Aparthotel Golden Sun*** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 4.6 | Zoover

4,7
3,3
3,7

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Golden Sun***

Shingley Drive 144, 4802, Chersonissos
Aparthotel Golden Sun scoort een 4,6 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Golden Sun***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Golden Sun*** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Golden Sun*** met andere accommodaties in Chersonissos.

14 beoordelingen over Golden Sun***

3,4
4,7
3,3
3,7
"Mooi en goedkoop"
Murat
17-8-2009 plus: schoon, rustig, centrale ligging, grote kamer

min: geen zwembad, te rustig, kleine apartement, geen chill ruimte,

beachroad: 10 min lopen
starbeach: 15 min lopen
restaurants: 3 min lopen
supermarkt: 1 min lopen

"Goed"
Floor
28-7-2008 We hadden al het een en ander gehoord over de huisbaas dat hij niet erg vriendelijk was. Maar wij hebben eigenlijk geen problemen met hem gehad of met zijn familie, het enige nadeel is dat hij amper tot geen Engels spreekt en dat kan wel eens tot verwarring leiden maar verder hebben we 15 dagen daar prima overnacht! Ligging is goed, tussen starbeach en centrum in en natuurlijk dicht bij MYLOS waar je voor het uitgaan goedkoop een lekker drankje kan drinken. Volgend jaar gaan we weer, maar dan niet meer naar Golden Sun alleen vanwege dat er geen zwembad/strand bij is..verder helemaal top gehad!

Marit
30-8-2007 In 1 woord WAARDELOOS.... De mensen zijn echt heel erg onvriendelijke... TOen wij vroegen of we ooit nog eens warm water zouden krijgen.. kregen wij geschreeuw naar ons kop en hoorden we dat als het appartement ons niet deugden dat we op moesten zouten... Kortom wij waren netjes maar kregen een grote bek terug... NIET NAAR DAT APARTEMENT GAAN!!!!

met vrienden, Aug. 2007
Peggy
19-1-2008 Ik heb serieus, maar dan heel serieus, nog nooit nooit nooit van mn leven zon belachelijk, rot appartement meegemaakt! Overal heb ik het al gauw naar mijn zin, maar zelf slapen was hier onmogelijk! bedden waarbij de latjes eruit vielen, arco voor duuzend euro, die je alleen maar in de o zo gierige slaapkamer kon gebruiken. Verrotter dan verrotter personeel, die alleen goed waren in ruzie maken! vieze smerige handdoeken, die niet vernieuwd worden, lakens die niet verschoond worden, een balkon waar je niet op kan zitten met ze vieren, terwijl je een vier-persoons kamer hebt geboekt. En het uitzicht: een hele fijne muur, die wit moet voorstellen, maar helaas door alle smerigheid vies is geworden! Wel moet ik zeggen dat ik al met al een hele fijne vakantie heb gehad, maar dat heb ik zeker niet te danken aan GOLDEN SUN! Mensen die ruzie willen maken, een infectie willen oplopen of blind zijn, kom naar GOLDEN SUN!

Marieke
18-1-2007 nou de vakantie was geweldig
maar die huisbaas inderdaad, nee hier wil ik nooit meer terug komen ! hij deed alles om ons eruit te schoppen en een keer gingen we snel weg om zijn gezeur te ontwijken komtiee met een scooter achter ons aan met een blok HOUT !! we wisten niet hoe snel we weg moesten komen en toen we terug kwamen later zyn we via een andere ingang naar binnen gegaan, de voglende ochtend wouden we ontbijten aan het terras maar vroeg hij ons te vertrekke nou dit nooit meer de huisbaas verpest alles geloof me !!

Nooit meer Golden S...
17-8-2006 Ik ben net terug uit Kreta, het was erg leuk maar het appartement was in 1 woord....vreselijk! De eigenaren zitten je inderdaad de hele dag in de gaten te houden en ook wij moesten betalen voor handdoeken omdat ze vies waren. Heel raar als je 1 keer per weer een schone handdoek krijgt. Ook moesten we voor glazen betalen die we niet hadden gekregen. Beachmasters......dit is echt niks voor jongeren het is echt verschrikkelijk!

Denise
15-8-2006 Ik ben hier in de zomer geweest met 4 vrienden. Toen we aankwamen ging er al het een en het ander mis met de kamers.. Erg jammer.. Verder zag het er heel mooi en netjes uit ook erg ruim. Maar mijn vriendinnen mochten niet eens mijn haar komen doen in de kamer, we moesten betalen voor vieze handdoeken en ze zaten idd de hele avond op de wacht buiten met zijn alle om te controleren wat iedereen deed. We hebben met zijn alle de gang mogen poetsen omdat we daar hadden staan roken en dat was verboden en dus moesten we de hele gang schoonmaken.. Alles is goed alleen de eigenaar is een ***!

Martijn
14-8-2006 De uitbater van dit Complex heeft mijn vakantie behoorlijk verziekt. De hele week bang zijn voor alles wat je doet, omdat je anders moet "PAY!"-en of er op je gemak wordt uitgegooid.

De eerste avond hadden we met de buurmeiden wat gedronken, praatten we wat op de gang om 10 over 11 's avonds, komt de eigenaar samen met zijn back-up maatje zwaar dreigend naar ons toegestoomd, vinger in ons voorhoofd priemend. 2 dagen later vond hij doodgemepte muggen op de muur, word ik bedreigd, uitgescholden en omvergeduwd door hetzelfde vieze tuig. Die kerel had geluk dat ik daar dus in mijn eentje stond, want als we met onze groep waren hadden we ons niet in kunnen houden denk.

Golden Sun: de allergrootste afrader die ik je kan zeggen. Voordeel van ligging weegt niet eens BIJNA op tegen alle nadelen.

eline
11-8-2006 De ligging van het appartement is inderdaad wel goed maar het niet aan te raden om hier met een groep jongeren heen te gaan. Als er bijvoorbeeld meer mensen slapen dan eigenlijk mag (tsja gebuert wel eens op vakantie :P )moet je dertig euro per nacht bijbetalen! echt belachelijk! je huurt toch gewoon een appartement! Neej de service is verre van goed. Gewoon heen gaan als je van het eiland wil genieten en niet gaat om te feesten.

met vrienden, Juli 2006
"NOOIT MEER!"
Martijnvi
27-4-2009 De appartementen zijn prima, het badkamertje klein maar gaa took nog wel. Het personeel echter is om te huilen. Ik ben zelfs bedreigd door de eigenaar. En niet door hem alleen, hij had een vriend/broer opgetrommeld (een beer van een kerel) en die stond naast hem om extra indruk te maken.

We zijn hier geweest met vrienden, nu weet ik de vooroordelen maar vertrouw mij: wij zijn totaal niet luidruchtig geweest. Echter na 1 dag begon de eigenaar al te klagen omdat er een paar bierblikjes op het balkon achtergebleven waren. We moesten muisstil zijn na 22u 's avonds. En het ergste: we moesten vanalles betalen aan het eind van de week (een vriend had zijn vriendinnetje meegenomen, zij mocht ter plekke 50 euro afrekenen voor de overnachting), er waren een paar muggen kapotgeslagen op de muur, etc. Tegen een paar groepen Nederlandse meiden in het complex was de eigenaar overigens een stuk vriendelijker, al hadden zij exact dezelfde problemen met de muggen.