Hotel Costa Mare*** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Chersonissos > Hotel Costa Mare***

Beoordelingen Hotel Costa Mare***

10 februari 2012

9,6
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Costa Mare scoort een 9,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Costa Mare***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Costa Mare*** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Costa Mare*** met andere accommodaties in Chersonissos.

4 beoordelingen over Costa Mare***

AC Hol-de Bukviel
23-11-2007 In April 2007 hebben we een fantastische vakantie in Hotel Costa Mare gehad.Het eten was super.
Lieve mensen in de bediening en ook de kamers waren goed schoon.Zeker een aanrader voor iedereen.

kevin
17-11-2007 twas er gewoon geweldig in kosta mare palace we zijn daargeweest eind juli de bediening was goed mooi personeel en natuurlijk niet te vergete de belgische animators wiebe en frank lachen met die jongens en de duitse animators steffie en andrea kortom volgend jaar zullen we er weer zijn

Balledux
30-9-2007 We waren er in de meivakantie 2007 en het is ons perfect bevallen. Enige minpuntje was koude water zwembad en het soms wat al te luidruchtige entertainment.

Burberry
1-11-2005 Wij zijn hier afgelopen week geweest en het was helemaal geweldig! Het hotel ligt prachtig aan de Middellandse zee, dus als je wakker wordt, hoor je de zee al. Het eten is ook heerlijk! Je kunt vanaf het hotel ook gemakkelijk een auto huren en dan vanalles gaan bekijken.
Er waren wel wat minpuntjes; het zwembad was ijskoud en omdat het de laatste week van het seizoen was, werd alles langzamerhand opgeruimd.
Toch hadden alle pluspunten de overhand en hebben wij heel erg genoten!