Appartement Elmi**** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

29 mei 2012

Beoordelingen Appartement Elmi****

2 Kolokotroni Str., 70014, Chersonissos
Appartement Elmi scoort een 8,0 uit 10, op basis van 179 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Elmi****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Elmi**** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Appartement Elmi**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Elmi**** met andere accommodaties in Chersonissos.

176 beoordelingen over Elmi****

6,2
"Netjes maar geen 4* waard!"
H-H-M
14-8-2011 Appartementen netjes en groot voor Griekse begrippen. Zwembad niet al te groot maar voor als je even een duik wil nemen prima.

De ligging van het appartement is goed. Het is goed te lopen naar het centrum en Star Beach ligt dichtbij. Hier kan je dan naar het strand.

Wij sliepen voor aan de weg en hebben wel last gehad van (luiddruchtige) jongeren die waren wezen stappen. Deze zaten in het appartementencomplex naast Elmi. Ik denk dat als je een appartement rond het zwembad of verder naar achteren hebt de overlast mee valt.

Wij hadden wel een all-inclusive geboekt (kon niet meer anders) anders zeker niet gedaan. Ontbijt was goed, lunch en diner redelijk zeker als je er langer dan een week bent is de afwisseling wel erg matig.

Voor kinderen is er niets te doen binnen het complex als alleen het zwembad.
Al met al vonden wij het dus geen 4 sterren waard.

met vrienden, 2011
"Rust in het drukke Chersonissos!"
marita
11-8-2011 In 1 woord een héérlijk appartementencomplex!
Je zou niet zeggen dat je midden in het drukke Chersonissos zit; geen last van stappende jongeren doordat het complex niet midden in het uitgaanscentrum zit.
Toch is het prima te wandelen naar het centrum, lekker langs de zee, minuutje of 10 hooguit.

Het zwembad is heerlijk, precies groot genoeg, lekker rustig en geen handoekken die je om 6 uur s ochtends neer hoeft te leggen.
s middags kun je lekker een tosti ofzo halen, prima te doen.

de appartementen zijn simpel, maar prima. goede bedden, lekker balkon met uitzicht op het zwembad, heerlijk!

ik zou geen all inclusive/halfpension ofzo nemen. schuin tegenover het appartement zit een supermarkt met lekkere broodjes, en overal in Chersonissos kun je lekker en goedkoop eten. is ook veel leuker dan elke avond in het appartementencomplex eten!

dus, gewoon lekker doen, op naar Elmi!

met vrienden, Juli 2011
"Goed, maar kan zeker beter in Cherso."
Maria
12-9-2011 Dit hotel was absoluut heerlijk om één weekje in te verblijven, ik heb betere hotels gehad op Kreta, maar voor deze prijs is het absoluut een goed hotel. Helaas is er niks voor de kinderen te doen, maar voor de jongeren is er natuurlijk een gezellige bar, maar het all-inclusive is helaas naar 23.00 uur 's avonds afgelopen, dus dan is het de bedoeling dat je je drankjes betaald. Het is alleen wel supergoed gelegen, echt 5 minuten van Starbeach af, en ongeveer een kwartiertje naar de barstreet. Maar al met al een goed hotel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geen 4 sterren waard"
Wiets
23-7-2011 Een oud apartementenhotel dat aan een stevige opknapbeurt toe is. Badkamer is bijna te oud/vies om in te baden. De bedden zijn hard en kraken enorm. Airco was goed. Eten was te doen, al mistten wij de afwisseling erin. Iedere dag was er hetzelfde desert en deze was niet uitgebreid. De locatie was perfect. Dichtbij Starbeach (wat super is met kinderen - ook kleine) en bij het centrum. Alles op loopafstand. Het is omdat wij enorm leuke Nederlanders om ons heen hadden en daarom een geweldige tijd hier hebben gehad. Ook de barkeepers Nicolas en Jorge hebben hun uiterste best gedaan om ons te vermaken. Toppie. Als je op de dag van vertrek om 12 uur uit moet checken, houd er dan rekening mee dat je vanaf die tijd niet meer all inclusive bent en voor eten/drinken moet betalen. Ook dit hadden wij niet eerder meegemaakt. Vele muggen (stekers) aanwezig. Van dit apartotel is iets heel leuks te maken, aanpak van management moet dan veranderen!

met een groep, 2011
"Mooie plek"
twan jansen
11-7-2011 het appartement ligt zeer mooi aan de kust, maar is helaas niet kindvriendelijk

met partner, Mei 2011
"Prima locatie op rustige plek vlakbij zee"
Cor en Lenette
31-5-2011 Ruim en schoon appartement voor 2 personen, lekker zwembad, dicht bij centrum en zee en toch rustig gelegen. Erg vriendelijk personeel. All inclusive was goed; volop drinken, eten wordt na 7 dagen wel wat eentonig maar kwaliteit oke (goed ontbijt, uitgebreide lunch en veel keuze bij diner). Het is de moeite waard om een auto te huren, het eiland is prachtig.

met partner, 2011
"Absotute topper."
Riky Zoetebier
6-3-2011 We zijn er verschillende keren geweest.
Altijd goed en aardige mensen, die je ook helpen als er wat aan de hand is bv ziekenhuis opname. Klasse.

met partner, Okt. 2010
"Verouderde inrichting"
Jo en Jeannet
11-10-2010 Dagelijks schone handdoeken. Goede airco.Ontbijt buffet steld weinig voor.
Badkamer niet erg netjes.Bedden waren hard.Geen 4**** waard.

met partner, Sept. 2010
"Gewoon lekker"
s.vanzoen
12-9-2010 Bad versleten (emaille), waardoor zitten niet aangenaam; douchestraal heerlijk dus geen probleem. Bed LEKKER hard, prima geslapen. Lakens oud met kleine gaatjes, maar ze werden halverwege de week wel verschoond. Inrichting oud maar wel heel. Lekker (vierkant)balkon met wasrek. Zeer vriendelijk personeel. Hebben heerlijke vakantie gehad!

met partner, Sept. 2010
"Super en voor herhaling vatbaar!"
Karin
5-10-2010 Wij zijn net gisteren geland na een heerlijke week Elmi.
Nette, schone appartementen, als je handdoeken op de grond of over badrand legde, kreeg je nieuw en ook het beddengoed werd regelmatig verschoond.
Als er iets mis was of je had vragen, dan waren Nikos en Maria altijd bereidt je te helpen!
Al met al echt een toptijd gehad daar!