wil is er een gelegenheid om te douchen.

met vrienden, Juli 2009
"Perfecte ligging van startbeach"
Delain Soeterbroek
18-8-2009 Mariëtte was zeker goed te doen. Leuk personeel en vriendelijk. We zijn van 5 tot 13 juli 2009 geweest en ik zou volgendjaar zó weer terug gaan. En dit app.hotel is zeker een aanrader voor als je niet in de drukte wil zitten maar net er buiten. Star beach is op nog geen 5 min lopen. Ook de super zit daar nog tussen, dus het is prima vermaken daar. Lopen naar het stadscentrum is wel wat verder. Kan prima, maar s'nachts lopen is wat ver. Wij namen elke nacht voor 7 euro een taxi. Moet je dus zorgen dat je niet alleen bent, dan betaal je bijna niks.
Op paar minuten lopen(richting starbeach) zit een leuk en lekker restaurantje.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende