Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.419 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Chersonissos > Hotel Grand Hotel Holiday Resort****

Beoordelingen Hotel Grand Hotel Holiday Resort****

10 februari 2012

Uitzicht vanaf het balkon

Hotel Grand Hotel Holiday Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 363 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Hotel Holiday Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 299 vakantiefoto's van Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** met andere accommodaties in Chersonissos.

325 beoordelingen over Grand Hotel Holiday Resort****

met oudere kinderen
In een woord ongelofelijk!
Peter
13-1-2012 Alles perfect, eten, zwembad, uitzicht, zee, service en animatie. Ongelofelijk!
Een aanrader

SUPER FANTASTISCH
ed en jane
5-12-2011 In juni 2009 hier een schitterende vakantie gehad. Hotel, service, eten, animatie, zwembaden, kamers: alles was PRIMA. Om de dag wordt het beddengoed gewisseld en elke dag schone handdoeken. Badhanddoekenservice gratis ( borg krijg je terug. Ook de lunch in het buitenresztaurant is zeer goed. Het diner kent veel variatoie, is vers en altijd voldoende. Bij late aankomst is er altijd nog iets te eten. Handdoek leggen biju zwembaden niet nodig. Personeel erg vriendelijk en servicegericht.Autohuur in NL is goedkoper en volledige dekking.

met een groep, Okt. 2011
Heerlijk hotel
ilona
13-10-2011 dit hotel is echt top, vriendelijk personeel, mooie kamer welke ook elke dag netjes schoon wordt gemaakt. het eten was er ook prima lekker gevarieerd en elke keer als iets bijna op was werdt het bijgevuld ook het drinken is lekker geen nep spul alleen echte merken. het enige wat ik wat minder vond was bij het welness het binnenzwembad wat bij het welness is mag je bij slecht weer gebruiken alleen als je met een kind van twee jaar komt wordt je niet echt vriendelijk behandelt ook de annimatie vond ik minder ze hadden er niet meer zoveel zin in naar ons idee maar dat komt misshcien door einde seizoen. maar verder zou ik zeker nog eens terug gaan want het is een super schoon en leuk hotel.
ik geef het een dikke 9!

Super vakantie!!!
Bolleman
19-9-2011 We zijn in september geweest. Echt een supervakantie. Nette kamers, goed eten, leuke animatie en vriendelijk personeel. All-in tot 22uur is wel best vroeg.

Goed hotel, voor een onbezorgde vakantie!
Peter en Elly
26-9-2011 Heerlijke week vakantie gehad in Grand Hotel.
Hadden een superieur kamer die echt mooi en smetteloos schoon was, en ook gedurende ons verblijf keurig bijgehouden werd.
Het eten is gewoon goed verzorgd en gevarieerd , voor elk wat wils, zowel tijdens ontbijt, lunch en diner.
Ook de all-inclusive is ons hier prima bevallen, één minpuntje daarmee is dat het maar tot 22.00 uur geldig is, daarna moet je betalen, maar omdat we er op voorbereid waren, was het voor ons geen probleem.
Alle drankjes zijn zoiezo de echte merken, geen spuitfrisdrank of 2e rangs alcoholische drank.
Het personeel is zeer vriendelijk en voor de gast in de weer, ook tijdens de spitsuren!
Onze kamer ( 125) lag op de eerste laag, en dat is wel fijn omdat je anders telkens schuin omhoog moet lopen.( gasten met beperking,buggy)
Voor wie van een verzorgde, onbezorgde ( all-in) vakantie houdt, kan hier lekker genieten.
Chersonissos centrum is ong. 30 min lopen, centr. gelegen naar overige dorpjes in de buurt.

Mooie accommodatie
Mebuto
23-9-2011 Net terug. En we hebben het naar onze zin gehad. Mooie, nette en schone accommodatie. Vriendelijk en service gericht personeel. Ontbijt en diner was als thuis en dus voelden we er ons ook direkt thuis! Wij komen niet voor het eten naar Kreta maar voor het eiland. Als we goed willen eten gaan wel naar de Griek in Nederland. Voor alle mensen die nog naar dit hotel gaan: het is een goede keuze!

Grand hotel iets minder dit jaar.....
anoniem......
11-9-2011 Net terug van Grand hotel....voor het 4 de jaar..................alles weer perfect geregeld.....echter door de all inclusive formule....is het eten echt duidelijk minder!
de vaste gasten begrijpen wel waar het over gaat......ook de kleine extraatjes die het zo leuk maakte zijn wegbezuigend.....jammer!!!
maar verder tophotel......vriendelijk,schoon,genoeg te doen,betaalbaar........

Zeer goed hotel.no stress
Dictus Werner
11-9-2011 De 2de keer in dit hotel en er gaan nog keren komen.Zeer vriendelijk personeel,krakende proper,zeer goede en frisse kamer.eten heel lekker .goede all inn spijtig dat deze om 22u00 al stopt daarna is het betalen en het is er niet goedkoop,ZEER GOEDE VAKANTIE GEHAD zonder één ergenis.

Fantastische vakantie gehad
peter en marion kno...
1-10-2011 Een zeer goed hotel met goede service en zeer vriendelijk personeel. We hebben het naar ons zin gehad en dit hotel is een aanrader. De kamer was eenvoudig ingericht, maar alles was schoon en netjes. Vanuit dit hotel is het ook ideaal om Kreta te ontdekken. Zeer mooie natuur en leuke stadjes.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima Fam hotel voor prima vakantie
langepiep
31-8-2011 Prima Hotel, boek all incl (tot 2200) en je hebt geen omkijken naar eten of drinken. 3x per dag uitgebreide maaltijd (buffet) goed warm en schoon en vriendelijk personeel. Zwembad is gelukkig zoutwaterbad, en is flink groot, animatie is top, waterpolo darts toernooien, vollybal noem maar op, Prima naar ons zin gehad. mooie kamer elke dag super schoon en verse handdoeken, huurhandoeken van hotel voor aan zwembad is ook aanrader elke dag om 09:00 schone ophalen, eten drank is van goede kwalitiet en had na 1 week de extra toelgae van all incl terug verdient. Rose is nl 4 euro per glaasje , dus als je gaat is het een prima deal. Stand is niet veel Nana beach aan overkant hotel is klein maar wel lekker, ligbedjes te huur en lunch pakket mee, super geregeld. Flink wat brood, water , snoep en fruit.
Stalis beach is groter en prima te bereiken, lopend 15 min met kleine kids wel ff taxi nemen (7euro) wij komen zeker nog terug.
Busverbinding perfect voor 3,80 dagje naar Heraklion is aanrade

met een groep (4)