99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.715 bezoekers online
Home > Europa > Griekenland > Kreta > Chersonissos > Hotel Eri Beach & Village***

Beoordelingen Eri Beach & Village***

20 maart 2010

6,1
6,1
5,2
6,5
6,7

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Eri Beach & Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Eri Beach & Village*** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Eri Beach & Village*** bij:

6,2
5,2
6,6
6,7

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (119)
Fam. met oudere kinderen (21)
Fam. met jonge kinderen (10)
Vrienden (125)
Groepsreis (5)
Alleen reizend (2)
Met partner, Sept. 2009 Veerle , 27-1-2010
Aanrader
Mooi onderhouden hotel, eten viel welliswaar tegen maar het ontbijt was goed te doen. Veel keus, voor iedereen wat wils. Ongeveer 10 min lopen naar het centrum toe. Elke dag werd de kamer goed schoon gemaakt, elke dag 4 schonde handoeken.
Service ook goed, we hadden een kappote lamp en nog geen 10 min stond de klusjes man voor de deur.

Vrienden, onbekend Tim, 28-12-2009
1 keer, nooit meer
De ligging was prima, naast star beach echt super. Alleen een half uurtje lopen tot het centrum. De kamers zagen er op zich redelijk uit. Maar de airco was echt bagger.. Dat ding blies warme lucht met minimale kracht.. Het eten was echt niet te eten. Het drinken overdag staat te koken in de zon en was niet te drinken. Je kon kiezen uit bier, ouzo, brandy en raki. De bier was niet te zuipen en het was 30graden dus ja.. Er waren geen liften trouwens en de schoonmakers die kwamen op onregelmatige tijden gewoon binnenstormen..

Vrienden, onbekend cees, 9-12-2009
nooit weer

Eten altijd koud. patat was gewoon vies slap. Het drinken was ook niet koud. zwembaden perfect in orde. en de schoonmaakster was echt een topvrouw

Groepsreis, onbekend eri, 17-10-2009
Prima
Er word veel negatief gepraat over het eten maar er is voor ieder's wil wel wat. Als je uit eten gaat weet je ook niet altijd wat je voor je neus geschoven krijgt en er zit hier altijd wel iets lekkers voor je tussen. Ligging perfect! Kamers worden uitstekend schoon gehouden! Ik ga volgend jaar weer.

Met partner, Okt. 2009 Hulshof, 13-10-2009
Algemene indruk
Een hele mooie vakantie!!!
Wij zijn net terug van een 12 daagse vakantie naar Kreta en wij zaten in Eri Beach Chersonnisos! Het appartement op Eri beach was netjes, goeie plek, uitzicht op zee.
Het eten is goed te doen en ook het drinken bij de twee bars was zeker oke!! Wij zaten in het na seizoen dus was het op het resort lekker rustig! Mooie zwembaden en genoeg ligplekken!!
Kortom een hele mooie vakantie!!

Met partner, onbekend lilian, 9-10-2009
Goed hotel centraal gelegen
hotel centraal gelegen Eten lekker en zeer gevarieerd Ik snap niet dat de mensen zo negatief er over zijn waarschijnlijk eten ze thuis alleen maar pizza s en mac donald.Personeel was vrienelijk Schoonmaaksters waren erg vriendelijk en het rook lekker schoon als ze weer geweest was.Het enige nadeel is dat het dat het een beetje onpersoonlijk hotel is dus geen gezellige bar aanwezig en de lift is vaak kapot. We zijn dit jaar in mei en september geweest en we gaan zeker terug.

Met partner, Sept. 2008 Eribeach gangers, 5-10-2009
Algemene indruk
'Wat een tegenvaller was dat..'
Ik ben samen met mijn partner hier vorig jaar op vakantie geweest. Ik heb eigenlijk nooit een reactie meer geplaats omdat ik er zo klaar mee was.. na 12 dagen.

Mooie zwembaden, maar slechte ligbedden. De ligging is echt heel mooi, vooral als je jong bent en lekker wilt gaan stappen, geen last gehad van star beach (erg gezellig daar). Personeel onvriendelijke mensen, ze ontlopen je het liefst en als je wat aan ze vraagt geven ze een half half antwoord. In de 12 dagen dat wij daar geweest zijn hebben we misschien 2 keer een "änimatieteam" gezien.

Nu even het eten, wij zijn allebei echt niet moeilijk, en natuurlijk zat er wel eens wat lekkers tussen, maar na 2 dagen in het hotel te hebben gegeten..kozen we toch elke keer om uit eten te gaan.. en we hebben het elke keer weer geprobeerd maar werden al misselijk van de geur, het eten is heeel vet en heel veel hetzelfde, wij werden er erg misselijk van en moeten diaree remmers slikken. heel zonde wat in griekeland kan je zo lekker ete

Vrienden, onbekend mini en zoowie, 15-9-2009
geen aanrader
personeel is heel onvriendelijk, eten is slecht en elke middag en avond het zelfde.
totaal geen animatie, terwijl dit wel op de site werd vermeld.
locatie perfect en zwembaden ook.
Maar van all in verwachten wij meer.

Vrienden, Sept. 2007 mini en zoowie, 15-9-2009
geen aanrader
totaal geen animatie, terwijl dit wel op de site werd vermeld.
locatie perfect en zwembaden ook.
Maar van all in verwachten wij meer.

Met partner, Sept. 2009 heho, 14-9-2009
nooi meer
jammer dat dit hotel als een 4* sterren, is het niet waard.
De warme maaltijd is slecht en de kamers zijn erg gehorig. Het serviesgoed is niet goed schoon.
Jammer, de locatie is top, lekker aan zee en op 10 min loopafstand van het centrum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?