Hotel Glaros*** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.830 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Chersonissos > Hotel Glaros***

Beoordelingen Hotel Glaros***

30 januari 2012

6,4
Hotelzwembad 's avonds

Hotel Glaros scoort een 8,3 uit 10, op basis van 307 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Glaros***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Glaros*** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 220 vakantiefoto's van Hotel Glaros*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Glaros*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Glaros*** met andere accommodaties in Chersonissos.

298 beoordelingen over Glaros***

Fantastische Plek met geweldig Personeel
Edser Broers
25-11-2011 Geweldige vakantie gehad. na aankomst (22.00) direct eten en daarmee direct een schot in de roos. personeel is zeer vriendelijk en regelt alles voor je. eten is goed geregeld in een gezellige eetzaal( niet een vreet schuur) echt een plek om naar terug te gaan.

Zeer gunstige ligging!!
D. De vogel
15-10-2011 Goed hotel aan het strand in het centrum en toch in een rustige zijstraat. Behulpzaam personeel en wisselend avondeten en Ontbijt . Inderdaad komt de zon pas na 12 uur bij het zwembad maar s'morgens kan je wel in de zon op het strandje liggen. Je moet hier wel 2,50 per bedje betalen dat zou bij de service van het hotel moeten horen mijn inziens. Kamers zijn prima en worden goed schoongemaakt. Wij zouden hierdoor zomaar nog eens terug kunnen keren.

met partner, Okt. 2011
Mooi direct aan zee in een rustige zijstraat
mario
5-1-2012 hotel glaros is een mooi sfeervol hotel ,met mooie kamers,ruim genoeg ,vooral als je een grotere kamer boekt ,en niet de standaard,ligging aan zee of zijdelings zeezicht erg mooi,omgeving rustig en je kunt er naar alle kanten op voor te wandelen aan strand of de bergen in ,naar leuke kleine plaatsjes zoals ,Koutouloufari
de service in hotel is erg goed en ontbijt en diner perfect verzorgd ,de Baas loopt altijd zelf langs de tafels om te vragen of alles naar wens is erg betrokken met zijn gasten ,en personeel hetzelfde.

Een aanrader.
Truus Offermanns
12-10-2011 Super hotel,vriendelijk en behulpzaam personeel.
Eten was goed en genoeg keus.Dicht bij de winkels en restaurantjes.Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn hotel
femmy jansen
22-10-2011 wij verbleven van 10-10-2011 t/m 17-10-2011 in het hotel, met een goede ligging, goed eten en uiterst vriendelijk personeel, alleen de doucheruimte is veel te klein en ook nog met een gordijn. sarah in de eetzaal is heel vriendelijk. alleen jammer dat je in oktober pas 's middags bij het zwembad in de zon ligt. ook vonden wij dat er al vrij veel gesloten was terwijl het bij ons nog herfstvakantie moet worden.

Prima hotel
Jacco & Deborah
4-10-2011 Wij zijn net terug uit Chersonissos en hebben een hele fijne vakantie gehad. Dit hotel is een prima hotel, niet bijzonder maar voldoende. De ligging is goed, alleen jammer dat het hotel de zon blokkeerd waardoor je pas later op de dag zon bij het zwembad hebt (jammer ook van die figuren die 's morgens vroeg al een handdoekje neerleggen). Het eten is OK maar verwacht niet te veel. Het strand bij het hotel stelt weinig voor dus je zult er wel op uit meten trekken om echt een manjana-gevoel te krijgen, huur dus een auto of scootertje. De plaats Chersonissos zelf is geen aanrader, ouwe meuk, klootjes volk en weinig moois te zien ik zou een volgende keer Griekenland dan ook zeker meer naar het oosten gaan richting Agios Nikolaos of Stalis, deze plaatsen zijn zo vreselijk veel mooier!!! Ik zou half pension afraden en alleen voor logies & ontbijt kiezen, je kunt hier voor weinig geld prima dineren in 1 van de vele restaurants!!!

Prima hotel
Anna
6-10-2011 Mooi luxueus hotel, wij hadden, met bijbetaling, een ruime luxe kamer met zeezicht op de bijgebouwde 6de verdieping en prachtige badkamer. Iedere dag schone handdoeken. Alleen wat last van geluid van afzuiginstallatie op het dak van de keuken. Zeer vriendelijk personeel overal. Alleen ligt het zwembad in september nogal in de schaduw en is het strandje vrij vochtig. De eetzaal (wij hadden half-pension) is sterk verlicht, niet gezellig, erg warm en druk, zodat we 2 x in het à la carte restaurant, heel gezellig, en soms elders hebben gegeten. Het ontbijtbuffet was heerlijk en uitgebreid (met Zacharias als immer aardige gastheer en Sarah als leuke bedienster!). Men spreekt overal zeer goed Engels.

Superdelux!!!
anita verkooijen
8-9-2011 wat een geweldig hotel!
en wat supervriendelijk personeel.
volgend jaar gaan we beslist weer terug,maar dan gaan we met 4 personen.
ontzettend gezellig.allemaal zo behulpzaam.
let op de standaard kamers zijn kleiner dan de luxe kamers.
wij hadden een luxe kamer.zooo mooi uitzicht op zee.
elke dag wakker worden van de zee geluiden en de opkomst van de zon bekijken.
het eten is prima!! zeker halfpension aanbevolen.
kortom...heerlijk hotel.schijnt ook de beste te zijn in ghersonissos!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Perfecte Ligging
fam Korf-Kramer
5-9-2011 Glaros Beach Hotel is een mooi modern hotel, met een perfecte ligging.
Het personeel is zeer attent en betrokken, buffet is goed verzorgd.
Kamers elke dag schoongemaakt en elke dag schone lakens.
Geschikt voor alle leeftijden, behalve voor de hele kleintjes.
BVN beschikbaar op de kamer als nederlands TV net, en WIFI beschikbaar in de hal beneden.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Top hotel
wij twee
5-9-2011 Heb nog nooit in zo een fijn hotel gezeten. Heel erg naar de zin gehad. En als je al hulp nodig had, dan stond het personeel gelijk v je klaar. Ik wil zeker terug komen. De badkamer was wel wat klein.

6,4

met een groep (4)